We gaan niet snel genoeg dood

Sanne Burger

28 oktober 2022

 

Eens in de zoveel tijd worden oude graven op kerkhoven geruimd, om plaats te maken voor nieuwe graven. Normaliter zijn er na vele jaren nog maar een paar botjes over die gemakkelijk in de vuilnisbak kunnen, maar de laatste tijd is er een probleem opgetreden dat nog niet eerder is voorgekomen: de oude lijken vergaan niet! Er worden complete lichamen opgegraven, waar het vlees nog aan zit!
Hoe kan dat? De oorzaak ligt waarschijnlijk bij de conserveermiddelen in onze moderne voeding. We krijgen tegenwoordig tijdens ons leven zoveel conserveermiddelen binnen, dat het lichaam zélf wordt geconserveerd! Normaliter voert het lichaam dagelijks miljoenen dode celresten af, maar in plaats daarvan zorgen de conserveermiddelen ervoor dat deze cellen niet gaan rotten, als signaal voor het lichaam dat ze eruit moeten, maar in plaats daarvan … ja, geconserveerd worden. Ze blijven als het ware plakken in het lichaam. En wat krijg je dan? Een lichaam dat niet wil vergaan. Zo krijgt de uitdrukking ‘die is goed geconserveerd’ ineens een wat sinistere betekenis. Het lijkt erop dat de voedselindustrie per ongeluk een nieuwe methode heeft ontdekt om een lichaam te mummificeren. En die mummificatie begint al terwijl je leeft! We gaan niet snel genoeg dood, en als we dan eenmaal dood zijn, dan weigeren we ook nog eens te vergaan! Het menselijk ras moet wel een hardnekkige soort zijn. We willen per se leven!

Als je kijkt naar wat er de afgelopen eeuwen, zo niet millennia, is gedaan om het menselijk ras te verzwakken en te vernietigen, dan is het een wonder dat we nog steeds leven. Niemand kan met zekerheid zeggen hoe gezond, gelukkig, creatief, bewust, helder, wijs, zorgzaam, liefdevol, groot en sterk we waren geweest  als we niet al eeuwenlang, of langer, onder vuur hadden gelegen van de vernietigingskrachten die ons van deze planeet af proberen te krijgen, maar het blijft wonderbaarlijk dat we er nog steeds zijn, dat we nog steeds niets liever willen dan leven, dat we nog steeds prachtige kinderen baren en dat we ons nog steeds ontwikkelen. We moeten wel een onverwoestbaar ras zijn.

De voedselindustrie
Kijk alleen al naar de voedselindustrie. Kijk naar hoe ze ons voedsel om industriële redenen, puur om de winst, zo ongezond hebben gemaakt dat tegenwoordig 99% van wat je in de supermarkt koopt geen gezond voedsel meer is, omdat het bol staat van de MSG’s, de conserveermiddelen (arme grafruimers), de geur-, kleur- en smaakstoffen, suiker, zout en onverteerbare vetten. Sommige producten hebben 30 jaar of meer in pakhuizen gelegen voordat ze op de planken komen; fruit wordt chemisch gerijpt met ethyleengas, maanden nadat het is geplukt … Die bagger eten we, en toch blijven we op de een of andere manier gezond.

Ziekte is niet natuurlijk
Alhoewel, ziekte wordt wel steeds normaler. Ziekte, wat per definitie betekent ‘niet gezond’, wordt steeds meer aanvaard als normaal, als deel van de natuurlijke staat van de mens. ‘De ouderdom komt met gebreken’, wordt gezegd. ‘Het hoort erbij.’ Meer dan 60% van alle Nederlanders heeft chronische kwalen – dat zijn er meer dan tien miljoen. Boven de 75 is het 96%. Het wordt steeds meer uitzondering dan regel dat mensen gezond zijn zonder inmenging van de medische industrie, zij het in de vorm van controle, antibiotica, hulp bij bevallingen en ongelukken, operaties, bestraling, chemo, pillen, vaccinaties, etc.
Behalve de voedingsindustrie is ook de medische industrie een killer. Kijk naar de ontelbare giftige bestanddelen in dat wat verkocht wordt als medicijn. Petrochemische bestanddelen, dat wil zeggen de afvalproducten uit de olie-industrie, worden verwerkt in medicijnen! Een giftige kleurstof die standaard wordt toegevoegd aan Ritalin, het ‘medicijn’ dat aan miljoenen kinderen met de vermeende ziekten ADHD of ADD (Alle Dagen (Heel) Druk) wordt voorgeschreven, veroorzaakt hyperactiviteit en gedragsstoornissen; dezelfde symptomen als de ‘ziekte’ waartegen het wordt gegeven. Rara, hoe kan dat? De bijwerkingen van anti-depressiva zijn dat je er depressief van kunt worden, staat in de bijsluiter. Ja, je kunt er zelfs suïcidaal van worden. Nou, wat een verbetering, zeg. Beetje bijwerkingen, maar ach. Veel psychotropische middelen, slaappillen, angstdempers, kalmeringstabletten, etc. zijn zo verslavend dat mensen er langzaam maar zeker kapot aan gaan. Het is allemaal even verschrikkelijk.

Afval en gifstoffen
Weet je hoeveel giftig, onafbreekbaar radioactief afval in een cloud om de aarde heen draait, samen met de satellieten van Elon Musk, door alle atoombommen die sinds WWII als experiment tot ontploffing zijn gebracht? Jahoor, de meeste van die proeven vonden in de zee plaats, zegt ‘de wetenschap’, alsof het daarmee veilig was. Zouden die wetenschappers nou echt geen idee hebben van het feit dat alle ecosystemen met elkaar samenhangen en dat wat je in de zee dumpt ook in de lucht, de rivieren en de grond terechtkomt, en dus ook in ons voedsel, via de vissen, de lucht, de regen en de grond waarin onze gewassen groeien? Hallooo …
Weet je hoe ongelooflijk veel gif- en afvalstoffen in het milieu zijn geloosd door de vleesindustrie, de zuivelindustrie, de kledingindustrie (een van de allergrootste vervuilers op aarde momenteel), de voedingsindustrie, de medische industrie, de auto-industrie … Alle grote industrieën bij elkaar produceren een onvoorstelbare hoeveelheid afval- en gifstoffen, die allemaal in het milieu terechtkomen. Als de wet alleen maar industrieën zou toestaan die het milieu niet zouden belasten, dan zouden de meesten, zo niet allemaal, moeten sluiten. Dit geeft eens te meer aan hoe groot de macht is van de industriëlen en hoe weinig jouw gezondheid er voor hun toe doet. Jammer genoeg zijn zij degenen die bepalen hoeveel afval en gif er in de aarde, de lucht, het water, jouw voedsel en uiteindelijk in jouw lichaam terechtkomt. En dan hebben we het nog niet eens over de mate waarin onze geest verpest wordt met gedachten en programma’s die ons ongelukkig maken, die stress en angst veroorzaken en waar we letterlijk ziek van worden. Denk aan de vele uitgeroepen pandemieën, die geen enkele basis hadden in de werkelijkheid, maar waar mensen ziek werden van angst. Deze massa-psychose veroorzaakt misschien wel meer ziekten dan alle gifstoffen, afvalstoffen, chemicaliën en pesticiden bij elkaar.

Ziekte ontstaat op meerdere niveaus
Ziekte ontstaat op mentaal niveau door negatieve gedachten en programmeringen, door stress en zelfafwijzing. Ziekte ontstaat ook op emotioneel niveau, als er veel negatieve emoties in je systeem zitten, zoals angst, boosheid, bezorgdheid, een gebroken hart of langdurig verdriet. Als die negatieve emoties geen uitlaatklep vinden en niet verwerkt worden, dan hopen ze zich op in het lichaam en veroorzaken ze blokkades en ziekte. Ziekte heeft ook een lichamelijke component – zie hierboven. Dit heeft te maken met alle gifstoffen, pesticiden, afvalstoffen, chemicaliën en straling die we over ons heen krijgen, maar ook met hoe we ons lichaam gebruiken. Als we teveel stilzitten, bijvoorbeeld, dan zorgt dat voor een gebrekkige circulatie van het bloed en het lymfesysteem, stagneren allerlei processen in het lichaam, waaronder de spijsvertering, waardoor het lichaam niet meer goed werkt en ziekte kan ontstaan. Een gebrek aan beweging en diep ademen, waardoor zuurstof in het lichaam gebracht wordt, is een van de vele oorzaken van ziekte, alsmede een chronisch gebrek aan aanraking, intimiteit, plezier en humor.

De reguliere geneeskunde gaat uit van een mechanisch lichaamsbeeld, alsof het lichaam een machine is. Kapotte onderdelen worden vernieuwd en klachten worden met medicijnen behandeld. De reguliere geneeskunde doet alleen aan symptoombestrijding en heeft geen idee van de ware oorzaken van ziekte. Ze volgt de simplistische gedachtengang dat ziektekiemen zoals virussen en bacteriën ziekte veroorzaken en dat de beste manier om ziekte te bestrijden is het aanvallen en doden van die ziektekiemen met gif, pillen en vaccins. Dat komt alleen de industrie ten goede, niet de mens zelf. Virussen en bacteriën zijn geen ziekteverwekkers. Gifstoffen zijn ziekteverwekkers. Stress is een ziekteverwekker. Elektromagnetische straling is een ziekteverwekker. Armoede en honger zijn ziekteverwekkers. Een gebrek aan hygiëne is een ziekteverwekker. Emotionele en geestelijke problemen zijn ziekteverwekkers, maar virussen, schimmels en bacteriën zijn dat niet! De medische industrie is zelf een ziekteverwekker! De moderne medische industrie heeft meer zieken en doden op haar geweten dan alle andere oorzaken bij elkaar.

Het samenspel van lichaam, ziel en geest
Een opvatting die tegenwoordig steeds meer terrein wint, is zo’n beetje het tegenovergestelde van het reguliere, mechanische denkbeeld, dat zegt dat alle klachten lichamelijk zijn. Deze alternatieve opvatting zegt dat alle ziekte voortkomt uit emotionele stress of trauma. Dat is zeker een zinvolle aanvulling, maar het klopt niet, omdat het ziekte beperkt tot maar één niveau. Weer een andere opvatting zegt dat alle ziekte voortkomt uit je gedachten; dat ziekte dus louter een mentale aangelegenheid is en het er alleen maar om gaat waar je in gelooft. Vanuit die opvatting is alles een placebo. Dat klopt ook niet. Het is het samenspel waar het om gaat.
Ziekte kan ontstaan op lichamelijk, emotioneel of geestelijk niveau. Het begint altijd ergens, maar het manifesteert zich altijd op alle drie de niveaus. Voor sommige mensen is de beste ingang tot genezing het lichaam: lichamelijk werk, het ontgiften en sterker maken van het lichaam, bewegen, zweten, dansen, masseren, lichaamswerk, wandelen, bergbeklimmen, houthakken, vasten, anders eten, etc. Voor anderen is het de emotionele laag: het werken op emotioneel gebied, het leren voelen, loslaten en vergeven, het oplossen van trauma en emotionele schade. Voor weer anderen is de beste ingang de geest: het werken met het deprogrammeren en herprogrammeren van de mind, het bewustworden van programma’s en negatieve gedachten, het je losmaken uit de hypnose.
Deze niveaus zijn alle drie even belangrijk en even relevant. Als je ziek bent, is de keuze voor het niveau waarop je het wilt benaderen onder meer afhankelijk van waar het probleem in eerste instantie is ontstaan – in het lichaam, in je ziel of in je geest. Als je bijvoorbeeld kanker hebt, onder een 5G-mast woont en je hele leven in een kledingfabriek hebt gewerkt, dan is het wellicht zinvoller om eerst daar te zoeken naar de oorzaak van je ziekte, dan in je moeilijke jeugd. Als je daarentegen uit een gezin komt waar geweld of misbruik normaal was, dan kun je nog zo veganistisch zijn en nog zoveel yoga doen, maar dan zou de meest zinvolle ingang toch de emotionele schade zijn.
Daarnaast hangt de keuze van op welk niveau je je ziekte wilt benaderen ook af van je persoonlijkheid, je karakterstructuur, van in welke laag van de werkelijkheid je je het meest thuis, het meest op je gemak voelt. Sommige mensen zijn nou eenmaal van nature praktisch, anderen leven meer vanuit hun gevoel en weer anderen zijn heel cerebraal. Voor de meeste mensen is één van de ingangen het makkelijkst te vinden en dan is het logisch dat je daar begint, maar genezing is uiteindelijk altijd een samenspel van alle drie de niveaus.
Een goede genezer zal ziekte altijd vanuit alle drie niveaus benaderen: lichamelijk, emotioneel en geestelijk. Het is niet alleen belangrijk om de oorzaak te vinden, maar ook om de juiste behandelmethode te vinden, die voor iedereen verschillend is. Er is geen standaard genezingsmethode voor welke ziekte dan ook. Ieder mens is anders, dus iedere ziekte is ook anders. De simplificatie van één pil voor één ziekte is één van de meest achterlijke, ziekmakende denkwijzen die we opgedrongen hebben gekregen van de medische industrie.

Gezondheid is je natuurlijke staat
Jouw lichaam is in de loop van miljoenen jaren geëvolueerd tot een fantastisch instrument dat op magische, wonderbaarlijke, onnavolgbare wijze afgestemd is op alles wat je hier op aarde tegenkomt. De pogingen van de medische wetenschap om de natuur te evenaren, of haar zelfs vanuit een ongekende arrogantie en zelfoverschatting te overtreffen door middel van de primitieve methoden die ze de afgelopen 200 jaar ontwikkeld hebben, vallen in het niet bij de wijsheid van de natuur. Deze wijsheid wordt nog steeds toegepast bij de oude, traditionele geneeswijzen zoals de Chinese geneeskunde, of de Indiase ayurveda, of het wereldwijde sjamanisme. Daar hoor je nog steeds de echo, de fluistering van de diepe, mysterieuze wijsheid van de natuur. Daarom werkt het ook. Wat de medische wetenschap doet, is gewoon zielig. De medische wetenschap is de bitch geworden van de multinationals, van meedogenloze, machtige industrieën die letterlijk over lijken gaan. Deze industrieën gebruiken de zogenaamde medische wetenschap als influencer. Ze misbruiken de status, de autoriteit, het respect, het vertrouwen en het ontzag dat de medische wetenschap geniet van het volk, om de desastreuze gevolgen van hun wrede misdaden, hun productieprocessen die ten koste gaan van de natuur, het milieu, het water, de lucht en de aarde, de ziekmakende en dodelijke werking van hun chemicaliën en pesticiden, te maskeren met hun nepverhalen. Ze gebruiken de pseudo-medische wetenschap, regeringen en de media om sensationele berichten te verspreiden over zogenaamde rampen en pandemieën, zodat mensen afgeleid worden van de werkelijke oorzaken van de massale ziekte en dood die momenteel woedt in de wereld en die de mensheid tot het uiterste tergt. Maar wij zijn sterker dan ze denken!

We moeten dood
Nu de meeste arbeidskrachten vervangen kunnen worden door technologie, AI en robotten, hebben ze niet meer zoveel mensen nodig, dus we moeten gewoon dood. Maar we gaan niet dood! We weigeren om dood te gaan, ondanks alles wat ze ons aandoen, ondanks alles waar we aan onderhevig zijn, ondanks het smerige eten, de chemtrails, de vaccinaties die ze ons massaal proberen in te spuiten, de mind control, de slavernij en het onrecht. En door hun eigen conserveringsmiddelen krijgen ze zelfs onze lijken niet meer van deze planeet af. Een koekje van eigen deeg!
Echt, we hadden al tig keer dood moeten zijn, maar er is een kracht in de mens die oneindig veel sterker is dan de krachten die ons proberen te vernietigen, en dat is onze levenslust. Wij willen leven! We willen leven omdat we al miljoenen jaren op deze aarde wonen en we van haar houden. We houden van het aardse leven. We kunnen er niet genoeg van krijgen. En die liefde en die levenslust, daar kunnen zij niet tegenop. Dus laat je vooral niet bang maken door alle spookverhalen en alles wat er over ons afgeroepen wordt. Kijk naar waar we allemaal van zijn hersteld de afgelopen eeuwen, tegen alle verwachtingen in. We herstellen altijd weer. Wij mensen zijn koppig, oersterk, hardnekkig en onverwoestbaar.
De bottomline is: ze kunnen gewoon niet tegen ons op. Dus wees vooral niet bang, maar claim je kracht, informeer je, doe wat je kunt om zo gezond mogelijk te worden en te blijven. Weiger het junkfood, stop met de verslavingen en gewoonten die ze geïmplementeerd hebben, stop met het geloven van de angstverhalen. Het is uiteindelijk echt niet zo moeilijk om te genezen. Tenminste, als je weet waar je moet beginnen.

Sanne Burger
sanneburger.com

5 Reacties

 1. Jos

  Yep Sanne, ik heb hier niets aan toe te voegen, dank voor het schrijven,

  Liefs,
  Jos

  Antwoord
 2. Tine v.d. Kaaij

  Hi Sanne. Wat een helder verhaal. Dat van de lijken ontbinding (dus niet) heb ik nog nooit gehoord maar het lijkt me inderdaad zeer aannemelijk. De mensheid krijgt al heel veel lijfelijk vlees door al die ‘voedingsmiddelen’ dus voordat dat allemaal weg is…. Als het al gebeurt. En met een meer holistische kijk op onszelf kunnen we veel meer voor onze gezondheid doen. Maar mensen zijn lui, die hebben liever een pilletje zodat ze gelijk weer door kunnen i.p.v. wat meer tijd nemen voor een échte goede gezondheid.
  Dank je voor dit artikel.
  Hartelijke groet, Tine.

  Antwoord
 3. anneke

  dank sanne 🍀💞 en
  blij om mens te zijn, zelfs nu in deze rare tijd..
  anne

  Antwoord
 4. Vroegindeweij, Ria

  Hoi Sanne, je bent geweldig, je woorden zijn me uit het hart gegrepen maar waarom bedenken wij dit allemaal en al die andere mensen niet ? Ik vrees dat veel mensen niet willen nadenken, want dat vinden ze te moeilijk. Any way, ik doe alles wat je zegt, gezond leven, geen kant en klare pakjes. Fijn om te lezen van een geestverwant.. Groetjes Ria

  Antwoord
 5. Anoniem

  Wat n mooi en duidelijk artikel

  Antwoord

Geef een reactie

You might like this too …

Vliegeren met Lobsang

Vliegeren met Lobsang

  Stel je voor dat doodgaan eigenlijk heel gemakkelijk is. Je verdwijnt niet, maar je wordt alleen bevrijd van je...

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in op mijn nieuwsbrief om nieuwe artikelen en aankondigingen van nieuwe trainingen direct in je inbox te ontvangen!

 

Je aanmelding is gelukt!