Individuele coaching

Heb jij behoefte aan informatie, kennis, feedback, support of een sparmaatje?

Het zijn uitdagende tijden

Het is vier jaar later. De wereld is voor altijd veranderd, maar niet iedereen wil er nog aan. Sommige mensen doen nog steeds alsof er niks aan de hand is, terwijl anderen op zoek zijn naar nieuwe manieren van leven. Soms is het net alsof verschillende werkelijkheden naast elkaar bestaan.

Hoe ga je zo goed mogelijk met de huidige situatie om? Hoe blijf je gezond, kalm en bij zinnen? Hoe zorg je goed voor jezelf, je kinderen en je dierbaren? Hoe navigeer je in de overvloed aan informatie en haal je er dat uit wat je nodig hebt? Hoe communiceer je jouw waarheid met anderen op een beschaafde en respectvolle manier? Hoe ga je om met de frustratie van niet gehoord worden en de pijn van wat je ziet gebeuren? Hoe blijf je sterk?

Deze bizarre tijden vragen om creatieve oplossingen. Ik ben er voor je om je te helpen richting te vinden in de chaos.

Individuele coaching in Utrecht

Ik ben beschikbaar voor live coaching in Utrecht. Mijn coaching bestaat meestal uit een combinatie van gesprek en lichaamswerk (Ancient Thai Massage) en soms Taotraining oefeningen en meditaties.

Heb je een specifiek doel?

Laat het me even weten, er is altijd de mogelijkheid tot flexibiliteit!

Interesse in coaching?

Tijden

Maanda t/m vrijdag tussen 11.00 en 17.00 uur.

Tarief

Per uur € 70,-.

Ik werk vaak met een combinatie lichaamswerk (Ancient Thai massage/Taotraining) en gesprek. Zo’n sessie duurt 2,5 uur en kost € 160,-. We kunnen altijd overleggen wat voor jou de beste optie is.

Sessie boeken of meer info?

Stuur een mailtje naar sanne@sanneburger.com.
Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

I am also available for

Ancient Thai Massage

Interviews/podcasts