Sanne Burger

Coaching/Massages

Di. t/m vr. 11.00 – 17.00 uur

Centrum Osher, Utreht

Voor meer informatie

Wat ik doe

Ik geef individuele coaching en Ancient Thai Massage. In een sessie combineer ik vaak de twee. Daarnaast schrijf ik boeken en artikelen, waarvan vele te vinden zijn op deze website. Ook geef ik Ancient Thai Massage cursussen (zesdaagse cursus) en Taotraining.

De laatste jaren is de Corona hoax ook voor mij een belangrijk onderwerp geweest, van waaruit Broodje Corona is ontstaan.

Momenteel ben ik werkzaam in Centrum Osher in Utrecht.

Waar ik voor sta

Het is het geboorterecht van ieder mens om gezond, vrij en gelukkig te zijn.

Alles is te genezen. Van ziekte en trauma kun je herstellen. De methode, leraar of genezer komt op je pad als je er klaar voor bent.

Alles heeft zin. Wij mensen hebben het vermogen om alles wat er in het leven gebeurt te bezielen en zingeving te geven. Onze geest, ons voorstellingsvermogen en onze gedachten zijn ongelooflijk krachtig.

Wij zijn creatieve wezens, maar dan ook echt. Wij mensen hebben een enorm manifesterend vermogen en we kunnen leren dit bewust en constructief te gebruiken.

Vrijheid van meningsuiting, transparantie, eerlijkheid, onderscheidingsvermogen en respect zijn in mijn beleving de basis van een rechtvaardige en harmonische wereld.

Todos es possible!

Wie ik ben

Ik ben ondernemer, coach, Taotraining instructrice, Ancient Thai Massage therapeut, schrijfster, spreker en moeder van twee volwassen kinderen. Ik ben mijn leerschool begonnen bij Asclepios, school voor astrologie en natuurgeneeskunde in Amsterdam. Daarna studeerde ik verschillende vormen van massage, yoga, meditatie en Qigong en reisde ik de wereld over op zoek naar antwoorden, methodes en de juiste leraar. Die leraar vond ik uiteindelijk gewoon in Amsterdam, in de persoon van Reinoud Eleveld. Bij hem werd ik ingewijd in de geheimen van de Tao, waarbij zelfgenezing, zelfbescherming, bewustzijnsontwikkeling en de transformatie van levensenergie de voornaamste speerpunten waren. Mijn Ancient Thai Massage training kreeg ik in Kathmandu, bij Rahul Bharti, oprichter van het Healing Hands Center. Ik geef al meer dan 20 jaar Ancient Thai Massage en ook geef ik cursussen waarin ik deze massagevorm doorgeef aan mijn leerlingen. Ook geef ik sinds 2007 Taotraining cursussen, weliswaar met grote tussenpozen, omdat ik de afgelopen 8 jaar veel gereisd heb en in het buitenland woonde (Frankrijk, Peru en Spanje). Sinds januari dit jaar ben ik weer terug in Nederland en werk ik weer vanuit mijn oude, vertrouwde praktijk in Centrum Osher in Utrecht. Vanaf september dit jaar ben ik van plan om weer cursussen te geven. Interesse? Stuur een mailtje naar sanne@sanneburger.com of schrijf je in voor de nieuwsbrief. Ik hou je graag op de hoogte!