Sanne Burger

Coaching/Massages

Di. t/m vr. 11.00 – 17.00 uur

Centrum Osher, Utrecht

Voor meer informatie

Wat ik doe

– Ancient Thai Massage
– Taotraining
– Gesprekstherapie
– Begeleiding bij herstel van ziekte

Ik geef individuele sessies die afgestemd zijn op wat jij nodig hebt. Sommige cliënten komen voor genezing van fysieke problemen, anderen komen met emotionele, psychische of spirituele thema’s die aandacht nodig hebben en weer anderen komen alleen voor de ontspanning. Mijn benadering is direct en gebaseerd op eerlijkheid, integriteit, respect en wijsheid.

Wie ik ben

Ik ben Sanne Burger, 56 jaar, moeder van 2 kinderen, schrijfster, natuurgeneeskundige, voedingsdeskundige, masseuse, Taotraining instructrice, astroloog en therapeut.
Ik ben mijn opleiding rond mijn 20e begonnen bij Asclepios in Amsterdam, waar in natuurgeneeskunde en astrologie studeerde. Toen ik 21 was ging ik naar de Osho ashram in Poona. Dat was een fantastische ervaring, maar ik vond er niet wat ik zocht.
Een paar jaar later verhuisde ik naar Noorwegen, waar ik massage en de basis van meditatie en zelfontwikkeling leerde van Jacques en Sigrun Balavoine, in hun centrum Snekkerhaugen. Ook ging ik in de leer bij Qigongleraar Li Jun Feng van de Sheng Zhen Wuji Yuan Gong foundation.
Ik ben voor een groot deel autodidact. Ik wist als kind al dat ik op de universiteit niet zou leren wat ik wilde leren, dus ik heb mijn eigen levenspad uitgestippeld, naar grote tevredenheid.
Vanuit Noorwegen reisde ik naar Egypte, India en Nepal, waar ik yoga en Ancient Thai Massage geleerd heb. Ik zocht ook naar een goede tantraschool, maar die vond ik niet. In plaats daarvan ontdekte ik de Taotraining, nadat ik op mijn 33e terugkeerde naar Nederland. Van 2000 tot 2007 heb ik bij Reinoud Eleveld de opleiding tot Taotraining instructrice gedaan, waarna ik tot 2012 Taotrainingles gaf en als masseuse werkte in Utrecht. Na een sabbatical in Frankrijk verhuisde ik naar Peru, waar ik ervaring opdeed met plantmedicijn en sjamanisme, wat tot een enorme verdieping in mijn werk leidde.
Toen ik in 2019 terugkwam zocht ik de stilte op in Andalucia, Zuid Spanje. Sinds begin 2022 ben ik weer terug in Nederland en bied ik weer individuele sessies aan. Mogelijk ga ik weer beginnen met Taotraining lessen, eind 2023. Laat me weten als je interesse hebt!