Hieronder vind je meer informatie over mijn boeken ‘Visie op seks’ en ‘Broodje Corona’.

Broodje Corona

e-book

Maart 2020. Het begin. Een mysterieus virus leidt tot Orwelliaanse maatregelen die de wereld in haar greep houden. Sommige mensen zijn bang voor het virus, anderen voor het vaccin. Terwijl de strijd tussen goed en kwaad steeds heviger wordt, openbaart zich midden in de chaos een nieuw bewustzijn. Achter dat wat de regeringsleiders ‘The Great Reset’ noemen, groeit ‘The Great Awakening’.

Hoe vind je de waarheid in een vloedgolf aan infor­matie? Hoe blijf je staan, als al je zekerheden voor je ogen lijken op te lossen? Hoe ontleen je zingeving aan alle waanzin en pijn? In haar essays vertolkt Sanne Burger datgene wat zich roert in het collectieve veld. Broodje Corona is een kleurrijke en persoonlijke weergave van de roller­coaster waarin we zijn terecht­gekomen sinds maart 2020. Het zijn de laatste stuiptrekkingen van een tijdperk.

Broodje Corona biedt herkenning, geeft inzicht en lucht op. De schrijfster laat je lachen, huilen en fronsen. De verhalen in dit boek helpen om je eigen pad te vinden in deze prachtige wereld die speciaal gemaakt is voor jou.

Lees voor € 10,- Broodje Corona direct op je telefoon, tablet of computer.

Broodje Corona 2021

Testimonials

Broodje Corona ligt nu in de teamkamer op school waar ik kids yoga geef….heb t er neergelegd met een briefje: lees, leef, lach, huil en laat je niet bedonderen maar verwonderen!

– Ilanit

‘Bijzonder boek van Sanne Burger. Eerlijk, scherp, ondogmatisch, verhelderend, informatief.’

– Jan

‘Ik heb het boek verzwolgen. En wat was het goed. Echt een aanrader! Voel me steeds steviger worden om me te laten horen, te gaan staan voor de vrijheid en met liefde te laten zien waar ik voor staan. Echt wat een boek! Ik kon het niet meer wegleggen.’

– Suus

Broodje Corona 2021

Visie op seks

e-book

Ik schreef dit boek in 2010, nadat ik 10 jaar intensief Taotraining beoefend had bij Reinoud Eleveld. Daarvoor had ik jarenlang de teachings gevolgd van Barry Long, Osho en verschillende andere leraren en leraressen. Ik heb me mijn hele leven verdiept in tantra, psychologie, astrologie, sjamanisme, yoga, Qigong en meditatie.

In dit boek breng ik de ervaringen, kennis en inzichten bijeen die ik in 2010 vergaard had. Het voornaamste kader is Taotraining, een moderne interpretatie van het taoïsme. Tegelijkertijd raakt dit boek universele thema’s zoals opvoeding, maatschappij, het wezen van de mens, communicatie, trauma, healing, sjamanisme, religie, verslaving, instinct en verlangen.

‘Visie op seks’ is een boek dat je kan helpen om terug te keren naar seksuele onschuld, onbevangenheid en wijsheid. Het helpt je om bewust te worden van mogelijke obstakels op je pad, van het ontwikkelen van onderscheidingsvermogen en van het ontwikkelen van een meer natuurlijke seksualiteit. Wat is daarbij het belangrijkste? Liefde.

Seksuele energie is de bron van alles wat leeft. Het is de brandstof voor je spirituele ontwikkeling. Seks is veel meer dan het bedrijven van de liefde. Uiteindelijk gaat het om het worden van een levenskunstenaar, ofwel het moeiteloos en elegant leren manoeuvreren in deze eindeloze, magische werkelijkheid die we het leven noemen.

Voorproefje? Lees dan het hoofdstuk: Het ritueel van de zeven sluiers

Het boek Visie op seks is voor €10,- beschikbaar als e-book.