Ancient Thai Massage

Traditonele Thaise massage, Nuad Bhoran

Wat maakt deze massage zo bijzonder?

Ancient Thai Massage is een combinatie van acupressuur, aanraking en beweging. Het is een van de oudste massagevormen ter wereld, gebaseerd op principes uit de yoga, het boeddhisme en de meridianenleer.

Hoe ziet een sessie eruit?

Een sessie duurt 2 1/2 uur. We beginnen met een kopje thee en een kort voorgesprek. De massage vindt plaats op een mat op de grond. Je ligt aangekleed op een mat op de grond. De massage begint altijd bij de voeten, de vorm is altijd hetzelfde en we eindigen altijd bij het hoofd. We eindigen met een kort nagesprek.

Is het iets voor mij?

Ancient Thai Massage werkt in op het fysieke, emotionele, geestelijke en spirituele niveau, brengt inzicht in oorzaken van ziekte en problemen en bevordert genezing op alle niveaus. De beste manier om uit te vinden of het iets voor jou is, is om het een keer te proberen! Natuurlijk kun je altijd bellen of mailen als je vragen hebt of meer informatie wilt.

 

Interesse in een massage?

Tijden

Maandag t/m vrijdag tussen 11 en 17 uur

Tarief

Een Ancient Thai Massage duurt 2,5 uur en kost € 160,-. Omdat iedere stap een specifieke werking heeft en niet overgeslagen kan worden, is het niet mogelijk om een kortere sessie te boeken.

Sessie boeken of meer info?

Stuur een mailtje naar sanne@sanneburger.com

Om spam te voorkomen zet ik hier niet mijn telefoonnummer neer. Wil je even bellen ter kennismaking, of als je vragen hebt, kan dat natuurlijk altijd. Laat even weten in een mailtje en dan maken we een belafspraak.

Locatie

Centrum Osher, Poortstraat 32, Utrecht.

Ancient Thai Massage is meer dan een massage

Het is een reis door het innerlijk landschap van je lichaam. Dit landschap is gevormd door je ziel en door je levensverhaal. Alle ervaringen, vooral de intense, emotionele ervaringen, zijn opgeslagen in je lichaam. Iedere spanning, ieder gevoel van discomfort in het lichaam reflecteert een ervaring in je leven, wat je ervan leerde en hoe het je levensmissie ondersteunt of juist tegenwerkt. Veel van ons dragen zinloze overtuigingen met zich mee, zoals ‘het leven is moeilijk’ of ‘ik kan niemand vertrouwen’. Deze beperkende overtuigingen maken dat je je ware zelf terug houdt, je passie, wijsheid en levenslust.

Kijk hier naar het eerste half uur van de instructievideo (deelnemers aan de Ancient Thai Massage cursus krijgen deze video als onderdeel van het studiemateriaal).

Kracht, vreugde en vertrouwen zijn je ware natuur

Ancient Thai Massage creëert de ruimte en beweging om deze beperkende overtuigingen te laten gaan, door geblokkeerde herinneringen en gevoelens te laten opkomen en vervolgens los te laten. Daardoor krijg je opnieuw de kans om verbinding te maken met je ware natuur en contact te maken met je kracht, vertrouwen en vreugde. Dit zijn natuurlijke kwaliteiten en veel dichterbij dan je misschien denkt.

Complete vorm van lichaamswerk

Er zijn veel variaties van Thai massage, waarvan heel vormen fantastisch zijn. Deze vorm wordt ‘ancient’ genoemd omdat het de oudst bekende vorm is, ongeveer 2 eeuwen geleden ontwikkeld door Dr. Jivakar Kumar, die sindsdien niet of nauwelijks veranderd is. In mijn ervaring is dit de meest complete vorm van lichaamswerk die op dit moment beschikbaar is in de wereld. Het werkt op ieder gewricht, iedere spier en meridiaan. Het heeft een flow die ik nooit ergens anders heb meegemaakt. Na de massage ga je naar huis met een gevoel van heelheid, begrip en liefde – en dit alles gebeurt zonder inspanning.

Veel van ons zijn vergeten hoe te ontspannen en te ontvangen

Veel van ons zijn bang om te vragen om waar we behoefte aan hebben – vaak weten we niet eens waar we behoefte aan hebben! Met Ancient Thai Massage leer je opnieuw hoe je over te geven en hoe in die mate van jezelf te houden dat je jezelf kunt toestaan liefde te ontvangen, via de zorgvuldige aanraking en aanwezigheid van de masseuse. Dit is waarom we het soms ‘yoga for the lazy man’ noemen, omdat Ancient Thai Massage je leert om controle, inspanning, wilskracht en ‘je best doen’ los te laten. Ware genezing vindt plaats wanneer je los laat, niet wanneer je iets probeert te forceren.

Over Sanne Burger

Ik heb Ancient Thai Massage geleerd van Rahul Bharti in Kathmandu. Ik begon mijn training in 2000 en het verveelt me nog steeds niet! Rahul Bharti woont nu in Pondicherry, India. Je kunt hem bereiken via zijn website: www.ancientmassage.com.

Sinds 2000 heb ik een groot aantal Ancient Thai Massage behandelingen gegeven aan mensen over de hele wereld. Mijn vaardigheden hebben zich verdiept door mijn persoonlijke spirituele pad, mijn reizen over de wereld en mijn training in Qigong en Taotraining.

Naast individuele sessies geef ik ook de zesdaagse basiscursus, waar je leert hoe je een complete Ancient Thai Massage geeft.

Instructievideo:
In de online SHOP kun je nu de complete, 2 uur durende Ancient Thai Massage instructievideo kopen voor € 49,-. Ideaal voor zelfstudie en verdieping van je ATM training. Het is opgenomen in The Sacred Valley in de Andes in Peru, in yogacentrum Nidra Wasi, met Daya Nimai Das.

Wil je een voorproefje? Het eerste halfuur van de totale video staat bovenaan deze pagina.

Extra: Ancient Thai Massage compilatie video

Onderstaande video is inmiddels alweer 11 jaar oud, maar nog steeds heel mooi! Het is een 10 minuten compilatie van de hele Ancient Thai Massage, gefilmd en in elkaar gezet door Danijela Novakovic. Enjoy!

Ik ben ook beschikbaar voor