Grijs is de kleur van de dood

Sanne Burger

27 april 2023

 

Waarom heet het beroemde erotische boek en de gelijknamige film ‘Vijftig tinten grijs’? Dat slaat toch nergens op? Grijs is saai! Waarom heet het niet ‘Vijftig tinten rood’ of ‘Vijftig tinten paars’ of desnoods ‘Vijftig tinten pastel’? Grijs is toch niet spannend of erotisch? Grijs heeft toch niets te maken met seks of romantiek? Grijs is de kleur van de dood! Geen enkele kleur staat verder af van het leven dan grijs. Grijs is niet eens een kleur! Als dingen verouderen en sterven, verliezen ze hun kleur en worden ze langzaam maar zeker grijs.

Een goede vriendin van mij is helderziend. Ze ziet aura’s. Wat zij ziet bij veel mensen die een of meerdere Covid-injecties gehad hebben, is dat hun aura grijs is. Hoe meer injecties, hoe grijzer het aura. Wat betekent dat? Wat betekent het dat bij een groot deel van de mensen die de Covid-injectie gehad hebben, het aura grijs is? Zijn het een soort wandelende doden geworden? Zijn hun chakra’s niet meer actief? Is de levenskracht eruit geperst? Zijn ze kleurloos en levenloos geworden?
Naomi Wolf, arts en journalist, zegt in een recent interview: “De gezondheid van de placenta’s van vrouwen lijkt te verslechteren sinds de introductie van de Covid-injecties. Vroedvrouwen en specialisten in de foetale geneeskunde melden dat ze sinds de uitrol van de experimentele Covid mRNA-injecties ongebruikelijke en verontrustende veranderingen in de placenta’s van vrouwen hebben opgemerkt. Een vroedvrouw uit Californië zei dat ze sinds 2020 zilvergrijze placenta’s ziet. Sommige zijn gekrompen en niet groot genoeg om een normale baby te baren. Veel vroedvrouwen melden dat ze baby’s vroegtijdig ter wereld moeten brengen omdat de placenta geen baby de hele termijn kan ondersteunen.”
Wolf zegt ook dat de vroedvrouwen die ze heeft gesproken sinds de uitrol van het COVID-vaccin geen normale placenta’s hebben gezien. Ook zien ze veel meer vroegtijdige bevallingen als gevolg van de aangetaste placenta’s en gezondheidsproblemen bij baby’s, kort na de geboorte. Een vroedvrouw zei dat baby’s vaak oké lijken te zijn bij de geboorte, maar dat ze binnen een dag al naar het ziekenhuis moeten worden gebracht omdat ze ademhalingsproblemen hebben. Ze heeft dat nog nooit zo vaak gezien. Wolf wijst erop dat dezelfde bedrijven die de Covid-vaccins ontwikkeld hebben een rol spelen in de technologie die tot doel heeft menselijke voortplantingsfuncties te vervangen.
“Dezelfde mensen die investeren in het vaccin, investeren ook in kunstmatige moedermelk en kunstmatige baarmoeders”, aldus Wolf. “En MIT heeft een rapport uitgebracht over de vooruitgang op het gebied van kunstmatige baarmoeders. Het is dus geen sciencefiction meer om één stap vooruit te denken over wat deze monsters lijken te doen.”

Grijze aura’s en grijze placenta’s. Wat betekent dat? Wat is hier aan de hand? Waarom gebeurt dit? Wat zeggen de statistieken? VAERS (Vaccine Adverse Events Reporting System) en het BMJ (British Medical Journal) spreken van een enorme toename van menstruatiestoornissen en miskramen sinds de uitrol van de Covid-injecties. Vruchtbaarheidscijfers zijn in de landen met de hoogste vaccinatiegraad met gemiddeld 15% gedaald. Miskramen zijn gemiddeld met 15% gestegen. Overal ter wereld is er al drie jaar sprake van een ‘mysterieuze oversterfte’, aldus de media. Dit zijn geen geruchten, maar feiten. Er worden minder baby’s geboren en er gaan meer mensen dood. Het is net alsof een grijze wolk zich langzaam verspreid over de mensheid. Het is alsof de schaduw des doods meer en meer over ons heen valt.

Grijze aura’s en grijze placenta’s. Miskramen en oversterfte. Tegelijkertijd is de wetenschap erin geslaagd om kunstmatige baarmoeders te ontwikkelen. Wat een gelukkig toeval! Als we de wetenschap toch niet hadden! Dankzij de LGBTQ-beweging krijgen ook mannen steeds meer steun om zwanger te raken en het wonder van de geboorte mee te maken. Niet alleen transmannen (mensen met een vrouwenlichaam die zich als man identificeren), maar ook mannen met een mannenlichaam moeten die kans krijgen, is de huidige trend. Iets met gelijkwaardigheid. Dit kan in theorie door een baarmoeder in de buik van een man te plaatsen, daar een bevruchte eicel in te stoppen, negen maanden te wachten en het kind dan met een keizersnee ter wereld te brengen. Dat gebeurt bij vrouwen ook steeds vaker, dus waar hebben we het over? Waar die baarmoeder dan vandaan komt, is natuurlijk wel een dingetje. Van een donorvrouw? Of van een vrouw die haar baarmoeder afstaat of verkoopt omdat ze toch geen kinderen wil, of omdat ze zich tot man wil laten ombouwen, of omdat ze geld nodig heeft? Of worden het in de toekomst kunstmatige baarmoeders die in de buikholte van een man geplaatst worden?
Ik word al misselijk als ik eraan denk, maar ik dwing mezelf ertoe, want ik probeer het grotere plaatje te zien. Wat ik meen te zien is dat de normale, natuurlijke, biologische voortplantingscyclus: een man en een vrouw vrijen met elkaar, de vrouw wordt zwanger en na 9 maanden baart ze een kind via haar vagina, volledig overhoop wordt gehaald. Tegelijkertijd wordt er op scholen bij hele jonge kinderen verwarring gezaaid over gender.
“Wat wil je zijn?” wordt ze gevraagd. “Het is heel normaal als je liever een jongetje wilt zijn, hoor. Het is helemaal oké als je een meisje wilt worden, hoor. Dat kan allemaal. Wij zijn er om je te helpen. En als je het nog niet weet, dan geeft dat niks, want dan kun je hormonen slikken en je pubertijd uitstellen. Dan kun je altijd later nog kiezen. En je kunt ook allebei worden, of geen van beiden. Of een kat.”
Zo vreemd dit, want verder worden kinderen juist zo onder druk gezet om te doen wat ze opgedragen wordt en zijn volwassenen overdreven beschermend en betuttelend. Maar nee, echt vreemd is het niet. Ook deze verwarring draagt bij aan de chaos die gecreëerd wordt rondom het natuurlijke proces van zwangerschap en geboorte.
Wat gaat ervoor in de plaats komen? Gaan door de Covid-vaccinaties zoveel mensen onvruchtbaar worden en raakt iedereen zo in de war, dat de oplossing van de wetenschap, namelijk een kunstmatige baarmoeder, met open armen ontvangen zal worden? IVF kennen we al, dus seks is ook niet meer nodig. Het is inmiddels zelfs mogelijk om een eicel te kweken uit een normale lichaamscel, las ik ergens, dus dan hebben mensen met een mannenlichaam ook geen vrouw meer nodig. Wat fijn! Lekker onafhankelijk.
Welke verklaring zullen de medici geven voor het feit dat zoveel mannen en vrouwen ineens onvruchtbaar geworden zijn? Het ligt niet aan de Covid-injecties, natuurlijk. Misschien komt het wel door het klimaat, want ja, hoge temperaturen, daar kan zaad niet tegen, dat wisten we al, en door stikstof en CO2 en zo. Dat zou best kunnen, toch? Of door het eten van vlees, dat zou ook best kunnen. Of door een nieuw virus. Het onvruchtbaarheidsvirus.

Dit is wat de wetenschap altijd doet: ze creëert een probleem en komt vervolgens met de oplossing. Het zaad van mannen wordt waardeloos, de baarmoeder van vrouwen kan geen kind meer dragen, en tadaa, de wetenschap komt ons redden: kijk eens wat een mooie broedmachines! Waarom zouden ze dit bedacht hebben? Vinden ze het een doorn in het oog dat gewone mensen zomaar onafhankelijk kinderen kunnen krijgen, met wie ze maar willen, wanneer ze maar willen, zonder enig toezicht? Streven ze naar een wereld waarin ze met AI vanaf de conceptie, nee zelfs voor de conceptie, de volledige controle hebben over het zich ontwikkelende kind, waarvan ze alle lichaamsfuncties kunnen monitoren en wellicht zelfs bijsturen? Dat zou toch de natte droom zijn van iedere eugenetica liefhebber die zich bezighoudt met het creëren van het perfecte mensenras, net als de nazi’s vroeger? Zou het ze dan nu, 80 jaar later, toch lukken om alleen maar mensen met blond haar en blauwe ogen geboren te laten worden? Is het nazisme eigenlijk ooit gestopt?

Sanne Burger
sanneburger.com

Bron interview Naomi Wolf: klik hier

Bron statistieken:
1. Stichting Vaccinvrij
2. Café Weltschmerz

8 Reacties

 1. Pieter de Graaf

  Het natuurlijke proces waar al wat leeft is onderworpen wordt ingewisseld voor kunstmatige intelligentie wat uit een computer komt. Hieruit welt een vraag omhoog willen wij dit als mens. Of vegeteren we door in het gelukzalige gevoel de regering zorgt wel voor ons. De zieke geesten die op dit moment alles wat natuurlijk is proberen uit te bannen, gaan gewoon door op hun ingeslagen weg door waarschijnlijk weinig tegenstanders. Jammer dat de criticus in de mens al in slaap gesust is, gezien de toestand in deze wereld op dit moment.

  Antwoord
 2. Annemieke

  Alles is energie , wij ook en we zijn op een etherisch veld, connected met de bron, het alwetende veld van universele wijsheid, bron van alle manifestatie . Die energie is ons eeuwig bewustzijn, de bezieling—> de hoge energie frequentie van het weten, de bron. Die bron werd al ver voordat er religies in the makebeliefshow werden geschreven God genoemd. Het alwetende, daarom bestaat er ook geen toeval … ja het valt je precies toe. Alleen het lichaam vd Vrouw by divine design is als enige capabel om de bedoelde bezieling uit de ether te geleiden voor haar baby specifiek, in haar buik. Onbezielde organische robotjes is het experiment wat zal mislukken. Mag duidelijk zijn dat de man en de machine nada aan bezieling kan toevoegen. Het wordt dus niks .

  Antwoord
  • Elle

   Mij is ook opgevallen dat veel nieuwe elektrische auto’s grijs van kleur zijn. Dat is de nieuwe standaardkleur. Mocht je je nieuwe elektrische auto in een andere kleur willen, dan betaal je extra. En omdat veel mensen dat of onzin vinden, grijs ook ‘n prima ‘kleur’ vinden, of omdat ze zulke extra opties niet kunnen betalen, zul je steeds meer doffe, betongrijze auto’s op de weg zien, waarvan de lak bovendien het licht niet reflecteert. En veel mensen zíen het niet, he?

   Antwoord
 3. sabine

  Ja inderdaad de oplossing ligt klaar, het probleem is men aan het uitrollen.
  Grijs één van de meest gebruikte kleuren om huizen ed mee te schilderen. Ook de inkomsthall van waar ik woon is grijs, ik heb steeds het gevoel dat ik een mortuarium binnen ga. Alle geluk veel kleur en warme houttinten in huis .
  Warme groeten en bedankt voor je schrijven 🕉️🙏🏾

  Antwoord
  • Shirley

   Herkenbaar Sabine. Ook zie ik bij de meeste mensen thuis de kleuren grijs,zwart,wit en/of beige als basiskleuren.
   Ik gooi de kleurkeuzes op de gemoedstoestand van de mensen.
   Ikzelf heb geen industriële meubelen maar van natuurlijk hout.
   Ook is mijn huis kleurrijk van binnen,alsmede mijn kleding.
   Ik voel mezelf dan ook kleurrijk en sta toe dat het kind in mij gezien en gehoord mag worden.
   Ik wil al heel lang naar Z-Amerika, vooral Mexico.
   Huizen vrolijk gekleurd,een gezellig buitenleven,een bevolking met kennis van de natuur en de ‘mi casa es su casa’ instelling.
   In NL zijn er in de zomer wel meer mensen buiten maar ik mis de spontaniteit.
   Mijn familie heeft mij in NL gehouden maar nu mijn jongste zoon al 2 jaar zegt totaal geen verbinding te voelen met de NLse cultuur en weg wil denk ik er toch meer over na.

   Antwoord
 4. Marti

  De echte crisis in onze wereld is niet sociaal, politiek of economisch. Onze crisis is een bewustzijnscrisis. Een onvermogen om onze ware aard direct te ervaren. Een onvermogen om deze aard in iedereen en in alle dingen te herkennen.

  Antwoord
 5. Mark Ligthart

  Hoi zo gedreven en strijdbare Sanne,
  Ik miste nog het verhaal van de ziel. Mogelijk worden we zo ook ontzield. Maar of dat werkt is nog maar de vraag.
  ik ben ooit natuurgeneeskunde gaan studeren omdat ik de waarheid wilde weten na het lezen van het boek Antroposofische Geneeskunde van de Franse arts Victor Bott. Hij vertelt daarin over een medisch experiment in Zuid Amerika met een hond. Ze sloten de bloedsomloop kort door het hart ertussen uit te halen en de aderen en slagaderen aan elkaar te hechten. Wat denk je dat er gebeurde? Het bloed ging sneller stromen!
  Hun verklaring? Het hart is slechts een regulator die bepaalt naar welk deel van het lichaam het bloed gaat. De voortstuwing van het bloed gebeurt door levenskracht. Dus zonder levenskracht (=grijs) geen leven. Toch?
  Op de opleiding voor natuurgeneeskunde kwam ik tot de conclusie dat iedeen zijn eigen werkelijkheid heeft. Banaal maar als een Koe.

  Er is nog een aspect. Ik strijd nauwelijks meer. Ik laat wel zien waar ik sta. Mogelijk inspireert het anderen. Ik heb het hele sterke vermoeden dat het beste wat ik kan doen, is liefdevol te blijven en in het licht zetten wat er gaande is. Dus ook inderdaad delen en soms bewust maken. Laten we met z’n allen daar waar je kan, de wereld mooier en mooier maken en menselijker. dat is onze grootste kracht. Weerstand m.n. door zijn. Oh ja, en Nee of Tot hier, zijn ook krachtige woorden.

  Tot een volgende keer weer!

  Antwoord
  • Sanne Burger

   Dank voor je reactie, Mark. Jammer dat je nauwelijks nog strijdt. Er is een tijd voor liefdevol blijven en er is een tijd om te strijden. Nu is de tijd om te strijden, want de wereld staat in brand. Dat kun je op hele liefdevolle wijze doen. Het is geen tegenstelling, pas als jij dat ervan maakt.

   Antwoord

Geef een reactie

You might like this too …

Watervasten – deel 1

Watervasten – deel 1

Ik heb het jarenlang uitgesteld omdat het me zo hardcore leek, maar nadat ik de boeken van Herbert Shelton ontdekte...

Nieuwe artikelen direct in je inbox?

Schrijf je in op mijn mailinglist.

Je krijgt een mailtje waarin je je inschrijving moet bevestigen - gemakkelijk!

 

Gelukt! Je hoeft nu alleen nog maar per mail je inschrijving te bevestigen en dan ontvang je elk nieuw artikel direct in je inbox.