19 Smoesjes die mensen verzinnen om zelf geen onderzoek te hoeven doen

Sanne Burger

20 april 2020

1. Als je niet eens meer het nieuws, de WHO, het RIVM en de overheid kan vertrouwen, dan kun je niemand meer vertrouwen.

Incorrect. Er zijn veel betrouwbare verslaggevers, onderzoekers, journalisten, specialisten en doktoren die je de feiten geven en je haarfijn kunnen uitleggen wat ze betekenen. Je moet alleen wel meer moeite doen om ze te vinden, want doorgaans vind je ze niet via de mainstream media.

2. Het is onmogelijk om de waarheid te kennen. De waarheid is te ingewikkeld.

Incorrect. De waarheid is recht voor je raap, als je maar de moed zou hebben om te kijken. Het is echt niet heel erg ingewikkeld en je hebt absoluut het vermogen om de waarheid te kennen. Begin met je intuïtie te gebruiken, bijvoorbeeld. Of je logica.

3. We hebben niet de mogelijkheid om onderscheid te maken tussen fake nieuws en echt nieuws.

Jawel, dat hebben we wel. Er is een enorm verschil! Bijvoorbeeld, fake nieuws is vooral gebaseerd op angst en probeert je te overtuigen van een vijand of gevaar door middel van manipulatie en bewijsbare leugens. Echt nieuws heeft echte bronnen, echte mensen en echte informatie. Het is in wezen heel gemakkelijk om onderscheid te maken tussen de twee, zeker als je eenmaal door de propaganda heen gekeken hebt.

4. Ja, maar is het niet overduidelijk wat er aan de hand is? Heb je de beelden van overvolle IC afdelingen gezien, in ziekenhuizen over de hele wereld?

Ja, heb ik gezien. Wat ik zag was dat de beelden op het nieuws compleet anders waren dan de beelden die door onafhankelijke individuen gepresenteerd werden. Mensen die zélf gingen kijken. Mainstream nieuws: overvolle IC afdelingen. Individuele mensen: lege IC afdelingen. Goed voorbeeld van punt 3.

5. Nou, je kent vast niemand die ziek is of die in een ziekenhuis werkt.

Jawel, maar dat gegeven op zich bewijst niet wat voor ziekte ze hebben, waarom ze ziek werden en of de behandeling nodig of effectief is. En vraag je je niet af hoe het mogelijk is dat plotseling niemand meer sterft aan griep, hartkwalen, kanker en andere fatale ziektes? Waarom droppen die statistieken ineens? Zou het mogelijk zijn dat veel sterfgevallen toegeschreven worden aan Covid-19, terwijl dat niet zo is? En als dat zo is, waarom zou dat zijn, denk je?

6. Ja, maar ze nemen die maatregelen toch niet voor niets?

Klopt, zeker niet. Maar ze nemen die maatregelen niet om ons te beschermen tegen een gevaarlijk virus. Kijk bijvoorbeeld naar Zweden of India. In landen zonder social distancing (India) of lockdown (Zweden), omdat ze er voor kiezen of omdat het simpelweg onmogelijk is, zijn de getallen óf hetzelfde, of veel minder dan gemiddeld. Dit betekent dat óf de getallen niet kloppen, of dat de maatregelen om andere redenen genomen worden dan om jouw gezondheid te beschermen.

7. De regering heeft het beste met ons voor. Ze weten wat ze doen.

Sommige regeringsbeambten weten het wel, andere niet. Velen volgen gewoon orders, anderen zijn actiever betrokken bij de manipulatie van de media, en daardoor de manipulatie van jou. Veel overheidsbeambten hebben een compleet andere agenda dan de agenda die ze op het nieuws presenteren.

8. Maar kijk naar de cijfers! Zoveel mensen zijn getest, ziek en stervende. Hoe kan je twijfelen aan de cijfers?

Omdat met de cijfers gesjoemeld wordt. Check punt 5, en besef ook dat de test die wereldwijd gebruikt wordt, alleen de aanwezigheid van eitwitresten (afvalstoffen) test, maar niet de aanwezigheid van Covid-19 en ook niet de hoeveelheid viruscellen in het bloed. 99% van de mensen hebben eiwitresten in hun bloed. Dat is normaal. Kortom: de PCR test werkt niet. FEIT.

9. We hebben professionele fact checkers op social media die het fake nieuws checken, dus dat hoef ik echt niet zelf te doen.

De zogenaamd onafhankelijke fact checkers op Facebook worden betaald door Bill Gates en George Soros, dezelfde mensen die ook de WHO sponsoren. Kun je je voorstellen dat ze posts willen verwijderen die tegen het advies van de WHO ingaan, als dat hun grootste winst veilig stelt?

10. De economische crisis is vreselijk, maar de maatregelen zijn nodig om levens te redden, dus er is niets dat we kunnen doen.

Incorrect. Het effect bewijst niet de oorzaak (Aristoteles). De economische crisis is een voorzien en gepland resultaat van de wereldcrisis en één van de redenen waarom ze deze hebben veroorzaakt. De economische crisis heeft nu al meer mensen gedood dat Covid-19 ooit zal doen, en dit getal zal alleen nog maar stijgen. Vraag jezelf hoe levens echt gered kunnen worden.

11. Als je de maatregelen niet opvolgt, geef je niet om andere mensen.

Integendeel. Als je om de mensen geeft, doe je je eigen onderzoek en zul je wellicht uitvinden hoe juist de meest onschuldigen en kwetsbaren onder ons slachtoffer zijn van dit politieke spel. Onderzoek het, zo niet voor jezelf, dan voor de mensen van wie je houdt, en vindt uit waar de mensen werkelijk bij geholpen zijn. Volgzaamheid heeft nooit iemand geholpen, behalve de machthebbers.

12. Ik ben geen medisch specialist, dus mijn mening doet er niet toe. Ik wacht rustig af en bid voor een vaccin.

Incorrect. Je bent slim genoeg om de beginselen van gezondheid en genezing te begrijpen. Genoeg om te begrijpen dat veel van wat je verteld bent over Covid-19 onzin is. En wat betreft vaccinaties, weet je wie het meest verdient wanneer een nieuw vaccin is gevonden? Inderdaad, Bill Gates, de hoofdsponsor van de WHO. Wat een toeval, vind je niet?

13. Wat maakt het uit? Waarom zou ik moeten weten wat er aan de hand is? Ik kan het toch niet veranderen.

Het maakt uit omdat dit over je leven gaat, over je gezondheid, je vrijheid en dat van je kinderen en kleinkinderen. Het gaat over waarheid, rechtvaardigheid, het beschermen van de armen en de onschuldigen. Het gaat over alles wat het leven waardevol maakt. Het maakt uit omdat je het zou kunnen veranderen als je jezelf uit je lethargie zou trekken, je inertie en je onverschilligheid. Kom uit je luie stoel en DOE IETS! Je eigen onderzoek doen is pas het begin!

14. Ik hoef het niet te weten. Het is allemaal goed. Het is voorbestemd. Ik neem het zoals het komt.

Wat een new age bullshit. Wat een spirituele onzin. Heb je je meest primaire instincten opgegeven, je begrip van goed en slecht, je vermogen om zelf te denken? Ben je gelukkig met dit gebrek aan bewustzijn? Heb je enig idee hoe wreed het is om zoiets te zeggen? Besef je hoe laf het is om ineens een arendsoog perspectief aan te meten en domweg het leed om je heen te negeren?

15. Maar de waarheid is deprimerend. Ik wil het niet weten.

Weet je wat nog meer deprimerend is? Om schoonheid te zien verdwijnen van de aardbodem. Om te zien hoe pure onschuld gebroken wordt, terwijl dat niet nodig zou zijn wanneer minder mensen weg zouden kijken omdat ze de ruggengraat missen om de waarheid in de ogen te kijken en overeind te blijven! Waarom niet moediger en sterker zijn en er iets aan doen?

16. Ik ben niet geïnteresseerd. Ik ben happy en tevreden met hoe de dingen gaan.

Eh, oké. Tuurlijk. We hebben jou toch niet nodig. Ga nog wat TV kijken ofzo.

17. Ik geloof niet in complotten.

Wat betekent dat in godsnaam? Je gelooft niet in de mogelijkheid dat groepen mensen bij elkaar komen en plannen maken om een andere groep uit te buiten, te misbruiken, manipuleren en kapot te maken, terwijl ze pretenderen juist die groep te helpen? Onder welke steen heb jij gelegen, de afgelopen 2000 jaar?

18. Wat valt er te onderzoeken? Dit is de normale gang van zaken, dit soort dingen gebeuren de hele tijd.

Incorrect. Een globale nep pandemie van deze afmetingen, met zulke groteske leugens en zulk een vernietigende impact op zoveel mensen tegelijkertijd, heeft nog nooit plaatsgevonden. Je bent getuige van een verschuiving in de werkelijkheid die episch en historisch is. Het kan beide kanten opgaan, van heel erg fout naar heel erg goed, maar zeggen dat er niks aan de hand is getuigt van een ongelooflijke blindheid.

19. Maar ik word emotioneel van de waarheid. Ik word er zo verdrietig, boos, angstig en bezorgd door, en ik kan er niet van slapen. Ik weet niet hoe ik ermee om moet gaan.

Nou, dan wordt het tijd dat je het leert! Als er ooit een tijd in je leven was waar het uitmaakt, waar het een verschil maakt of je jezelf bijeenraapt of niet, is het nu! Word wakker en sta op! Deal met je emoties, je pijn en je vertwijfeling, hoe moeilijk of oncomfortabel het ook is. Leer om met de waarheid om te gaan! Leer hoe je sterk wordt, zoek hulp en ondersteuning, vind uit wat je kunt doen om te helpen. De enige beperking is wat je zelf gelooft!

Kom op, mannen en vrouwen.
Wake up!
We hebben je nodig.
We hebben je nu nodig!

Sanne Burger

Image: Pattypart Art (Facebook)

0 reacties

You might like this too …

Nog even volhouden

Nog even volhouden

“Medische wetenschap is een vorm van waanzin waarvan maar weinig medici ooit herstellen. Gesteund door de commercie...

Het is niet jouw schuld

Het is niet jouw schuld

Het is niet jouw schuld als je ziek wordt, maar het is wel jouw verantwoordelijkheid om beter te worden....

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in op mijn nieuwsbrief om nieuwe artikelen en aankondigingen van nieuwe trainingen direct in je inbox te ontvangen!

 

Je aanmelding is gelukt!