Medische monstruositeiten

Sanne Burger

21 juni 2022

“Degenen die je absurditeiten kunnen laten geloven, kunnen je gruweldaden laten begaan.”
Voltaire

Wacht even … dus er is ineens weer een nieuwe ziekte, opgedoken uit het niets, dit keer met de naam Covid-19, waarvan gezegd wordt dat ze levensgevaarlijk is, dat ze hartstikke besmettelijk is en dat ze miljoenen levens zal verwoesten als er niet heel snel een medicijn voor gevonden wordt. Laat me raden … een vaccin, wellicht? Tuurlijk. En er is natuurlijk weer een test waarmee je kunt zien of je de ziekte hebt, of je nou symptomen hebt of niet. En de oorzaak van de ziekte is natuurlijk weer een onzichtbaar virus. En alle andere mogelijke oorzaken van de symptomen worden weggewuifd, net als alle mogelijke geneesmiddelen, behalve natuurlijk die ene: het vaccin.

Moord en brand
Er is geen enkel wetenschappelijk bewijs – noch voor het virus, noch voor het vaccin – maar omdat de media en de politiek moord en brand schreeuwen, valt dat de massa niet op. Iedereen is doodsbang en laat zich zo snel mogelijk vaccineren. Daarna worden pas echt veel mensen ziek en stijgen de sterftecijfers tot recordhoogte, maar dat wordt toegeschreven aan de nieuwe ziekte en niet aan het zogenaamde medicijn. En als Big Pharma genoeg geld verdiend heeft, dan roept de media dat dankzij het heldhaftige ingrijpen van medici en politici de pandemie overwonnen is en dat het zonder hun allemaal nog veel erger was geweest.

Ja, hier herken je natuurlijk meteen het Corona-verhaal, maar ik zou toch zweren dat ik dit eerder heb gehoord. Besmettelijke ziekte, massale angst, oorzaak een tot dan toe onbekend virus, enige oplossing vaccin … dat is toch eerder gebeurd? Zouden ze deze misselijkmakende truc al vaker uitgehaald hebben? Maar dat kan toch niet? Zo dom zijn we toch niet, dat we ons meer dan eens voor de gek laten houden, met nota bene dezelfde leugens?

Weet je wat? Ik ga het onderzoeken. Kijken wat ik tegenkom. Gewoon bij het begin beginnen en dan langzaam terug in de tijd.

2020 – Covid-19
Ziekte: een verzameling symptomen die op griep en soms astma of longontsteking lijkt.
Vermeende oorzaak: Sars-Cov-2, een tot voor kort onbekend virus, tot op de dag van vandaag nog niet geïsoleerd, maar wel al in 1999 gepatenteerd door Big Pharma.
Ware oorzaak: algehele malaise, stress, angst, ongezonde voeding en omgeving, gifstoffen, vaccinatie, etc.
Zogenaamd bewijs: De PCR-test, die bewezen nutteloos is voor het detecteren of diagnosticeren van welke ziekte dan ook.
Enige gepromote oplossing: vaccinatie.
Gevolg: Meer zieken en doden door de vaccinatie dan door de vermeende ziekte. Nu al.

Wacht even … dit doet me denken aan de aids-pandemie uit de jaren 80, toen de homo-scene compleet in paniek was, Freddie Mercury stierf en iedereen dacht dat dat door aids kwam.

1981 – Aids
Ziekte: een verzameling symptomen die op ernstige vergiftiging, verwaarlozing en ondervoeding lijkt.
Vermeende oorzaak: hiv, een tot dan toe onbekend virus, tot op de dag van vandaag nog niet geïsoleerd, dus niet wetenschappelijk bewezen.
Ware oorzaak: langdurig drugsmisbruik, poppers, ondervoeding, vergiftiging door chemicaliën, AZT (het ‘medicijn’), vaccinatie, etc.
Zogenaamd bewijs: ondeugdelijke hiv-test.
Enige gepromote oplossing: AZT en later nog meer ‘medicijnen’.
Gevolg: Onnoemelijk veel leed en meer dan 30 miljoen doden, waarvan verreweg de meeste als gevolg van de behandeling, waaronder ook Freddie Mercury.

1956 – Polio
Ziekte: een verzameling symptomen die vooral gekenmerkt wordt door verlamming, vaak in de benen, vermoeidheid en algehele slapte.
Vermeende oorzaak: het poliovirus, tot op heden niet geïsoleerd of op welke andere manier dan ook wetenschappelijk bewezen.
Ware oorzaak: vergiftiging met kwik (sorry, Freddie), DDT en andere chemicaliën, waaronder ook die in verschillende vaccinaties.
Zogenaamd bewijs: niet-werkende test.
Enige gepromote oplossing: het Salk vaccin, dat later vervangen werd door een ander vaccin.
Gevolg: onnoemelijk veel leed en doden, waarvan verreweg de meeste veroorzaakt door de industrie die deze giftige chemicaliën produceerde, promootte en haar werknemers (mijnwerkers, fabrieksarbeiders, bouwvakkers) er niet tegen beschermde.

1950 – De pokken
Ziekte: een verzameling symptomen die vooral gekenmerkt wordt door zweren, puisten en koorts.
Vermeende oorzaak: het pokkenvirus, tot op heden niet geïsoleerd of op welke andere manier dan ook wetenschappelijk bewezen.
Ware oorzaak: Slechte hygiënische omstandigheden, vervuild water en voedsel, ondervoeding, stress, chemicaliën.
Zogenaamd bewijs: bloedtest.
Enige gepromote oplossing: vaccinatie.
Gevolg: Onnoemelijk veel leed en doden, waarvan verreweg de meeste als gevolg van de behandeling.
(De pokken, zoals de meeste ziekten, verdwenen toen de leefomstandigheden verbeterden: riolen werden aangelegd, afval werd verwerkt, voeding beter werd, etc.)

Zie je de overeenkomsten? Is dit toeval, of zijn de duidelijke overeenkomsten in deze vier voorbeelden illustratief voor de monsterlijke praktijken van de medische wetenschap, die op basis van bijgeloof, hypothese, consensus, arrogantie en hebzucht, zwaar gesponsord door overheden en multinationals, hun ziekmakende producten opdringen aan de oh zo goedgelovige en volgzame burger?

En dan hebben we het nog niet eens gehad over de pest, de mazelen, griep, difterie, tyfus, cholera, roodvonk, kinkhoest, HPV, de vogelgriep, de gekke koeienziekte, Ebola, de apenpokken, syfilis, Zika, en naast Covid al die andere Sarsen. Allemaal zogenaamde virusziekten die over de lijken van onschuldige mensen gaan en tot verdienmodel zijn gemaakt door hebzuchtige monsters die niet eens meer menselijk te noemen zijn, omdat ze hun meest menselijke eigenschap: empathie, niet langer gebruiken. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de genocide op de oorspronkelijke bewoners van Amerika, waarvan ook gezegd wordt dat ze stierven aan virussen. omdat dat beter klinkt dan afslachting en uitroeiing.

Natuurlijk, de ziekte is echt, het lijden is echt, de pijn is echt en het verlies is echt. En het is onnodig, want als de ware oorzaken en de juiste geneeswijzen bekend zouden worden, zouden mensen in bijna alle gevallen hun symptomen kunnen genezen. Wij zijn niet gemaakt om ziek te zijn, wij zijn gemaakt om gezond te zijn.

Hoeren van de industrie
Hoe is het dat kleine clubje monsters gelukt om de wetenschap en de geneeskunde tot hoeren van hun industrie te maken? Hoe is het ze gelukt om de integriteit van de wetenschap en de geneeskunde in die mate te schenden dat hun medicijnen ziekte veroorzaken in plaats van genezen? Hoe is het mogelijk dat ze wegkomen met hun groteske leugens waarmee ze de gevolgen van hun industriële vergiftiging en vernietiging, hun uitbuiting van het volk, hun misbruik van moeder aarde, hun ziekmakende maatschappij, gericht op maximaal lijden en maximale winst voor hun kleine, verderfelijke clubje, gewoon ontkennen?

Betrapt
Hoe is het mogelijk dat zo veel mensen hier nog steeds intrappen? Als je je partner betrapt terwijl hij seks heeft met een ander, dan geloof je hem toch ook niet als hij zegt: ‘Het is niet wat het lijkt, schatje.’ Of wel? Nou ja, misschien bij de eerste keer. Maar bij de tweede keer? De derde keer? De vierde keer? Wanneer is het genoeg? Wanneer heb je jouw grens bereikt? Wanneer spreken de feiten de leugens zo tegen dat je stopt met erin geloven?

Doe onderzoek.

Sanne Burger
sanneburger.com

0 reacties

Geef een reactie

You might like this too …

Watervasten – deel 1

Watervasten – deel 1

Ik heb het jarenlang uitgesteld omdat het me zo hardcore leek, maar nadat ik de boeken van Herbert Shelton ontdekte...

Nieuwe artikelen direct in je inbox?

Schrijf je in op mijn mailinglist.

Je krijgt een mailtje waarin je je inschrijving moet bevestigen - gemakkelijk!

 

Gelukt! Je hoeft nu alleen nog maar per mail je inschrijving te bevestigen en dan ontvang je elk nieuw artikel direct in je inbox.