14 Medische leugens waarvan jij dacht dat ze waar waren – op alfabetische volgorde

Sanne Burger

26 juni 2022

 1. Aids/hiv
 2. Baarmoederhalskanker/HPV
 3. Bacteriële infectie
 4. Covid/Sars-Cov-2
 5. Gekke koeienziekte (BSE)
 6. Konijnenziekte (myxomatose)
 7. Pokken
 8. Polio
 9. Spaanse griep
 10. Virus
 11. Wetenschappelijk onderzoek
 12. Ziektekiemtheorie
 13. Zonnebrandcrème
 14. Zwarte Dood (de pest)

1: Aids/hiv
De aids-epidemie ligt nog vers in het collectieve geheugen. Ze brak uit in 1981 in LA en, oh wonder, twee jaar later ontdekten dr. Luc Montagnier en dr. Françoise Barré-Sinoussi de vermeende oorzaak: het hiv-virus. Ze kregen er zelfs de nobelprijs voor, terwijl het bestaan van het hiv-virus tot op de dag van vandaag nooit is aangetoond. Er werden miljarden dollars besteed aan onderzoek en het ontwikkelen van een vaccin – en nog. De aidstest, die net zo werkt als de PCR-test die voor Covid gebruikt wordt, dat wil zeggen: NIET, heeft veel mensen in de ellende gestort, want met zo’n test mocht je in veel landen niet trouwen en je moest aan de medicijnen: AZT en later ART. Beide medicijnen, gepusht door de ons inmiddels aller bekende dr. Fauci, hebben tot vele doden en zieken geleid. De ware oorzaak van aids? Drugsmisbruik, gifstoffen, extreme stress, ondervoeding en … AZT en ART.

2: Baarmoederhalskanker/HPV
Medici beweren dat baarmoederhalskanker wordt veroorzaakt door een virus, en wel het HPV-virus (humaan papillomavirus). Dit is onwaar. Het bestaan en dus ook de werking van het HPV-virus is nooit bewezen, noch de stelling dat HPV seksueel wordt overgedragen. Ook het verhaal dat er wel 50 HPV-stammen bestaan die verschillende vormen van kanker kunnen veroorzaken, is niet waar. Ook wordt beweerd dat baarmoederhalskanker voorkomen kan worden door vaccinatie. Onwaar. Maar meisjes – en tegenwoordig ook jongens – worden toch al vanaf hun negende opgeroepen om zich preventief te laten vaccineren. De schade van dit zinloze vaccin is zo omvangrijk dat dit gerust een medisch schandaal genoemd kan worden – zoals zovelen.

3: Bacteriële infectie
Er bestaat niet zoiets als een bacteriële infectie. Infecties worden veroorzaakt door gifstoffen, niet door bacteriën. Een van de meest cruciale fouten die de moderne medische geneeskunde heeft gemaakt, is te veronderstellen dat bacteriën infecties en ziekten veroorzaken. Het tegenovergestelde is waar: bacteriën GENEZEN infecties en ziekten. Ze zijn als de brandweer die zo snel mogelijk ter plaatse is wanneer er brand is. Bacteriën verwijderen gif- en afvalstoffen uit het lichaam en zijn in die zin onmisbaar voor onze gezondheid. Zonder bacteriën zouden we allemaal in korte tijd van binnenuit verrotten en dood neervallen. Dit is weer typisch een voorbeeld van hoe we misleid worden door oorzaak en gevolg, genezend en ziekteverwekkend, gezond en schadelijk om te draaien.

4: Covid/Sars-Cov-2
De medische wetenschap beweert dat Covid veroorzaakt wordt door het virus Sars-Cov-2. Dit is verzonnen. Het Sars-Cov-2 virus is net als welk ander virus dan ook nooit geïsoleerd, wat betekent dat het bestaan ervan nooit bewezen is. De ware oorzaak van symptomen als koorts, hoofdpijn, vermoeidheid, snotterigheid en soms ademhalingsproblemen is velerlei, maar een virus hoort daar niet bij. Het is voor zover we weten voor het eerst in de geschiedenis dat een experimentele injectie, die ten onrechte ‘vaccin’ wordt genoemd, als enige geneesmethode wordt aanbevolen – ja, zelfs opgedrongen. Het moge duidelijk zijn dat niets van deze hoax is gebaseerd op wetenschappelijk bewijs.

 5: Gekke koeienziekte (BSE)
Er wordt beweerd dat ‘Bovine Spongiforme Encefalopathie’, een neurologische aandoening die koeien (en ander vee) hysterisch maakt van de pijn, veroorzaakt wordt door een niet-geïdentificeerde, besmettelijke ziekteverwekker. Fout. In 1982 was een BSE-uitbraak in Engeland, waar miljoenen koeien afgemaakt werden. De ware oorzaak was een nieuwe wet waarbij het gebruik van een zeer geconcentreerde vorm van insectide om horzels bij koeien te bestrijden, werd toegestaan. Wat bleek? Dit bestrijdingsmiddel was zo giftig dat het de bloed-brein barrière van de koeien doorbrak en ernstige neurologische schade veroorzaakte. Zowel de insectide-producent als de Engelse overheid deden er alles aan om dit schandaal te verdoezelen, om schadeclaims van boeren te voorkomen. Het is ze niet gelukt, want jij leest dit nu.

 6: Konijnenziekte (Myxomatose)
De medische wetenschap en diergeneeskunde beweert dat myxomatose, een bekende konijnenziekte, veroorzaakt wordt door een pokkenvirus genaamd het Myxoma-virus. Men zegt dat dit virus in 1950 succesvol werd ingezet om de gigantische konijnenplaag in Australië te stoppen. Beide beweringen zijn fout. Het Myxomavirus bestaat alleen als hypothese. De konijnensterfte in Australië en de rest van de wereld, toen en nu nog steeds, komt voort uit het feit dat ze vergiftigd werden en worden door alle bestrijdingsmiddelen die ingezet worden in de landbouw.

7: Pokken
Van de pokken wordt gezegd dat ze veroorzaakt worden door het pokkenvirus. Dit is niet het geval. Edward Jenner ontwikkelde eind 18e eeuw het pokkenvaccin, dat in 1853 verplicht werd in Engeland. Nog steeds wordt beweerd dat dit vaccin miljoenen levens heeft gered. Het tegenovergestelde is waar. De werking van dit vaccin is, net als bij alle andere vaccins, nooit wetenschappelijk bewezen, al worden onze kinderen er nog steeds mee ingeënt. Wel is de onnoemelijke schade die dit vaccin heeft veroorzaakt ruimschoots bewezen. Ook de pokken werden niet door een virus veroorzaakt. De ware oorzaken waren slechte hygiëne, open riolen, armoede en ondervoeding. Toen de levensomstandigheden in Europa verbeterden, verdwenen ook grotendeels de pokken, maar niet voordat de vaccinproducenten en Jenner grof geld hadden verdiend aan hun zwendel.

8: Polio
De meest opvallende symptomen van polio ofwel kinderverlamming zijn slapte, verlamming, voornamelijk in de benen, en vergroeiing van de ledematen. De medische wereld beweert dat polio veroorzaakt wordt door … natuurlijk, een virus, en wel het poliovirus. Het Salk vaccin, toegeschreven aan Dr. Jonas Salk (moge hij zich omdraaien in zijn graf), werd in 1955 wereldwijd toegediend. Het aantal poliogevallen steeg toen drastisch. Dit gegeven had de medische industrie moeten alarmeren, maar in plaats daarvan werd het in de doofpot gestopt en wordt het Salk vaccin tot op de dag van vandaag bij onze kinderen ingespoten. De ware oorzaak van polio is vergif, met name DDT en kwik. In industriegebieden waar mensen die op de rand van armoede en honger leven, misbruikt worden als arbeidskracht, zonder dat ze beschermd worden tegen de toxinen die in de betreffende industrie gebruikt worden, komt de meeste polio voor. Go figure.

9: Spaanse griep
Dat wat ‘de Spaanse griep uit 1918’ genoemd wordt, was geen griep. De ziekte kwam ook niet uit Spanje en vond niet alleen in 1918 plaats, maar over een periode van meerdere jaren. Drie leugens in één naam – best knap. Wat hadden ze te verbergen? Miljoenen mensen stierven destijds een vreselijke dood, met name mensen tussen de 20 en 40 jaar. ‘Ze stierven, snakkend naar adem, terwijl bloederig schuim uit hun mond en neus gutste.’ Medici blijven tot op de dag van vandaag volhouden dat de oorzaak een griepvirus was. Nonsens. Er waren meerdere oorzaken, waarvan de meest tragische was dat voor het eerst in de geschiedenis alle soldaten tijdens WWI verplicht gevaccineerd waren tegen allerlei ziekten. Combineer dat met de vreselijke omstandigheden in de loopgraven, het trauma van een wereldoorlog, erbarmelijke hygiënische omstandigheden en voeding, extreme stress en vermoeidheid, het overmatig gebruik van aspirine, waarvan destijds nog niet duidelijk was hoe giftig het was, en je begrijpt wat de Spaanse griep werkelijk was. Daar kwam geen virus aan te pas.

10: Virussen
Virussen worden door de medische wetenschap aangewezen als een belangrijke oorzaak van ziekte, terwijl diezelfde medische wetenschap tot op de dag van vandaag nog nooit heeft aangetoond dat virussen bestaan, behalve in de geest en de computer van de viroloog. Het woord ‘virus’ is een dekmantel voor al het lelijke dat de corrupte medische industrie de afgelopen eeuwen heeft uitgehaald en niet wil toegeven, omdat ze anders haar verdienmodel kwijtraakt.
Waar wordt het woord ‘virus’ allemaal voor gebruikt? Voor: pesticide, DDT, kwik, chemicaliën, industriële verontreiniging, bestrijdingsmiddelen, chloor, Roundup, landbouwgif, mislukte medische experimenten, armoede, honger, hongerdood, uitroeiing, genocide, uitbuiting, uitdroging, drugsmisbruik, medicijnwerkingen, vaccinschade, stralingsschade, trauma, oorlog en hebzucht. Virussen als onzichtbare, ziekmakende deeltjes bestaan niet. De enige juiste definitie staat hierboven: het is een dekmantel.

 11: Wetenschappelijk onderzoek
Je denkt wellicht dat het moderne wetenschappelijke onderzoek gebaseerd is op feiten en dat wanneer een medicijn of vaccin onderzocht en goedgekeurd is, dat garandeert dat het veilig en werkzaam is. Dat is niet zo. Wetenschappelijk onderzoek is gebaseerd op consensus, bijgeloof en sponsoring. Het meeste wetenschappelijk onderzoek wordt gesponsord door de farmaceutische industrie die grof betaalt om haar producten goedgekeurd te krijgen. De belangenverstrengeling in de medische wetenschap is letterlijk ziekmakend.

12: Ziektekiemtheorie
De moderne geneeskunde is gebaseerd op en afhankelijk van de ziektekiemtheorie, die begin 1900 populair werd en macht verkreeg. Deze theorie stelt: alle ziekten komen voort uit ziektekiemen (virussen, bacteriën, schimmels, parasieten) die van buitenaf het lichaam binnendringen en ziekte veroorzaken. Het vernietigen van deze ziektekiemen middels medicijnen en vaccins is the way to go. Deze theorie blijkt nooit bewezen te zijn en louter te berusten op aannames. De ziektekiemtheorie is één van de meest dodelijke theorieën ooit, heeft miljoenen slachtoffers veroorzaakt en onnoemelijk veel onnodig lijden. Ze heeft de medische industrie volledig op een dwaalspoor gezet.

13: Zonnebrandcrème
Even tussendoor: de industrie claimt dat de zon kanker veroorzaakt en dat zonnebrandcrème dit voorkomt. Beide is onwaar. De zon veroorzaakt geen kanker, al verbrand je natuurlijk wel als je te lang in de zon ligt en is het wijs om daar rekening mee te houden. Echter, zonnebrandcrème zit vol met kankerverwekkende stoffen die direct via de huid in de bloedbaan komt. Dat is pas slecht nieuws en weer typisch een voorbeeld van de omgekeerde wereld waarin we momenteel leven. Motto: als je het niet kunt eten, moet je het ook niet op je huid smeren.

14: Zwarte Dood
De Zwarte Dood, ofwel de pest, heeft diepe indruk gemaakt op het collectieve bewustzijn. Nog steeds zeggen we ‘krijg de pestpokken’, ‘ik heb de pest in’ en ‘daar heb ik de pest aan’. Met de Zwarte Dood wordt de wereldwijde pest-epidemie bedoeld die in de 14e eeuw rondwaarde en miljoenen slachtoffers maakte. Naar zeggen werd deze vreselijke ziekte overgebracht door ziekteverwekkende bacteriën die op rattenvlooien zaten. Fout. De ware oorzaak van de Zwarte Dood-epidemie was, los van armoede, honger en verontreiniging, een komeet die rakelings langs de aarde scheerde, enorme aardbevingen veroorzaakte en de aarde voor langere tijd in een walm van giftige stoffen hulde. Dit is te meten aan de fossiele jaarringen van bomen uit die tijd, alsmede aan het onderzoek van het ijs in Antarctica.

Deze veertien punten lichten een tipje van de sluier op. De omvang van de fraude van en schade, veroorzaakt door de corrupte, pseudo-wetenschappelijke moderne geneeskunde is stuitend. Er zijn veel bronnen die deze gegevens onderbouwen.

To be continued.

Sanne Burger
sanneburger.com

4 Reacties

 1. Etienne

  Benieuwd naar het vervolg!

  Antwoord
  • Sanne Burger

   Het lijstje is inmiddels uitgebreid tot 91 – wordt aan gewerkt!

   Antwoord
 2. Terah

  Hoi Sanne, ik ben vanaf de eerste keer dat ik iets van jouw hand las, in 2020, fan van jouw schrijven. Ik vind dit artikel ook weer erg verhelderend en no nonsense geschreven. Zelf verdiep ik me hier ook al jaren in. Kun je aangeven wat de belangrijkste bronnen zijn die je voor dit artikel hebt gebruikt? Ook zou ik graag willen brainstormen over hoe je behandeling/ondersteuning inzet bij de ziektes/het genezingsproces en hoe je dit onderbouwt. Alle fysiologische stoffen in de vorm van supplementen, fytotherapie ed gaan grotendeels nog uit van de het heersende ziekteparadigma. Daar moeten we ook vanaf stappen als we de medische leugens willen ombuigen naar waarheid. Liefs, Terah

  Antwoord
  • Sanne Burger

   Beste Terah, de voornaamste bron voor dit artikel is ‘What really makes you ill’ van David Parker en Dawn Lester. Het komt over korte tijd ook uit in het Nederlands!

   Antwoord

Geef een reactie

You might like this too …

Watervasten – deel 1

Watervasten – deel 1

Ik heb het jarenlang uitgesteld omdat het me zo hardcore leek, maar nadat ik de boeken van Herbert Shelton ontdekte...

Nieuwe artikelen direct in je inbox?

Schrijf je in op mijn mailinglist.

Je krijgt een mailtje waarin je je inschrijving moet bevestigen - gemakkelijk!

 

Gelukt! Je hoeft nu alleen nog maar per mail je inschrijving te bevestigen en dan ontvang je elk nieuw artikel direct in je inbox.