De meerlagige leugen

Sanne Burger

6 februari 2023

 

Net als bij een kaartenhuis of een bruidstaart is de onderste laag de eerste en de grootste. Zij draagt alle andere kaarten/lagen/leugens. Verwijder de onderste kaart/laag/leugen, en het kaartenhuis stort in.

Van boven naar beneden:

Leugen 1: Covid is een gevaarlijke ziekte

Fout. Covid is de naam van een reeks veel voorkomende symptomen met meerdere oorzaken, waarvan de meeste helemaal niet gevaarlijk zijn.

Leugen 2: Covid is een besmettelijke ziekte

Fout. Er is geen enkel bewijs dat covid, of welke andere zogenaamde ziekte dan ook, besmettelijk is. Je kunt geen ziekte oplopen.

Leugen 3: Covid-19 was/is een pandemie

Fout. Het aantal zieken en doden was nooit hoog genoeg om te beweren dat er een pandemie was.

Leugen 4: De enige bescherming tegen covid is een vaccin

Fout. Een vaccin heeft nog nooit iemand waar dan ook tegen beschermd.

Leugen 5: Covid wordt veroorzaakt door een virus

Fout. Er zijn meerdere oorzaken voor de symptomen die nu covid worden genoemd en een virus hoort daar niet bij. Sars-Cov-2 is nooit geïdentificeerd.

Leugen 6: Andere ziekten worden veroorzaakt door andere virussen

Fout. Virussen zijn een concept gebaseerd op de ziektekiemtheorie. Deze stelt dat micro-organismen zoals virussen ziektes dragen en mensen besmetten. Deze theorie is nooit bewezen, wat betekent dat het nooit bewezen is dat een ziekte wordt veroorzaakt door een virus.

Leugen 7: Vaccins beschermen tegen virussen

Fout. Geen enkel vaccin heeft ooit iemand waar dan ook tegen beschermd. Vaccins brengen alleen schade toe aan het lichaam. Hun enige voordeel is de winst voor de producenten.

Leugen 8: HCQ en Ivermectine zijn een middel tegen covid

Fout. Dit zou het bestaan van covid als een gevaarlijke, besmettelijke, vastgestelde ziekte erkennen, wat niet het geval is. Bovendien bestaat er geen algemeen geneesmiddel dat een reeks gewone, uiteenlopende symptomen kan genezen.

Leugen 9: Pillen helpen tegen ziekten

Fout. Er bestaat niet één pil tegen één ziekte. Elke ziekte is zeer individueel, zowel wat betreft oorzaak als behandeling. Pillen dienen, net als vaccins, alleen hun makers, niet hun gebruikers, en bevatten vaak giftige stoffen die ziekten veroorzaken.

Leugen 10: Alle bovenstaande claims zijn wetenschappelijk bewezen

Absoluut, categorisch onjuist. Het bestaan van covid en virussen, de voordelen van vaccins en de ziektekiemtheorie zijn gruwelijke leugens die eindeloos lijden en ontelbare doden hebben veroorzaakt. Geen van deze 9 leugens zijn bewezen.

Leugen 11: Je kunt de medische wetenschap vertrouwen

Absoluut niet, zoals hierboven aangetoond. De moderne medische wetenschap is een frauduleuze, valse, corrupte freakshow zonder enig respect voor het menselijk leven. Veel medici bedoelen het goed, maar hebben geen idee waar ze mee bezig zijn, en zijn dus ook niet te vertrouwen.

Sanne Burger
sanneburger.com

 

 

2 Reacties

  1. Stef

    Niets aan toe te voegen, je slaat de spijker op de kop.

    Antwoord
  2. Anya

    Yep; alle vaccins zijn gebaseerd op leugens. Echt alle. Het is al zolang een leugen dat het voor velen de waarheid is geworden. Doorbreek dat maar eens…

    Antwoord

Geef een reactie

You might like this too …

Watervasten – deel 1

Watervasten – deel 1

Ik heb het jarenlang uitgesteld omdat het me zo hardcore leek, maar nadat ik de boeken van Herbert Shelton ontdekte...

Nieuwe artikelen direct in je inbox?

Schrijf je in op mijn mailinglist.

Je krijgt een mailtje waarin je je inschrijving moet bevestigen - gemakkelijk!

 

Gelukt! Je hoeft nu alleen nog maar per mail je inschrijving te bevestigen en dan ontvang je elk nieuw artikel direct in je inbox.