Covid-20

Sanne Burger

19 december 2021

Laten we eens de feiten over Covid-19 op een rijtje zetten, goed? De simpele, keiharde, verifieerbare feiten. Want we willen na 21 maanden weleens weten wat er nou precies aan de hand is, toch?

Sars-Cov-2

Het belangrijkste dat je over Covid-19 moet weten, is het volgende: Sars-Cov-2, het vermeende virus dat naar zeggen Covid-19 veroorzaakt en dus de reden is van de wereldwijde pandemie, is nog nooit geïsoleerd. Om het bestaan van een virus wetenschappelijk te bewijzen, moet het namelijk geïsoleerd worden. Dat is met Sars-Cov-2 nooit gebeurd.

Nog een keer: het bestaan van Sars-Cov-2, het virus dat Covid-19 zou veroorzaken, is nooit aangetoond. Om die simpele reden is het bestaan van Covid-19 ook nooit aangetoond. Zonder inbreker kun je niet inbreken. Zonder vergif kun je niet vergiftigen. Zonder water kun je niet zwemmen. Zonder kachel kun je niet branden. Zonder zaad kun je niet planten. Zonder koren kun je niet oogsten.

Virtual reality

Kortom, Sars-Cov-2 bestaat alleen maar als computermodel in de computer van de viroloog en als patent van de vaccinatieproducent. Sars-Cov-2 bestaat alleen als concept, niet als ziekteverwekker. Het is niet meer dan een hypothese, een theorie. Dat geldt uiteraard ook voor alle zogenaamde mutaties. (Zie ook: Een aardbei maakt nog geen virus)

Wil dat zeggen dat Covid-19 niet bestaat? Ja en nee. Inderdaad, Covid-19 bestaat niet als je Covid-19 definieert als een speciale ziekte die veroorzaakt wordt door Sars-Cov-2. Immers, als Sars-Cov-2 niet bestaat, kan Covid-19 ook niet bestaan. Maar nee, dat wil niet zeggen dat Covid-19 niet bestaat, wanneer je Covid-19 definieert als een verzameling bestaande, bewezen symptomen waarvan we de oorzaak nog niet hebben vastgesteld. (Zie ook: Babylonische spraakverwarring) In het laatste geval is Covid-19 dus een mysterieuze ziekte.

Als je een mysterieuze ziekte waarvan we de oorzaak nog niet weten Covid-19 wilt noemen, prima. Dan bestaat Covid-19 wel. Alleen is dat wel verwarrend, want hoe weten we nou welke Covid-19 je bedoelt? De niet-bestaande Covid-19 die veroorzaakt wordt door het Sars-Cov-2 virus, of Covid-19 de mysterieuze ziekte, die wel bestaat? Laten we voor het gemak die laatste, dus de mysterieuze ziekte, Covid-20 noemen, goed? Dus: Covid-20 is een mysterieuze ziekte, waarvan we de oorzaak nog niet hebben ontdekt.

Testen

Maar eerst nog eerst even over Covid-19. Als het virus Sars-Cov-2 niet bestaat, zoals ik net heb aangetoond en zoals je zelf kunt verifiëren (zou ik zeker doen), dan spreekt het vanzelf dat je er ook niet op kunt testen. De enige logische conclusie hieruit is dat de testen niet werken. De PCR-test werkt dus niet. Je kunt niet iets testen dat er niet is. Dat is net zoiets als een zwangerschapstest doen bij een man. Of bij een boom. Of bij een papaya. Of bij een geit. Of bij een glas cola. Vraag maar aan president John Magufuli van Tanzania. Oh nee, dat kan niet meer, die is dood.

Hoe dan ook, dat wil dus zeggen dat alle statistieken die gebaseerd zijn op de uitslagen van de PCR-testen incorrect zijn. Dat wil ook zeggen dat de experimentele injecties die momenteel gepusht worden als het enig mogelijke medicijn tegen Covid-19 ook nergens op slaan, want waarom zou je jezelf moeten beschermen tegen iets dat niet bestaat?

Je wordt bedonderd

Wil dat zeggen dat je bedonderd wordt met het Covid-19 verhaal? Ja. Je wordt hartstikke bedonderd. Je wordt al 21 maanden keihard voor de gek gehouden. Met een huiveringwekkende reden, maar daar gaat dit artikel niet over.

En nu niet zeggen dat dit een complottheorie is, want dat is het niet. Met het bewezen, onontkombare feit dat Sars-Cov-2 niet bestaat, stort het hele kaartenhuis ineen. Het is allemaal een illusie! Het enige dat geen illusie is, is dat mensen ziek worden. Dat zien we gebeuren. Dat zien we overal om ons heen. Het overkomt onszelf en/of onze dierbaren, maar we trekken de verkeerde conclusie. We nemen aan dat de oorzaak Covid-19 is, terwijl de echte oorzaak Covid-20 is.

Wat is Covid-20?

Terug naar Covid-20, die mysterieuze ziekte waarvan we de oorzaak nog niet kennen, maar die zich steeds meer lijkt te manifesteren de afgelopen maanden. De symptomen van Covid-20 zijn dezelfde als de symptomen van Covid-19, en overigens ook dezelfde als die van wat we de griep noemen, een kater, burn-out en algehele malaise: snotneus, koorts, hoofdpijn, spierpijn, vermoeidheid, verlies van reuk en smaak en in zeldzame gevallen longontsteking.

De oorzaken van Covid-20 zijn wat ingewikkelder, want veel talrijker dan de oorzaken van Covid-19 – maar ze bestaan in ieder geval wel. Covid-20 heeft 20 oorzaken, dus dat is gemakkelijk te onthouden.

De mogelijke oorzaken van Covid-20:

 1. Stress, angst
 2. Electromagnetische straling (5G, smartmeter, etc.)
 3. Vergiftiging door allopathische medicijnen, zoals pillen, vaccinaties, chemo, bestraling, etc. (soms ontstaat Covid-20 jaren nadien pas)
 4. Medische experimenten (inclusief het huidige experiment dat in de volksmond ‘vaccineren tegen Covid-19’ wordt genoemd)
 5. Biowapens (chemtrails, nanotechnologie en mogelijk biowapens die nog niet bekend zijn bij het grote publiek)
 6. Lucht-, aarde- en watervervuiling
 7. Onderliggende ziektes
 8. De tijd van het jaar (als het kouder en donkerder wordt gaat het lichaam vaak ontgiften. Dat noemen we dan griep)
 9. Vermoeidheid, slaapgebrek
 10. Relatieproblemen/seksuele problemen
 11. Tekort aan voedingsstoffen
 12. Gebrek aan aanraking
 13. Gebrek aan beweging
 14. Depressie, eenzaamheid
 15. Sleur, verveling, gebrek aan zingeving
 16. Overmatig gebruik van drugs en alcohol, verslavingen
 17. Overgewicht
 18. Te veel afvalstoffen in het lichaam
 19. Slecht dieet
 20. Destructieve emoties en gedachtenpatronen

In tegenstelling tot Covid-19 is er dus niet één oorzaak aan te wijzen voor Covid-20. Sterker nog, Covid-20 heeft per patiënt verschillende oorzaken. Meestal is het een combinatie van drie of meer van bovenstaande factoren. Er is het sterke vermoeden dat er bij veel Covid-20 gevallen sprake is van de combinatie van 2, 4 en 5, maar dat moet nog nader onderzocht worden. Er is nu nog geen overtuigend bewijs voor, maar een belangrijke indicatie is dat het aantal gevallen van Covid-20 gelijk op gaat met het toenemende aantal mensen dat meedoet met het medische experiment dat (onterecht) ‘vaccineren tegen Covid-19’ wordt genoemd.

Straling

Sommige experts beweren dat Covid-20 alleen veroorzaakt wordt door punt 2, namelijk straling. Zij zeggen dat het niet toevallig is dat het 5G netwerk de afgelopen 21 maanden wereldwijd is uitgerold en dat de meeste gevallen van Covid-20 voorkomen in gebieden waarin deze straling al actief is. Dit wordt bevestigd door het feit dat het aantal zieken en sterfgevallen door Covid-20 toeneemt in gebieden waar ze met electromagnetische straling aan het experimenteren zijn. Het wordt echter tegengesproken door het feit dat er ook in gebieden waar 5G (nog) niet actief is, Covid-20 voorkomt. Het is echter wel mogelijk dat veel experimenten zonder medeweten van het publiek plaatsvinden, wat een goede diagnose in de weg staat. Dit moet dus nog nader onderzocht worden.

Medisch experiment

Andere experts beweren dat Covid-20 alleen veroorzaakt wordt door punt 4, namelijk medische experimenten, en dan met name het medische experiment dat momenteel wordt gepusht, namelijk het inspuiten van de wereldbevolking met een experimentele cocktail van de meest vreemde samenstelling. Dit wordt echter tegengesproken door het feit dat Covid-20 ook al voorkwam toen dit experiment nog niet begonnen was. Het kan dus zeker niet de enige oorzaak zijn, maar hoe groot de invloed is van deze factor, valt nog te bezien. Het is hoe dan ook interessant dat hetgeen voorgesteld wordt als een medicijn voor Covid-19 juist de ziekte Covid-20 veroorzaakt. Het medicijn voor Covid-19 is de ziekteverwekker van Covid-20. Dat geeft hoe dan ook te denken.

Hoe herstel je van Covid-20?

 • Reinig je lichaam (met vasten, kruiden, dieet, etc.)
 • Reinig je omgeving (water, lucht, aarde)
 • Los de problemen in je leven, werk en relaties op (ga eens genieten)
 • Verbeter je voedingspatroon
 • Stop met dat wat je vergiftigt
 • Zorg dat je gedachten en gevoelens weer positief worden (Waar word je blij van?)
 • Ga meer de natuur in
 • Zoek de rust op
 • Zorg voor een gezond slaapritme
 • Laat je verzorgen. Leer ontvangen

Genezen is niet erg moeilijk. Het enige wat je hoeft te doen is twee dingen: kijken naar hoe alle volkeren in alle landen door de eeuwen heen zichzelf en hun dierbaren genazen en 2. stoppen met het tot je nemen van de propaganda van de medische mafia. (Zie ook: Waar we echt goed ziek van worden.)

Sanne Burger
sanneburger.com

11 Reacties

 1. Tamarinde

  Chapeau Sanne, een stuk waar ik me 100% achter kan plaatsen. Helder, doordacht en goed onderbouwd. Merci .

  Antwoord
 2. Bart

  Hey Sanne, ik ken je maar een beetje en vond het contact met jou fijn. Ik waardeer je overdenken en bevragen ook. Alleen ik begrijp echt niet waarom je geen bronvermeldingen doet! Dat haalt alle kracht en geloofwaardigheid uit je beweringen wat mij betreft, als je conclusies wilt trekken uit wat je observeert in de maatschappij. Dus de vraag: waarom geen bronvermeldingen?

  Antwoord
  • Sanne Burger

   Beste Bart, in antwoord op je vraag waarom ik geen bronvermeldingen plaats: 1. Het zijn er te veel! De lijst van bronvermeldingen zou langer zijn dan het artikel. 2. Geen tijd! 3. Ik ben vooraleerst schrijfster, geen journalist, verslaggever, wetenschapper of advocaat. 4. Ik veronderstel een zekere voorkennis bij mijn lezers. 5. Veel van de informatie die ik deel is tegenwoordig vrij gemakkelijk te vinden op internet. 6. Ik verwacht een zekere bereidheid van mijn lezers om zelf onderzoek te doen, als ze meer willen weten. 7. Ik heb geen zin om steeds hetzelfde te herhalen (zie bronvermeldingen in andere artikelen).
   Maar dat gezegd hebbende, begrijp ik ook je behoefte aan directe bronnen. Vandaar ook de drie links in mijn artikel naar andere artikelen, waarin ik het onderwerp uitdiep en waarin wel bronnen staan. En speciaal voor jou hieronder een kort lijstje met bronnen mbt. het niet bestaan van Sars-Cov-2:
   Andrew Kaufman, SOVI (website en verklaring): https://andrewkaufmanmd.com/sovi/
   David Parker (website en boek): https://whatreallymakesyouill.com/
   David Martin (lezing): https://rumble.com/vjqm9l-dr-david-martin-the-illusion-of-knowledge-english-1h32m36s.html
   David Icke (interview dat een veel breder onderwerp dekt, maar ook vanuit filosofisch/spiritueel oogpunt op het niet bestaan van Sars-Cov-2 ingaat): https://www.jornluka.com/the-trueman-show/the-trueman-show-54-david-icke/
   Tom Cowan (website): https://drtomcowan.com/
   De nieuwsbrieven van uitgeverij Succesboeken.nl (boeken, info en links): https://succesboeken.nl/
   Ik hoop dat je hiermee vooruit kan.

   Antwoord
 3. Freddie Dieperink

  Geweldig beschreven. De laatste 5 jaren werken we al hard aan je herstelpunten. We zijn er wel voor verhuisd naar het altijd zonnige Zuid-Spaanse Totana, dat de beste zet ooit. Een ware aanrader. Wees welkom 😁

  Antwoord
 4. Ilona Stevens

  Wat een heldere en duidelijke uitleg. Het spreekt me aan dat je “het ziek worden” erkent als gegeven maar dat de oorzaken van t ziek worden idd hele andere zijn als die gesuggeerd worden en door de meeste geloofd worden.

  Dank voor hoe je dit verwoord hebt
  💞

  Antwoord
 5. Nicky

  Right on Sanne. We weten het niet

  Antwoord
 6. adelheid78

  De ”Helende Pen” dank je wel Sanne, scherp neergezet, zal het doorgeven.

  Antwoord
 7. vera

  bravo voor deze heldere analyse! en wat een goed idee om het C-20 te noemen. Inderdaad schijnt de luchtvervuiling op sommige plekken (Bergamo) in N-Italië vreselijk te zijn met als gevolg vele (oudere) mensen met luchtwegaandoeningen, die als slachtoffer van C-19 werden aangemerkt begin 2020. Plus 5G-uitrol waarschijnlijk. Plus nog wat lege doodskisten haha.

  Antwoord
  • Sanne Burger

   Punt 3 is wellicht nog veel actueler dan ik dacht. In het interview met Jorn Luka vertelt David Icke dat in Engeland en Amerika bewust medicijnen werden voorgeschreven (ben de naam ervan vergeten) aan oudere mensen om ze te doden en op die manier de sterftecijfers op te krikken.

   Antwoord
   • Ronald

    Mooi interview van Jorn met David Icke he! Echt van genoten. En mooi stuk weer, over het niet bestaande virus. Ik roep dit ook al zo’n anderhalf jaar, maar niemand wil dit geloven. Altijd is het het weer, ja maar, er worden toch mensen ziek, er liggen mensen op de IC, er gaan mensen dood… Ja joh, that’s life. Veel mensen willen niet horen dat mensen nou eenmaal ziek worden en dood gaan. Alsof iedereen voor 2019 het eeuwige leven had en nooit ziek werd ofzo. Het overgrote deel van de mensen is gevallen voor de massahypnose en de angstpropaganda.

    Ik kijk uit naar je volgende artikel! 🙂

    Antwoord
 8. Marc de Vries

  Mooi beschreven Sanne. Hartgrondig met je eens

  Antwoord

Geef een reactie

You might like this too …

Watervasten – deel 1

Watervasten – deel 1

Ik heb het jarenlang uitgesteld omdat het me zo hardcore leek, maar nadat ik de boeken van Herbert Shelton ontdekte...

Nieuwe artikelen direct in je inbox?

Schrijf je in op mijn mailinglist.

Je krijgt een mailtje waarin je je inschrijving moet bevestigen - gemakkelijk!

 

Gelukt! Je hoeft nu alleen nog maar per mail je inschrijving te bevestigen en dan ontvang je elk nieuw artikel direct in je inbox.