[:nl]Waar we echt goed ziek van worden[:en]What really makes us ill [:]

Sanne Burger

1 juli 2020

[:nl] 

Maken bacteriën en virussen ons ziek? Beschermen vaccins ons tegen ziekte? Om hier antwoord op te krijgen, moeten we terug in de tijd. Het begon allemaal rond 1860, ongeveer 160 jaar geleden. Rond 1860 lanceerde Louis Pasteur zijn microbe-theorie, suggererend dat micro-organismen verantwoordelijk zijn voor infecties en ziekte. Louis Pasteur was een invloedrijke chemicus in zijn tijd. Wat hij ontdekte was: als je een ziek of geïnfecteerd stukje lichaamsweefsel onder de microscoop legt, dan vind je altijd een cluster bacteriën vlakbij. ‘Ah!’, dacht hij, ‘dat moet wel betekenen dat bacteriën infecties en ziektes veroorzaken!’ Fout. De observatie klopt wel, maar de conclusie niet.

Bacteriën zijn de brandweermannen
Als er ergens vuur is, is daar de brandweer – of tenminste, dat hoop je. Dit betekent echter niet dat de brandweer het vuur veroorzaakt heeft, dat snappen we allemaal. Hetzelfde geldt voor bacteriën. Ze verschijnen in het lichaam wanneer dit gedeeltelijk of helemaal ziek, rottend of stervende is. Bacteriën maken schoon. Ze verwijderen dode cellen en rottend weefsel, zodat het lichaam kan genezen. Net zoals de brandweer niet de oorzaak is van de brand, zijn bacteriën niet de oorzaak van de ziekte. Het idee dat bacteriën gevaarlijke en agressieve dingen zijn die het lichaam bedreigen, zou weleens het tegenovergestelde van de waarheid kunnen zijn.

De microbe-theorie
In die tijd, rond 1860, waren microscopen niet sterk genoeg om deeltjes kleiner dan bacteriën te onderscheiden. Dat weerhield Pasteur er niet van om op grond van zijn bevindingen een hypothese te ontwikkelen. Hij zei: er moeten onzichtbare deeltjes bestaan die in de lucht zweven, erop wachtend tot ze ingeademd, aangeraakt, opgegeten of opgedronken worden, om daarna de persoon aan te vallen en hem ziek te maken. Ik noem ze virussen. En zo gauw we betere microscopen hebben, zullen we het bewijzen.’
Hij was als een astronoom die er zeker van is dat een nog onontdekte planeet bestaat, deze zelfs een naam geeft, en wacht op een telescoop die groot genoeg is om zijn vermoeden te bewijzen.

Hoe bewijs je het bestaan van een virus?
Pasteur had het opnieuw mis. Inmiddels hebben we microscopen ontwikkeld die in staat zijn om zelfs nano-deeltjes te detecteren, maar tot nog toe heeft geen enkele wetenschapper ooit een virus ontdekt. Bacteriën bestaan, maar het bestaan van virussen is simpelweg nooit bewezen. De opvatting dat bacteriën en virussen infecties en ziektes veroorzaken is ook nog nooit bewezen. Zelfs het woord ‘infectie’ wat in essentie ‘binnendringen’ betekent, klopt niet. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de veronderstelde besmettelijkheid van bacteriën en virussen.

Om in de moderne wetenschap het bestaan van iets te bewijzen, zijn drie stappen nodig:
1. Isoleer het
2. Neem een elektronen microfoto ervan
3. Bepaal wat de genetische opbouw is

Dusver is niemand er ooit in geslaagd zelfs maar de eerste stap te zetten. Er zijn geen rapporten die bewijs laten zien van een geïsoleerd virus. Niet bij Covid-19, niet bij andere vormen van Corona, niet bij de mazelen, niet bij polio, zelfs niet bij HIV. ‘Virus’ is een ander woord voor ‘vergif’. Kwik, aluminium fosfaten en formaldehyde zijn vergif, om maar een paar ingrediënten van vaccinaties te noemen, maar er bestaat niet zoiets als een besmettelijk vergif. Tenminste, dit zijn de conclusies van onder meer David Parker en zijn vrouw Dawn Lester, de auteurs van het substantiële boek ‘What really makes you ill’.

Dit kan niet waar zijn
Dit is een goed moment om even te pauzeren, lijkt me. Want… wat? Wat? Is de microbe-theorie, het fundament van de moderne geneeskunde, niets meer dan een theorie? Eh… ja. Het wordt niet voor niets de microbe-theorie genoemd. Maar… hoe dan? Dit kan toch niet waar zijn? Ik bedoel, is het niet algemeen bekend dat miljoenen indianen stierven aan de mazelen toen de Spaanse conquistadores binnenvielen? Weet niet iedereen dat miljoenen mensen stierven tijdens de Spaanse griep? En is het niet een feit dat polio werd overwonnen, dankzij het poliovaccin? Dus wat is dit voor een onzin?

De genocide van de inheemse Amerikanen
Toen het land dat later Amerika zou worden, werd binnengevallen, stierven miljoenen inheemsen, maar niet aan de mazelen. Waar ze werkelijk aan stierven, was veel erger. De Europeanen waren gewapend met geweren en kanonnen, terwijl de enige wapens die de inboorlingen hadden, als ze al iets hadden, pijl en boog waren. Ze werden gedwongen om als werkslaven in de goud- en zilvermijnen te werken, tot ze er letterlijk dood bij neervielen. Ze werden van hun vruchtbare gronden verdreven en stierven vervolgens aan een schrijnend gebrek aan voedsel en schoon water. Het is zeer waarschijnlijk dat de massale epidemie een cover up story was, omdat dat verhaal nou eenmaal beter klinkt dan de afschuwelijke waarheid dat de oorspronkelijke bewoners van Amerika door de indringers en masse werden afgeslacht.

De Spaanse griep was geen griep, maar PTSD
In 1918, zo gaat het verhaal, werden 20 miljoen mensen wereldwijd weggevaagd door een dodelijk virus. Maar wacht even… het effect bewijst niet de oorzaak. Toen niet, nu niet en nooit niet. Als je het nader onderzoekt, dan zie je dat het wellicht geen toeval was dat deze zogenaamde pandemie direct na WWI plaatsvond. De oorlog had de gezondheid van miljoenen mensen verzwakt door een slecht dieet, honger, trauma, angst, stress en verdriet. Daarnaast waren er nog legio andere factoren die bijdroegen. In de militaire kampen in de US, bijvoorbeeld, stierven soldaten bij bosjes omdat ze veel te hoge doses aspirine toegediend kregen. In India kwamen veel soldaten verzwakt en getraumatiseerd terug uit de oorlog in Europa, waar ze in de koude en natte loopgraven hadden gevochten. Velen stierven aan de gevolgen van deze extreme ontberingen. Wederom is de waarheid over de Spaanse griep veel grimmiger en gecompliceerder dan het verhaal over een virus dat plotseling, out of the blue, miljoenen mensen doodt. Misschien is dit ook een cover up story.

Catch me if you can
Het verhaal over polio is ook niet zo zeker. Statistieken laten zien dat het aantal gevallen van polio al drastisch verminderd was, vóór er een vaccin was ontwikkeld. Zoals ik net al schreef, laat het onderzoek van Parker zien dat er absoluut geen bewijs is dat virussen bestaan. Echter, er zijn wel onderzoeken gedaan om uit te vinden of het mogelijk is om de griep of de mazelen over te dragen, of liever gezegd: of het mogelijk is een ziekte met griep- of mazelen-achtige verschijnselen over te dragen aan een ander persoon. Een voorbeeld: drie jaar geleden werd door Stefan Lanka in Duitsland 100.000 Euro uitgeloofd voor degene die kon bewijzen dat de mazelen besmettelijk waren. Een groep wetenschappers ging onmiddellijk aan de slag. Ze zetten twee rijen mensen tegenover elkaar. De ene rij had mazelen-achtige symptomen, de andere rij was gezond. De zieke mensen moesten meerdere keren in het gezicht van de gezonde mensen hoesten. Smerig, maar hé, je moet iets over hebben voor de wetenschap. Het resultaat was dat niet één gezond persoon ziek werd. Waarom werd dit geen wereldnieuws? Waarom werden in plaats daarvan deze bevindingen afgewezen, zelfs in het hoogste gerechtshof, en vaardigde de Duitse regering onlangs een mandaat uit waarbij het inenten tegen mazelen verplicht gesteld werd? Is dit niet gewoon het bespotten van de wetenschap?

Het V-woord
Hier zijn we dan, met een hoofd vol vragen. En ik heb nog niet eens de meest dringende vraag gesteld: ALS VIRUSSEN NIET BESTAAN, WAAR HEBBEN WE DAN VACCINS VOOR? Pasteur zette destijds het werk voort van de Engelse plattelandsdokter Edward Jenner, die bijna een eeuw eerder, rond 1780, de eerste was die met vaccinaties experimenteerde. Jenner was de uitvinder van het allereerste vaccin, het vaccin tegen de pokken. Pasteur ontwikkelde er ook eentje, een vaccin tegen hondsdolheid. Het idee van een vaccin was en is nog steeds: val het lichaam een beetje aan door een paar druppels van een zekere bacterie, een zeker virus of gif in het lichaam te spuiten, gewoon om het een beetje te laten schrikken. Als je dit doet, zal het lichaam reageren door extra hard te werken om zichzelf te beschermen, waardoor het ziekmakende wat-het-dan-ook-is niet het lichaam kan binnendringen en de patiënt zodoende gezond blijft. Wel, het wordt misschien een beetje ziek van het vaccin, maar dat is beter dan een afschuwelijke dood sterven door een dodelijk virus, nietwaar?

Beschermen vaccins het lichaam?
Is de bewering dat vaccins het immuunsysteem versterken waar of onwaar? Op dit punt durf ik te zeggen: het is onwaar. Het idee dat vaccins het lichaam beschermen tegen ziekte is absoluut niet logisch. Je kunt het immuunsysteem niet van tevoren versterken door het met gif te injecteren. Het ziet ernaar uit dat vaccins het lichaam tegen helemaal niets beschermen!

Het één leidt tot het ander
Als je de microbe-theorie van Pasteur ontkracht, ontkracht je daarmee ook de maatregelen die genomen zijn om ons zogezegd te beschermen tegen Covid-19. Social distancing? Een mondkapje dragen? Twintig keer per dag je handen wassen? Waarom? Er is niks besmettelijk daarbuiten! Het is zeer waarschijnlijk dat de vaccinatieprogramma’s gekaapt zijn door de farmaceutische industrie, die er geld mee wil verdienen. Als je kijkt naar wat er in vaccins zit en hoe de vaccinatie-industrie gepusht en beschermd wordt, is het wijs om te overwegen of jouw gezondheid ze aan het hart gaat, of juist niet. Waarom zou je nano-deeltjes toevoegen aan een vaccin, bijvoorbeeld, als het enige voordeel is dat dit behulpzaam is bij het tracken van mensen en om ze te koppelen aan AI?

Waar rook is, is vuur
Louter als een gedachten-experiment, nog zonder enige conclusies te trekken, zou je je kunnen afvragen: wat wordt er eigenlijk getest, als virussen niet bestaan? Wat er getest wordt, is de aanwezigheid van exosomen in het lichaam. Exosomen zijn kleine strengen van eiwit die het lichaam uitscheidt als het probeert om van gifstoffen en vrije radicalen af te komen. Het verschil tussen bacteriën en exosomen is dat bacteriën levend zijn, terwijl exosomen dat niet zijn. Bacteriën zijn de brandweermannen, exosomen zijn de rook. Omdat de meeste mensen toxines in hun lichaam hebben, zullen ze ook exosomen in het bloed hebben. Daarom testen de meeste mensen positief voor exosomen, die in deze tijd ineens de naam Covid-19 hebben gekregen.

De realiteit in de ogen kijken
Maar waar sterven mensen dan aan tijdens deze specifieke pandemie, vraag je je misschien af. Net als vlak na WWI, of tijdens de invasie van wat nu Amerika is, is het een goed idee om naar het grotere plaatje te kijken als je deze vraag wilt beantwoorden. Over het algemeen kun je spreken van vier hoofdoorzaken van ziekte:

1. Een gebrek aan voedingswaarde, door een gebrek aan voedsel of door voedsel van gebrekkige kwaliteit
2. Giftige inname, zoals pillen, alcohol, roken, junkfood, drugs, vaccins, zware metalen, lucht-, water- en aarde verontreiniging, etc.
3. Hoge mate van chronische stress, trauma en angst
4. Elektromagnetische straling

Zou het kunnen dat dit precies hetgeen is waar mensen nu ook aan sterven? Verklaart dit waarom mensen in hetzelfde huishouden, dezelfde school of hetzelfde instituut tegelijkertijd ziek worden; niet omdat ze een besmettelijk virus opgepikt hebben, maar omdat ze blootgesteld zijn aan één of meerdere van bovenstaande factoren? Is dit waarom het vermeende virus vooral ouderen en chronisch zieken treft, alsmede mensen die in zeer verontreinigde gebieden wonen?

Het failliet van Big Pharma
Is dit allemaal de schuld van Pasteur met zijn belachelijke theorieën? Nee, natuurlijk niet. Als een dwaas zoveel volgers krijgt, is er meer aan de hand. Wederom is de waarheid grimmiger en gecompliceerder dan het virusverhaal. Het lijkt erop dat iemand belang heeft bij grote groepen zwakke, zieke, geïsoleerde mensen, die letterlijk doodsbang zijn. Het lijkt erop dat iemand belang heeft bij grote groepen mensen die de verhalen geloven die ze verteld worden, louter omdat de vermeende wetenschap, politiek of de media dat zegt. Maar dat is een ander verhaal. Voor nu, kijk naar de basics van wat je werkelijk gezond maakt, en breng dat in de praktijk.

De volgende richtlijnen zijn zo simpel, zo universeel en zo krachtig dat ze Big Pharma in no time in elkaar kunnen laten storten. En als bovenstaande uitleg over bacteriën, virussen en vaccins waar is, dan is dat misschien wel een uitstekend idee.

Wat maakt je echt gezond?
1. Verbeter je levensstijl
2. Let op wat je eet en drinkt
3. Vermijd toxische invloeden
4. Blijf positief

_______________________________________

* Dit artikel werd onder meer geïnspireerd door een interview dat Mark Devlin deed met David Parker en zijn vrouw Dawn Lester. Het heet ‘Viruses, and what really makes us ill’. Bij deze de link naar de audio-opnames van dit interview: https://www.youtube.com/watch?v=xmwNy8X5IrE

David en Dawn deden 10 jaar onderzoek om antwoord te vinden op de vraag ‘wat maakt ons nou echt ziek?’ Ze schreven een lijvig 800 pagina dik boek, met 40 pagina’s met louter referenties.

** Wil je dit onderwerp verder onderzoeken? Hier is een lijst van behulpzame links:

– Kijk de documentaires Vaxxed en Vaxxed2, van Del Bigtree
– Kijk de interviews en presentaties van Dr. Rashid Buttar
– Kijk de interview en presentaties van Dr. Zach Bush
– Kijk de vele interviews op het onafhankelijke nieuwsplatform Londonreal.tv

Youtube en Facebook censureren veel van deze informatiebronnen. Een goed alternatief is Bitchute.

*** Dit artikel beoogt je te inspireren om je eigen onderzoek te doen en de waarheid voor jezelf te ontdekken. Het is niet geschreven om je waar dan ook van te overtuigen. Ben je eigen autoriteit. Volg, geloof of herhaal niemand. Denk altijd zelf, spreek voor jezelf en stem daar je handelen op af.

Sanne Burger
sanneburger.com[:en] 

Do bacteria and viruses make us ill? Do vaccines protect us against disease? To answer this question, we have to go back in time. It all started in the 1860’s, a rough 160 years ago. Around that time, Louis Pasteur launched his germ theory, suggesting that micro-organisms were responsible for infections and disease. Louis Pasteur was an influential chemist at the time. To this very day, his theories are adhered to. What he found out was: when you observe an infected (sick) piece of bodily tissue under the microscope, there is always a cluster of bacteria around. ‘Ah!’ he thought, ‘that must mean bacteria cause infection and disease!’ Wrong. The observation was true, but the conclusion was false.

Bacteria are the fire men
Where there is a fire, there is the fire brigade – or at least we hope so. This doesn’t mean the fire brigade caused the fire, though. It is the same with bacteria. They appear in the body when the body is partly or completely sick, decaying or dying. Bacteria clean up. They remove dead cells and decaying tissue, so the body can heal. Just like the fire brigade is there to cease the fire, bacteria are there to cease the disease. Just like the fire brigade is not the cause of the fire, bacteria are not the cause of the disease. Our idea about bacteria as dangerous and hostile things that threaten the body, might be the opposite of the truth.

The germ theory
At the time, around 1860, microscopes were not powerful enough to detect anything smaller than bacteria. However, based on his findings, Pasteur developed a hypothesis. He said: there must be invisible particles out there, smaller than bacteria, floating through the air, waiting to be inhaled, touched or ingested, for then to attack the person and making him sick. I call them viruses.
‘I tell you!’ he said. ‘Once we have better microscopes, we will prove it.’
He was like an astronomer, being sure of the existence of a planet not yet discovered, even naming it, waiting for a telescope big enough to prove his presumption.

How do you prove a virus?
Pasteur was wrong, again. By now, we have developed microscopes that are able to detect even nano-particles, but so far, no scientist has ever discovered a virus. Bacteria exist, but the existence of viruses has never been proven. The statement that bacteria and viruses cause infection and disease, has never been proven either. Even the word ‘infection’, which means ‘invasion’, is wrong. And then we haven’t discussed the presumed contagiousness of bacteria and viruses yet, either.

The current scientific way of proving something is by taking three steps:
1. Isolate it
2. Take an electron micro-graph of it
3. Determine what its genetic makeup is

So far, nobody has ever managed to even take the first step. There are no reports showing evidence of an isolated virus. Not with Covid-19, not with any other Corona virus, not with measles, not with polio, not even with HIV. ‘Virus’ is just another word for ‘poison’. Mercury, aluminium phosphates and formaldehyde are poisons, to just name a few ingredients of vaccines, but there is no such thing as a contagious poison. At least, these are the findings of David Parker and Dawn Lester, the authors of the substantial book ‘What really makes us ill’, among many others.

This can’t be true
This is a good moment to pause for a moment. Like… what? What? Is the germ theory, the very basis of modern medicine, nothing but a theory? Well, yes. It’s called the germ theory for a reason, right? But… how? This can’t be true, right? Isn’t it common knowledge, for example, that millions of natives where killed by the measles when the Spanish conquistadores invaded? Don’t we all know that millions of people died during the Spanish flu around 1918? And isn’t it a fact that polio was banned from the face of the earth, thanks to the polio vaccine? So, what kind of bullshit is this?

The genocide of the native Americans
Indeed, when the lands that later would become America were invaded, millions of natives died, but not from the measles. What they really died of was much worse. The Europeans were armed with guns and cannons, while the only weapons the natives had, if any, were bow and arrow. They were forced to work in the gold and silver mines as labor slaves under terrible circumstances, until they died. They were driven from their fertile lands and starved because of lack of nutrition and clean water. There’s a fair chance the measles epidemic was the cover up story, as it just sounded better than the horrific truth that the natives were slaughtered en masse by the invaders.

The Spanish flu was not a flu, but PTSD
In 1918, the story goes, a lethal virus wiped out 20 million people worldwide, while 50 million got sick. However, the effect doesn’t prove the cause. Not then, not now, not ever. If you look closer, you see it might not have been a coincidence that this so-called pandemic appeared straight after WWI. The war had weakened the health of millions of people by malnutrition, starvation, trauma, fear, stress and grief. There were many other contributing factors, as well. In the military camps in the US, for example, many soldiers died because they were given extremely high doses of aspirin. In India, soldiers came home after battling in the cold and wet trenches of Europe, traumatized and weakened. Many of them died. Again, the truth of the Spanish flu might be much more grim and complicated than the story of some virus, suddenly attacking and killing millions of people, out of the blue. This might have been a cover up story, too.

Catch me if you can
The polio case is not so certain, either. Statistics show the number of polio cases had gone down significantly, before the vaccine was developed. As I stated above, Parker’s research shows there is no proof whatsoever that viruses exist. However, many experiments have been done to find out whether it’s possible to transfer the flu or the measles, or more precise: to transfer a disease with flu- or measles-like symptoms, to another person. An example: three years ago in Germany, a reward of 100.000 euros was granted to the person who could prove the measles were contagious. Immediately, a test was done by a group of scientists. They put two rows of people opposite each other. One row had measles-like symptoms, the other row was healthy. The sick people then had to cough in the face of the healthy people, multiple times. Gross, but hey, anything for science. Result: not a single healthy person got sick! Why didn’t this become world news? Why, instead, were these findings rejected, even by the supreme court, and did the German government mandate a vaccine against measles, just recently? Isn’t this mockery of science?

The V-word
So, here we are, with a head full of questions. And I haven’t even asked the most poignant question: IF VIRUSES DON’T EXIST, WHAT DO WE HAVE VACCINES FOR? Pasteur actually continued the work of the English country doctor Edward Jenner, who almost a century earlier, around 1780, was the first person experimenting with vaccines. Jenner was the inventor of the very first vaccine, the vaccine against smallpox. Pasteur invented another one, a vaccine against rabies. The idea of a vaccine was and still is: just attack the body a little bit, by injecting just a few drops of a certain virus, bacteria or poison in the bloodstream, just to scare it a little. By doing this, the body will react by working harder, in order to protect itself, so the sickening whatever can’t penetrate the body anymore and the patient will stay healthy. Well, it might get a little sick from the vaccine, but that’s better than dying a horrible death by a deadly virus, no?

Do vaccines protect the body?
Is this statement about vaccines boosting the immune system false or true? At this point I dare say: it is false. The idea that vaccines protect the body against disease is not logical at all. You can’t pre-boost the immune system by injecting it with poison. Vaccines do not protect the body against anything!

Pulling the rug from under
If you pull the rug from under Pasteur’s germ theory, you also pull the rug from under the measures that have been taken, presumably in order to protect us from Covid-19. Social distancing? Wearing a mouth cap? Washing your hands 20 times a day? Why, if there is nothing contagious out there? Following this reasoning, the rug is being pulled from underneath the vaccine programs as well, as they do not seem to have a health-supporting function whatsoever. Quite likely, the vaccine programs have been hijacked by pharmaceutical companies who want to make money of it. Looking at what is in vaccines and how the vaccine industry is being protected and pushed, it’s wise to question whether they have your health at heart, or not. Why adding nano particles to a vaccine, for example, as the only benefit is they are helpful tracking people and linking them to AI?

Where there is smoke, there is fire
Just as a thought experiment, without jumping to conclusions yet, you could ask: what is being tested then, if there are no viruses? What is being tested, overwhelming research shows, is the presence of exosomes in the body. Exosomes are little strands of protein that the body excretes from the cells, when it tries to get rid of toxins and free radicals. It’s a natural way to clean the body. The difference between bacteria and exosomes is that bacteria are alive, while exosomes are not. Bacteria are the fire men, exosomes are the smoke. As most people have toxins in their bodies, most people will have exosomes in their blood, as well. Therefore, most people test positive for exosomes, which these days have been given the name Covid-19, peculiar enough.

Facing reality
But what do people die of during this particular pandemic then, you might wonder. Just like after WWI, or with the invasion of what is now America, you need to look at the whole picture in order to understand. In general, you can speak of four main causes of disease:

1. Lack of nutrition, by lack of food or by lack of quality (organic, non-processed) food
2. Toxic intake, like pharmaceutical pills, alcohol, smoking, junk food, drugs, vaccines, air-, water- and soil pollution, etc.
3. High levels of chronic stress, trauma and fear
4. Electromagnetic radiation

Could it be that this is what people die of now, too? Does this explain why members of the same household, school or institution get sick at the same time -f not because they have caught a contagious virus, but because they have been exposed to one of more of the above factors?

Putting Big Pharma out of business
So, is this mockery all Pasteur’s fault, with his ridiculous theories? No, of course not. When a fool gets so many followers, there’s more to it. Again, the truth might be much more grim and complicated than the virus narrative. Someone seems to benefit from big groups of people being weak, sick, isolated and literally scared to death. Someone seems to benefit from big groups of people believing the narratives they are being told, just because science or politics or the media say so. But that’s another story. For now, just look at the basics of what really makes you healthy, and put it into practice.

The following guidelines are so simple, so universal and so powerful, they might put Big Pharma out of business in no time. And if the above explanation of bacteria, viruses and vaccines is true, that might be a very good idea.

What really makes us healthy?
1. Clean up your lifestyle
2. Watch your nutrition
3. Avoid toxic influences
4. Stay positive

______________________

* This article was inspired by an interview Mark Devlin did with David Parker and Dawn Lester called ‘Viruses, and what really makes us ill’: https://www.youtube.com/watch?v=xmwNy8X5IrE

David and Dawn did 10 years research to answer the question ‘What really makes us ill?’ They wrote an 800 pages thick book on it, with 40 pages of scientific reference. Can’t wait to read it!

** Want to research this topic more? Here is a list of helpful links:

– Watch the documentaries Vaxxed and Vaxxed2, by Del Bigtree
– Watch the interviews and presentations of Dr. Rashid Buttar
– Watch the interviews and presentations of Dr. Zach Bush
– Watch the interviews and presentations by Dr. Andrew Kaufman
– Watch the many interviews on the independent platform Londonreal.tv

Youtube and Facebook are censoring many of these sources of information. A good alternative is Bitchute.

*** This article endeavors to inspire you to do your own research and find out the truth for yourself. It’s not written to convince you of anything, in any way. Be your own authority. Don’t follow or believe or repeat anyone. Always think for yourself, speak for yourself and act accordingly.

Sanne Burger
sanneburger.com[:]

Misschien vind je dit ook leuk…

Medische monstruositeiten

Medische monstruositeiten

“Degenen die je absurditeiten kunnen laten geloven, kunnen je gruweldaden laten begaan.”— Voltaire Wacht even ... dus...

De Tao van de Octopus

De Tao van de Octopus

“Een octopus heeft acht armen. Volgens de Tao kun je de werkelijkheid op acht manieren interpreteren en zijn er acht...

0 reacties

Share This