5G of 5D, dat is de vraag

Sanne Burger

25 november 2019

Wat is 5G? 5G is misschien wel de laatste en definitieve actie om de mensheid tot slavernij te dwingen. Wellicht zijn wij de laatste generatie van onafhankelijke denkers.

Er is al heel lang een gigantisch mind control programma gaande, dat op dit moment in de geschiedenis haar piek bereikt. Denk bijvoorbeeld aan de enorme macht van de media, de medische mafia, de banken en multinationals; de manipulatie van het weer, de oorlogsindustrie, de voedingsindustrie, de olie industrie; vaccinatie programma’s, chemtrails, valse vlag aanslagen, fake nieuws, ziekte, misbruik, georganiseerde misdaad, armoede, enzovoort.

Julian Assange, één van de belangrijkste klokkenluiders van deze generatie, een echte onafhankelijke denker, zit in de gevangenis. Corruptie is nog nooit zo schaamteloos en overduidelijk geweest als nu.

Wie de macht in handen heeft is iets om later te bespreken, maar voor nu weten we dat 5G waarschijnlijk het net gaat sluiten. De mensheid is langzaam maar zeker in de val gelopen. Het net wordt steeds strakker aangetrokken, totdat niemand meer uit de mazen kan ontsnappen.

Binnenkort zal al onze informatie in databanken worden bewaard. We zullen 100% afhankelijk zijn van computers en telefoons om boodschappen te doen, in onze auto of ons huis te kunnen, de rekeningen te betalen, onze foto’s en berichten te zien, onze administratie te doen, etcetera. We worden een Black Mirror maatschappij, een dictatuur onder leiding van AI, een kleine groep mensen of andere donkere krachten. Uiteindelijk zal de massa geen enkele vrijheid meer hebben.

We zullen volledig onderworpen zijn en het zelf niet eens meer merken, omdat tegen die tijd ons bewustzijn volledig verdoofd zal zijn.

Het resultaat van deze verdoving, deze numbness, zal zijn dat mensen gehoorzaam, volgzaam en volkomen onverschillig gaan worden. Ze zullen te ziek en moe zijn om zich te verzetten. Ze zullen geen pit, vechtlust of eigen mening meer hebben. Ze zullen hun vermogen om onafhankelijk te denken kwijt zijn, en om die reden niet langer nieuwsgierig of geïnteresseerd. Hun hersencapaciteit zal tot een absoluut minimum teruggebracht zijn. Iedereen zal verslaafd zijn, afhankelijk van drugs en medicijnen, en net in staat zijn om hun werk te doen.

De belangrijkste behoeftes in deze 5G maatschappij zullen veiligheid en comfort zijn. Niks anders zal er meer toe doen.

Comfort is een eindeloos verhaal, want je kunt altijd nóg comfortabeler leven, terwijl veiligheid een vijand vereist. Omdat de massa’s gecontroleerd worden door angst in de 5G maatschappij, is er altijd een dreiging nodig. Om die reden zal er altijd een dreiging zijn.

Een oorlog, een epidemie, een klimaatcrisis, een meteoor, een buitenaardse aanval, whatever. Hoe meer angst, des te makkelijker kan dit controlesysteem geïnstalleerd worden.

5G maakt mensen uiterst uniform. In de ban van 5G zullen we volledig voorspelbare wezens worden, met dezelfde behoeftes, dezelfde vaardigheden, hetzelfde intelligentie-niveau, dezelfde voorkeuren en afkeuren, hetzelfde aantal kinderen, dezelfde geaardheid. Ons hele leven zal op maat gemaakt zijn. We zullen niet langer een keus hebben, of zelfs maar een keus verlangen.Er zal maar één type muziek zijn (waarschijnlijk reggaeton), er zal maar een type kunst, mode, haarstijl, taal, valuta, huis, etc. zijn. Alles zal gereguleerd zijn, zelfs de dood.

Iedereen zal uiteindelijk een dodelijke injectie krijgen op zijn of haar 65e. Ook de dood zal gepland, gecontroleerd, hygiënisch en effectief zijn. In een 5G maatschappij zijn oude mensen nergens goed voor.

Dit, in het kort, is het 5G ofwel het gesloten 3D scenario.

Maar wat is dan 5D? 5D is de oplossing. 5D verwijst naar de vijfde dimensie. De vijfde dimensie is een laag van de werkelijkheid, die op dit punt in de geschiedenis toegankelijk aan het worden is voor de mensheid. Dit is nu aan het gebeuren.

Er is een massaal ontwaken gaande. Steeds meer mensen maken de sprong van 3D naar 5D. (5G is een onderdeel van 3D).

In de werkelijkheid van 5D bestaan andere natuurlijke wetten dan in 3D. Tijd is minder rigide, bijvoorbeeld. Het is niet langer een rechte lijn, maar meer vloeibaar. Afstand is ook minder rigide, omdat materie minder solide is. Daardoor zullen tijdreizen, bi-locatie, telepathie en telekinese opnieuw normaal worden. In 5D zijn mensen volledig bewust van de creatieve vermogens van hun minds. Ze herinneren zich dat de werkelijkheid iets is waarvan ze mede-scheppers zijn.

Deze werkelijkheid lijkt alleen maar zo solide omdat zoveel mensen hem tegelijkertijd dromen

In 5D is onze hersencapaciteit tot volle bloei gekomen. We functioneren vanuit ons hoogste potentieel. We zijn niet langer gehoorzaam, maar accountable. Machtsstructuren zoals we die nu kennen, zullen niet langer bestaan. Politieke systemen, militaire systemen, religieuze systemen (allemaal hetzelfde), zullen verdwijnen in de 5D maatschappij, omdat de mindset die nodig is om zulke controlerende systemen te accepteren niet langer aanwezig is.

In 5D zullen een groot aantal nieuwe uitvindingen gedaan worden, omdat technologie en de wetenschap niet langer gebruikt zullen worden om de massa te misleiden, maar om de levenskwaliteit te verbeteren en om het geluk en plezier voor iedereen te stimuleren.

Mensen zullen een miljoen verschillende manieren vinden om harmonisch samen te leven met Moeder Aarde. Ze zullen haar zien als een levend, bewust wezen. Niet alleen de mensheid, maar de hele planeet zal het goed hebben in de 5D wereld. De oceanen zullen weer schoon worden, de bossen zullen weer hergroeien, de dieren zullen gedijen. Het zal heel anders worden dan nu, for sure.

Het belangrijkste kenmerk van 5D is dat mensen bewust zullen zijn van het feit dat ze creatieve wezens zijn

Ze weten dat wanneer je de werkelijkheid wilt veranderen, je je verbeelding moet veranderen. Ze weten dat het ons denken is, onze dromen, onze verbeelding, dat de substantie van de werkelijkheid vormt. Zo gauw je je realiseert dat je een co-creator bent, een mede-schepper, ben je niet langer een slachtoffer. Je bent dan niet langer onderhevig aan de vloek van machteloosheid, je opgedrongen door de een of andere kracht, zij het een politieke, religieuze, militaire, wetenschappelijke of sociale. Je weet dat je geen slaaf bent van wie of wat dan ook.

We zijn dit nu aan het leren.

In 5D denken mensen niet langer in polariteit en dualiteit, noch in hiërarchie. Er is een onderstroom van vrede, gebaseerd op het besef dat we allemaal gelijkwaardig zijn.

Verschillen worden gezien als mooi, niet als een dreiging. Er zal een wijde selectie zijn van uitdrukkingsvormen, kunst, uiterlijk, architectuur en muziek. De notie van afgescheidenheid is niet langer aanwezig, louter het vieren van verscheidenheid. 5D is een angstvrije werkelijkheid, omdat de dood doorzien is, herkend als een illusie. Onze identiteit is niet langer afhankelijk van het hebben van een fysiek lichaam. We zijn er eindelijk achter wie we werkelijk zijn: onsterfelijke wezens, zielen die een lichaam hebben gekregen, tot het lichaam sterft en we doorgaan naar een andere dimensie. Wanneer er geen angst voor de dood is, is er geen behoefte aan controle. Wanneer er geen behoefte is aan controle, zal de mensheid vrij zijn.

Dit, in het kort, is het 5D scenario.

Wakker worden uit de nachtmerrie

5G en 5D zijn twee tegenovergestelde visies op ogenschijnlijk dezelfde werkelijkheid, namelijk die waarin jij en ik leven. 5G is een nachtmerrie. Een gesloten 3D werkelijkheid maakt ons numb, gevoelloos, niet in staat om creatief of zelfs maar gelukkig te zijn. Dit is één richting die de mensheid kan nemen. En dan is er 5D, de dimensie waar onze verbeelding toegang zal hebben tot een oneindige hoeveelheid mogelijkheden om de droom te creëren die we willen.

Waarom gebeurt dit? Waarom wordt deze extreme dichotomie ons nu voorgeschoteld?

Het is om ons te helpen om het te zien, om een keuze te maken. Het maakt ons bewust van het feit dat er een keuze IS. Blijkbaar hebben we deze urgentie nodig.

Wat wil je liever? Zou je in een 5G samenleving willen leven, of toch liever in 5D?

We leven in beslissende tijden. In het komende decennium zal de mensheid als geheel een belangrijke keuze maken. We kunnen óf volledig 5G worden, wat eigenlijk een gesloten 3D werkelijkheid is, of we kunnen volledig voor 5D gaan. Het goede nieuws is: de keus is aan ons.

Wanneer 5D werkelijkheid wordt

Het is niet zo dat 5G en 5D als yin en yang zijn, of als dag en nacht, of zwart en wit. Ze zijn niet gelijkwaardig. Om af te rekenen met 5G is een eitje voor 5D. Zo gauw 5D een feit is, zal 5G gewoon opgenomen worden in die werkelijkheid, zonder enig probleem. Wij, de mensen van 5D, zullen het omarmen, zoals we al het andere omarmen. We doen het gewoon in onze soep om het wat pittiger te maken, of in onze tandpasta, voor extra witte tanden. Of we maken het tot stoere lichtzwaarden voor onze kinderen, om mee te spelen, of tot lichtgevende stokken voor onze honden. Of we gebruiken het om de oceanen schoon te maken. De mogelijkheden zijn eindeloos in 5D.

Ik kies 5D! En jij?

Sanne Burger
sanneburger.com

0 reacties

You might like this too …

Voor geen goud

Voor geen goud

Er was eens een man die besloot om op avontuur te gaan. Hij werd goudzoeker. Hij trok naar het Noorden om zijn geluk...

Nieuwe artikelen direct in je inbox?

Schrijf je in op mijn mailinglist.

Je krijgt een mailtje waarin je je inschrijving moet bevestigen - gemakkelijk!

 

Gelukt! Je hoeft nu alleen nog maar per mail je inschrijving te bevestigen en dan ontvang je elk nieuw artikel direct in je inbox.