Wie stemt stemt toe

Sanne Burger

13 maart 2023

– Wat, ga jij niet stemmen?

Nee, joh. Stemmen is opium voor het volk. Het geeft de illusie van inspraak, terwijl het één grote poppenkast is en het hele systeem door en door verrot is. Alleen door massaal niet te stemmen, zal er iets veranderen. Met iedere stem voed je het monster.

– Dat is pertinent niet waar! Door niet te stemmen en geen tegengeluid te laten horen, geef je de zittende macht de kans gewoon door te denderen. Niet stemmen is geen optie als je verandering wilt.

Kun je me uitleggen hoe dat werkt, dat je door niet te stemmen de zittende macht de kans geeft door te denderen? Dat snap ik niet.

– Nou, als je niet gaat stemmen wordt het percentage dat bijvoorbeeld op de VVD stemt groter, waardoor die partij nog meer macht krijgen. Stel, als alle stemgerechtigden gaan stemmen, zal bijvoorbeeld 20% voor de VVD stemmen. Als alle mensen die tegen de VVD zijn niet gaan stemmen, is de opkomst 20%, maar daarvan stemt 100% op de VVD. Dan hebben ze dus de absolute macht, doordat de tegenbeweging niet heeft gestemd. De percentages liggen natuurlijk wat genuanceerder, maar zo werkt het.

Klopt dat wel? Gemiddeld 50% van de bevolking in Nederland gaat stemmen, dus 50% niet. Als wat jij zegt waar is, dan zou de VVD toch allang een monsterpartij moeten zijn? Volgens mij is dit een mythe die alleen de politiek goed uitkomt. Een niet uitgebrachte stem is niet uitgebracht en komt nergens terecht, volgens mij. Door te stemmen geef je je macht weg, want je erkent het systeem dat jou tot slaaf maakt.

– Joh, je hebt het systeem allang erkend. Je betaalt belasting. De school van je kinderen worden uit de staatspot betaald, de wegen waarop je rijdt, en ga zo nog maar even door. Als je gaat stemmen heb je tenminste nog een kans om binnen dit systeem invloed uit te oefenen.

Ja, dat geloof ik dus niet. Er zijn vele manieren om verandering tot stand te brengen, maar stemmen is er geen van. Belasting betalen trouwens ook niet.

– Goh, nou noem eens een manier dan?

Nou, bijvoorbeeld: doe je boodschappen bij de lokale boer. Homeschool je kinderen. Eet biologisch, liefst uit eigen tuin. Zorg dat jij en je dierbaren zoveel mogelijk zelfvoorzienend zijn. Volg niet klakkeloos de mainstream media of opgelegde maatregelen. Laat je niet vaccineren. Ga meer de natuur in. Ontwikkel je bewustzijn. Wees lief voor elkaar. Bescherm de kinderen. Zet de tv uit. Informeer jezelf. Leer over zelfgenezing en alternatieve geneeswijzen. Zal ik nog even doorgaan?

– Ja, leuk allemaal hoor, maar niet stemmen helpt toch de grote partijen om de macht te houden, want hun achterban stemt toch wel.

Waarom blijf je dat nou zo volhouden, dat niet stemmen helpt deze club aan de macht te houden? Als je iets niet voedt, wordt het niet groter. Dat lijkt me zo simpel.

– Waarom snap jij dat nou niet? Het heeft met balans te maken, en met verhoudingen. Als je op de minst slechte partij stemt, creëer je tegenwicht.

Nou, dat dacht ik niet. Dan creëer je pas echt een monster! Stel, er zijn drie partijen op wie je kunt stemmen. De één is voor de doodstraf, de ander voor kinderporno en de derde is voor verplichte vaccinatie.
Dan zeg je toch ook niet: “Nou, laat ik maar op de verplichte vaccinatie-partij stemmen, want die andere twee zijn nog erger?”
Nee, je zegt: “Dit systeem deugt niet, ik doe er niet aan mee, ik ga iets anders doen.”
Als je stemt, voed je de agenda van die partij, of je nou wilt of niet. Je geeft aan dat je het eens bent met hoe die partij het land wil besturen. Ik ben het met geen enkele partij eens, dus ik kan niet stemmen, tenminste niet met een rustig geweten. Ik heb in niemand genoeg vertrouwen om hem/haar als leider te volgen. Zou ik het toch doen, zou ik ontrouw zijn aan mezelf.

– Doe nou niet zo koppig, joh. Een beetje water bij de wijn kan geen kwaad, toch?

Juist wel! Kijk naar wat er de afgelopen drie jaar is gebeurd. We hebben de afgelopen drie jaar duidelijker dan ooit gezien hoe de Nederlandse regering liegt en bedriegt, ten koste van de meest kwetsbaren in de samenleving. Denk bijvoorbeeld aan de ouderen die geïsoleerd werden en alleen moesten sterven, terwijl later bleek dat dat absoluut onnodig was, of aan het toeslagenschandaal, waar meer dan 1100 kinderen onterecht bij hun ouders werden weggehaald en die nog steeds niet terug zijn. Waar zijn ze? Denk aan de vijf miljard die De Jonge heeft kwijtgemaakt, of aan de mondkapjesdeal, of aan de zogenaamde stikstofcrisis. En op dat tuig ga jij stemmen? Zie je dan niet hoe ze bewust de economie en de kleine zelfstandige kapotmaken, hoe ze miljoenen mensen in gevaar gebracht hebben door giftige injecties te pushen, hoe ze as we speak de bijwerkingen en sterfgevallen ontkennen, en dit alles in dienst van Agenda 2030? Alle regeringen zijn de bitches van de WHO, I tell you.

– Ja, maar daarom juist! Juist omdat het nu zo erg is allemaal, moeten we massaal gaan stemmen, zodat er iets gedaan kan worden aan dit soort misstanden.

Nee, het is precies andersom! Juist omdat iedereen een door en door corrupt systeem blijft volgen, wordt het steeds erger. Er wordt niets aan gedaan! Het belangrijkste argument om NIET te stemmen is nog wel het feit dat de WHO alle 194 lidstaten, waaronder Nederland, in haar zak heeft. De Nederlandse regering heeft helemaal geen macht meer en misschien wel nooit gehad. Ze danst naar de pijpen van de ongekozen leiders van de WHO en de WEF, net zoals bijna alle landen ter wereld. In februari van dit jaar is dit nog eens bekrachtigd door een nieuwe wetgeving, waar de richtlijnen van de WHO niet langer advies, maar bindend zijn. Als de WHO bij een volgende gezondheidscrisis zegt: verplichte vaccinatie, dan is dat zo.

– Echt? Dat wist ik niet.

Nou, het is wel zo. Het maakt niet uit voor wie je stemt, want Agenda 2030 gaat gewoon door. Alle trends zetten zich meedogenloos voort: meer regels en verboden, minder privacy, minder vrijheid, minder veiligheid, slechter onderwijs, privatisering van energiemarkt en zorgverzekering, enorme toename van vaste lasten, etc. Daar heeft niemand voor gekozen, toch? Jij toch ook niet?

– Nee.

Sanne Burger
sanneburger.com

Boem! – De WHO is bezig ongekende macht naar zich toe te trekken ten koste van uw vrijheden en rechten

https://www.who.int/news/item/07-12-2022-who-member-states-agree-to-develop-zero-draft-of-legally-binding-pandemic-accord-in-early-2023

11 Reacties

 1. Wil van den Berg

  Tegen domheid vochten zelfs goden tevergeefs… 😭😭😭

  Antwoord
  • Sanne Burger

   Is het domheid of onwetendheid?

   Antwoord
 2. Sacha

  Precies verwoord hoe ik het ook zie, ik behoud mijn recht als levend mens om zelf te beslissen wat wel of niet goed voor me is door niet te (in te) stemmen (met)op een door en door gecorrupteerd systeem door WEF/WHO!

  Antwoord
  • Micha Kui

   #jehadzewegkunnenstemmen

   We gaan zien of het werkt, en of we, door niet te stemmen — en daarmee de WHO en de Eerste Kamer toe te staan nog verder grip te krijgen op het “gezondheids”beleid en de bijbehorende politie en justitie in Nederland — onze rechten als levende mensen hebben geholpen, of niet. Of de censuur op social media toeneemt, of afneemt.

   Antwoord
   • Sanne Burger

    Nee, we hadden ‘ze’ niet weg kunnen stemmen. Ook is er geen relatie tussen wel of niet stemmen en de grip van de WHO en de Eerste Kamer, noch op de censuur op social media, want dan ga je er nog steeds van uit dat stemmen invloed heeft.

    Antwoord
 3. Micha Kui

  Ik weet niet goed wat wijsheid is als de situatie normaal zou zijn.
  Momenteel zitten we echter in een wereldoorlog.
  Wereldoorlog 1 en 2 waren tussen landen.
  Wereldoorlog 3 is tussen miljardairs (met duizenden miljarden) en landen.
  Schwab is openlijk trots dat zijn beweging, zijn ideologie, vele landen heeft geïnfiltreerd.

  Alles gaan ze je afpakken: je gezondheid, je bewegingsvrijheid, je bezit.

  Een stuk of 6, 7 partijen steunen deze ideologie, onbedoeld.
  Een stuk of 5 geven een beetje tegengas maar hebben het niet zo door.
  En 1 a 2 hebben het vrij aardig door.

  Ga je thuisblijven en dus de hele kwestie overlaten aan de miljoenen Nederlanders die wel gaan stemmen?

  Of doe je een duit in het zakje?
  Geef je je mening of houdt je die voor je. En deel je die op social media met je vrienden?

  M.L.King zei: er komt een tijd dat zwijgen verraad betekent.

  Denk goed na voordat je tijdens deze WW-3 besluit niet te stemmen.

  Antwoord
  • Sanne Burger

   Dank voor je reactie, Micha. Er staan een aantal aannames in die mijns inziens niet kloppen. Je omschrijft de kwestie heel helder, maar vervolgens suggereer je dat stemmen invloed zou hebben op die kwestie. Ik deel die opvatting niet. Integendeel, ik geloof zelfs dat het feit dat iedereen braaf gaat stemmen, al generaties lang, bijdraagt aan de kwestie. Ook je suggestie dat niet stemmen zou betekenen dat je de kwestie aan anderen overlaat, klopt mijns inziens niet. Er zijn vele manieren om ‘een duit in het zakje’ (welk zakje?) te doen, je mening te delen of invloed uit te oefenen. Overigens ben ik het hartgrondig eens met Martin Luther King dat zwijgen verraad kan betekenen – maar niet stemmen is niet hetzelfde als zwijgen. Waarvan akte.

   Antwoord
   • Micha Kui

    Met stemmen … kunnen we het probleem inderdaad niet oplossen. Als je huis in brand staat, en je draait de gaskraan dicht, dan gaat de brand niet uit.

    Maar het helpt wel.

    Antwoord
    • Sanne Burger

     Deze metafoor klopt niet. Stemmen is niet vergelijkbaar met het dichtdraaien van de gaskraan, maar met doorgaan met je potje kaarten, terwijl het huis in brand staat.

     Antwoord
     • Micha Kui

      Waarom denk je dat ik, door gestemd te hebben:

      1- mijn stem zou hebben weggegeven
      2- erin zou trappen dat het systeem voor mij zorgt terwijl dat slechts schijn is
      3- een handeling verricht zou hebben die lijkt op tijdverdrijf tijdens een crisis (kaarten/huis)

      Ik ervaar helemaal niet dat ik door te stemmen energetisch dit corrupte systeem steun.

     • Sanne Burger

      Okay.

Geef een reactie

You might like this too …

Watervasten – deel 1

Watervasten – deel 1

Ik heb het jarenlang uitgesteld omdat het me zo hardcore leek, maar nadat ik de boeken van Herbert Shelton ontdekte...

Nieuwe artikelen direct in je inbox?

Schrijf je in op mijn mailinglist.

Je krijgt een mailtje waarin je je inschrijving moet bevestigen - gemakkelijk!

 

Gelukt! Je hoeft nu alleen nog maar per mail je inschrijving te bevestigen en dan ontvang je elk nieuw artikel direct in je inbox.