Wie gaat voor onze kinderen zorgen?

 

Er schuilt een enorme kracht in de baarmoeder. De baarmoeder heeft het vermogen om nieuw leven voort te brengen. Een vrouw is in staat om de vonk van het leven te ontvangen, het mysterie zich in haar lichaam te laten ontvouwen en na 9 maanden een perfecte baby te baren. Dit geeft vrouwen grote macht en grote verantwoordelijkheid, die ze met liefde en kundigheid op zich nemen.
De dystopische technocratie die deze wereld in haar greep probeert te krijgen, doet verwoede pogingen om deze macht te breken. Dit wordt op verschillende manieren gedaan. Een manier is de algemene onderdrukking van vrouwen, het kleiner maken van haar macht, door te doen alsof het moederschap niet belangrijk is, door het plezier en de heiligheid van de geboorte te vergallen, de gevoeligheid van vrouwen rondom hun cyclus belachelijk te maken, schaamte te creëren rondom menstruatie, vruchtbaarheid en het verlangen om te baren, en door de immense liefde van vrouwen voor kinderen te veroordelen.

Vrouwen zijn de hoeders van de mensheid. Ze zijn in staat om te baren, terwijl mannen dit vermogen niet hebben. Dit betekent niet dat mannen een mindere soort zijn, het betekent alleen dat ze een andere taak hebben. Mannen hebben de taak om vrouwen de ruimte te geven, om haar te beschermen, zodat ze kan baren zonder gevaar te lopen. De beschermende, ondersteunende rol van mannen is cruciaal en nobel. Dit is hoe we samen horen te zijn. De dystopische elite is jaloers op deze match made in heaven. Daarom proberen ze ons in een werkelijkheid te jagen waar we niet langer in staat zijn, of zelfs bereid zijn, om op natuurlijke wijze een kind te krijgen. Hoe doen ze dit? Allereerst, door het krijgen van een kind als iets vreselijks te presenteren. Iedere geboorte die je ziet op televisie of in de film is pijnlijk, gevaarlijk en bloederig. Je ziet schreeuwende, hysterische vrouwen, dood, complicaties, dokters in witte jassen, bloed en apparaten. Deze dramatische weerspiegeling van bevallen heeft niets te maken met de werkelijkheid.
Ten tweede hebben ze de geboorte verhuisd van de veiligheid van thuis naar het ziekenhuis, alsof je ziek bent. De aanwezigheid van een doula en je geliefden wordt niet langer gevraagd. Vaak zijn ze niet eens meer welkom! Eenmaal in het ziekenhuis aangekomen, als je op je meest kwetsbaar bent, wordt je aangesloten op een hele batterij apparaten, die allerlei functies van jou en je kind meten en onnodige stress, angst en complicaties creëren. Deze angst is zinloos, want je lichaam en ziel zijn heel goed in staat om een kind te baren zonder gemonitord te worden. Zo gaat het al miljoenen jaren, maar de laatste paar decennia is bevallen ineens tot een probleem gemaakt. Je wordt gedwongen om de geboorte in handen te geven van vreemdelingen en zogenaamde specialisten, terwijl in werkelijkheid JIJ de specialist bent.
Deze shift, waarbij vrouwen gedwongen worden om in het ziekenhuis een kind te baren, kan resulteren in birth rape, ofwel geboorteverkrachting. Vrouwen worden gedwongen om op hun rug te liggen, wat zeer oncomfortabel is en heel onveilig voelt. Dokters duwen hun koude, gehandschoende vingers in de vagina. Gereedschap wordt gebruikt om het kind naar buiten te trekken. Scharen en messen worden gebruikt om de vagina open te knippen. Er wordt veel te snel besloten tot een keizersnede. Beslissingen worden genomen, zonder eerst met de ouders te overleggen. Vreemdelingen zorgen voor de pasgeboren baby en behandelen het als een ding. Er worden allerlei zinloze, pijnlijke testen gedaan en injecties gegeven. Moeder en baby worden veel te vroeg van elkaar gescheiden.
Dit hele scenario is opgezet om zowel de moeder als het kind vanaf het prille begin te traumatiseren – en niet te vergeten, ook de vaders. Vaak mag de vader niet eens bij de geboorte zijn, en als hij er al bij mag zijn, mag hij vaak alleen maar op een afstandje kijken. Hij kan zijn vrouw zien lijden, bang om haar of de baby te verliezen, omdat het allemaal zo dramatisch en buiten zijn bereik lijkt. De vader wordt met opzet een gevoel van machteloosheid opgedrongen. Het zet de toon voor de rest van het vaderschap, als hij dit trauma niet heelt. Jammer genoeg zijn we allemaal op de hoogte van dit soort praktijken. Iedereen kent wel de horrorverhalen van wat we zelf meegemaakt hebben, of waar mensen die we kennen doorheen zijn gegaan. Wat komt hierna?, kun je je afvragen.

Wat hierna komt, is dat een natuurlijke geboorte niet langer toegestaan zal worden. Een steeds groter aantal mannen en vrouwen zal onvruchtbaar worden door middel van dieet, vergif en mind control. De kwaliteit van sperma is al jaren met alarmerende snelheid aan het afnemen. Mannen worden zwakker, en daarmee hun zaad. Steeds meer vrouwen hebben problemen met hun baarmoeder, hun vagina en hun seksualiteit. Ze zijn bang om zich hun seksualiteit toe te eigenen. Ze zijn bang om zwanger te worden. Ze zijn bang om te baren. Ze zijn bang voor mannen. Dit is hoe het plezier van de voortplanting wordt afgepakt en hoe het vertrouwen in ons aangeboren vermogen om ons voort te planten, beschadigd wordt. De onschuld en spontaniteit van verliefd worden, seks hebben, zwanger worden en baren, is niet langer een vanzelfsprekendheid.
Over een paar generaties zijn we misschien zo bang gemaakt voor de zogenaamde gevaren en risico’s van een natuurlijke geboorte, dat we de medische zorg toestemming zullen geven om het compleet over te nemen. Natuurlijk zullen ze zeggen dat het voor onze eigen veiligheid is, en wij zullen dat misschien geloven, maar in werkelijkheid zal het ons nog afhankelijker maken van het systeem. We zullen wellicht echt geloven dat we het systeem nodig hebben om ons voort te planten, terwijl niets minder waar is.
Binnenkort zal het overal ter wereld verboden worden om thuis een kind te krijgen. Dit is al in veel westerse landen het geval. Daarna zal het verboden worden om zelf te kiezen wanneer, waar, hoe en met wie je een kind wilt krijgen. Wellicht eerder dan je denkt, zul je toestemming moeten vragen bij de een of andere overheidsinstantie als je een kind wilt. Nog later zal het mogelijkerwijs verboden worden om een kind in je eigen lichaam te laten groeien. Zwangerschap zal geëxternaliseerd worden. Baby’s zullen in kunstmatige baarmoeders groeien, continu in de gaten gehouden door AI.
Mogelijkerwijs zal het bedrijven van de liefde niet langer de sleutel zijn tot voortplanting. In plaats daarvan ga je naar het ziekenhuis om je eicel en zaadcel af te leveren, of misschien is gewoon een willekeurige cel van je lichaam toereikend. Dan, na de geboorte, ga je naar de instelling om je nieuwe kind in ontvangst te nemen, die uiteraard al vanaf het begin gemodificeerd is, geconditioneerd en gevormd door vaccinaties en DNA-modificaties. Over een paar generaties, als deze dystopische toekomst inderdaad werkelijkheid wordt, zullen onze kinderen niet langer menselijk zijn. Ze zullen niet langer deel uitmaken van de natuur zoals we die nu kennen. Het zullen hybriden zijn.

Natuurlijk zal je verteld worden dat dit allemaal voor jouw veiligheid en die van je kinderen is, zoals ze altijd doen. Ze zullen je verzekeren dat je kind in goede handen is, maar het tegenovergestelde is waar. Het is de natuur die gelukkige en gezonde baby’s creëert, met een gezond immuunsysteem, een sterk hart en prachtige menselijke eigenschappen, zoals het vermogen om plezier te hebben, voor een ander te zorgen, nieuwsgierig en creatief te zijn, onafhankelijk te denken, in staat te zijn lief te hebben, te spelen en zich te verbinden. Technologie kan dat niet. Door middel van technologie zullen de meeste menselijke trekken uit het kind gehaald worden. Je zult een robotachtig, voorspelbaar, braaf kind krijgen. Ready, set, go. Als het aan de elite ligt, zullen alle kinderen in de toekomst autistisch en narcistisch zijn, en allemaal aan de drugs.
Misschien, binnen een paar generaties, over 100 jaar of zo, zullen mannen en vrouwen terugkijken op deze tijd en hun hoofd schudden in ongeloof over die wilde tijden waarin vrouwen en mannen zich zomaar vrijelijk voortplantten, waar ze spontaan verliefd werden, zonder enige overheidsbemoeienis. Op een dag zien we het bedrijven van de liefde wellicht als dierlijk en primitief. Misschien vinden we het idee om via de vagina een kind geboren te laten worden, vreselijk en barbaars. Wellicht geloven we dat borstvoeding geven heel ongezond is, want je zou weleens een dodelijke ziekte aan je kind door kunnen geven. Uiteindelijk zullen we het misschien helemaal eens zijn met het idee van een perfect georganiseerde maatschappij, waar de chaotische, zweterige, gevaarlijke voortplantingsdaad, zwangerschap en geboorte niet langer deel uitmaken van onze menselijkheid of onze relaties. De voortplanting zal dan geïnstitutionaliseerd zijn, net als al het andere.

Is dit wat we willen, voor onszelf en voor onze kinderen? Nee! Dan moeten we er iets aan doen. Dit is wat je kunt doen: krijg je kinderen op een natuurlijke manier. Geef geen dokter of verpleegster toestemming om dichtbij te komen, alleen een doula en de mensen van wie je houdt. Vertrouw op je lichaam, vertrouw op het leven. Alleen dan zullen we ook in de toekomst nog steeds in staat zijn om mensenbaby’s te baren. We moeten nooit dit privilege opgeven, deze goddelijke menselijke eigenschap om ons voort te planten. We moeten wakker worden uit de nachtmerrie van de geïnstitutionaliseerde geboorte, omdat het de ultieme ontkrachting zal zijn van zowel vrouwen als mannen.
Een kind baren maakt deel uit van de magie van het hebben van een vrouwelijk lichaam. Het is geweldig. Het is een moment waarin je het goddelijke aanraakt, waar je een poort wordt, waar je een ziel toegang geeft tot deze werkelijkheid, waar hij of zij een goddelijke, menselijke ervaring kan hebben. Laat je niet voor de gek houden door de griezelige geboorteverhalen die je hoort. Het is natuurlijk, gemakkelijk en prachtig om te baren. Het vrouwelijk lichaam is gemaakt om een kind te baren. Je lichaam weet precies hoe, wanneer en met wie zwanger te worden. Je lichaam weet precies hoe een kind ter wereld te brengen. Je weet alles al over zwangerschap, geboorte en het grootbrengen van een kind. Jouw innerlijke wijsheid is ontzagwekkend en ongelooflijk machtig, en mannen zijn onvervangbaar in dit proces.
Het idealiseren van gender neutraliteit, androgyne schoonheidsidealen en het propageren van geslachtsverandering maakt allemaal deel uit van het plan. Het is bedoeld om ons, vooral de jongeren, in de war te brengen over wat het betekent om vrouw te zijn en wat het betekent om man te zijn. Ze proberen om de mannelijke en vrouwelijke archetypes te doen vervagen. Geloof het niet! Het zijn leugens.

Wij kunnen dit perfect samen. Wij: man, vrouw en kinderen. We zijn heel goed in staat om de Garden of Eden te creëren. We hebben dat al zo vaak gedaan. We hebben geen technologie nodig. We hebben geen AI nodig. We hebben geen ziekenhuizen nodig. We hebben de farmaceutische industrie niet nodig. We hebben geen pillen nodig. We zijn zelf medicijn! Wij dragen het leven in ons. Wij ZIJN het leven! We dragen de vonk van goddelijkheid in ons lichaam. Wij zijn de God-molecuul. Zij niet.

Sanne Burger
sanneburger.com

0 reacties

You might like this too …

Watervasten – deel 1

Watervasten – deel 1

Ik heb het jarenlang uitgesteld omdat het me zo hardcore leek, maar nadat ik de boeken van Herbert Shelton ontdekte...

Nieuwe artikelen direct in je inbox?

Schrijf je in op mijn mailinglist.

Je krijgt een mailtje waarin je je inschrijving moet bevestigen - gemakkelijk!

 

Gelukt! Je hoeft nu alleen nog maar per mail je inschrijving te bevestigen en dan ontvang je elk nieuw artikel direct in je inbox.