Podcast ‘Unleash the hero within’

Welkom bij de podcast van Marcel Lahaije uit de serie ‘Unleash the hero within’. In deze episode ben ik, Sanne Burger, de heldin.

Dat het leuk zou worden om uit te wisselen wisten we meteen al, maar waar we het over zouden gaan hebben, dat zou vanzelf wel duidelijk als we eenmaal met koffie en Limburgse vlaai aan de keukentafel zaten, besloten we tijdens het voorgesprek. Heerlijk om spontaan een gesprek te beginnen, zonder plan en zonder verwachtingen.

De studio was in het plaatsje ‘Helden’ – I kid you not! – down south in Limburg. Natuurlijk werd het een podcast over de Corona crisis. Wat is er nu actueler en belangrijker dan dat? Thema’s die aan bod kwamen waren: Wat is er gaande in de wereld? Is dit een pandemie of een globale mind control oefening? Wat hebben 5G, Bill Gates, Elon Musk en vaccinaties ermee te maken? Waarom is het van belang om je eigen research te doen? Hoe kun je het beste omgaan met de huidige situatie? Hoe vermijd je cognitieve dissonantie? Hoe blijf je uit de angst? Wat zou je doen als jij aan de macht was?

Marcel Lahaije is de perfecte host. Zijn onverdeelde aandacht en de juiste vraag op het juiste moment waren heel ondersteunend. De tijd vloog om.  Dit was mijn eerste podcast! Ik was blij verrast te merken dat ik in staat was om anderhalf uur lang te praten zonder mijn coherentie te verliezen. Tenminste, dat hoop ik! Beslis voor jezelf. Veel plezier met luisteren en ik hoor graag wat je er van vindt in de comments.

https://fireside.fm/player/v2/PvhZoMIz+sBcf2rpP?theme=dark

Spotify: https://open.spotify.com/episode/1RmQ2XnrXtGWTBCE5p07aY

Apple: https://podcasts.apple.com/nl/podcast/episode-18-de-legendarische-reis-van-sanne-burger/id1485469329?i=1000474333536

Website Marcel Lahaije: https://www.marcellahaije.com/2020/05/11/podcast-met-sanne-burger/[:en]

This podcast is made by Marcel Lahaije from ‘Unleash the hero within’.

In this podcast I, Sanne Burger, am the heroin. We talk about the current situation: is this a pandemic or a global mind control exercise?

Unfortunately it is in Dutch. Stay tuned for English podcasts in the future!

Spotify: https://open.spotify.com/episode/1RmQ2XnrXtGWTBCE5p07aY

Apple: https://podcasts.apple.com/nl/podcast/episode-18-de-legendarische-reis-van-sanne-burger/id1485469329?i=1000474333536

Website Marcel Lahaije: https://www.marcellahaije.com/2020/05/11/podcast-met-sanne-burger/

0 reacties

Geef een reactie

You might like this too …

Eind goed al goed?

Eind goed al goed?

(Dit is een artikel geschreven in februari 2023 - oorspronkelijk in het Engels, nu pas vertaald in het Nederlands.) Ik...

Nieuwe artikelen direct in je inbox?

Schrijf je in op mijn mailinglist.

Je krijgt een mailtje waarin je je inschrijving moet bevestigen - gemakkelijk!

 

Gelukt! Je hoeft nu alleen nog maar per mail je inschrijving te bevestigen en dan ontvang je elk nieuw artikel direct in je inbox.