Niek Rogger: “Nieuwe energie, nieuwe creativiteit is wat we nodig hebben”

Sanne Burger

17 november 2023

Dit artikel verscheen in De Andere Krant van 28 oktober 2023:

ARTS NIEK ROGGER WIJKT UIT NAAR ZWITSERLAND

Natuurgeneeskundig arts Niek Rogger (38) werd dusdanig tegengewerkt door de gezondheidsinspectie dat hij met zijn gezin naar Zwitserland verhuisde. Daar ervaart hij nog wel de vrijheid om zijn vak te kunnen uitoefenen.

Rogger werkte in 2020, toen de pandemie werd uitgeroepen, als huisarts-assistent in een huisartsenpraktijk.
“We kwamen vreemde, verontrustende ziektebeelden tegen”, vertelt hij. “Mijn toenmalige werkgever vroeg me een presentatie te maken over de vaccinaties. Bij mijn onderzoek vond ik vooral pro-informatie, maar ik wilde ook de tegenargumenten kennen.”
Zo kwam hij op het spoor van het Artsen Covid Collectief, dat in 2020 werd opgericht door artsen die kritisch waren op het overheidsbeleid. Hierbij zij inmiddels ruim 2700 geverifieerde medische professionals aangesloten. Later sloot hij zich aan bij Zelfzorgcovid19.nl, dat alternatieve behandelmethoden aanbiedt voor patiënten met covid en met vaccinatieschade, waaronder ivermectine en HCQ. Er zijn op dit moment 185 artsen aan Zelfzorgcovid19.nl verbonden. Zijn alternatieve behandelwijzen brachten hem in aanvaring met de inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ), die een verbod had uitgevaardigd op het voorschrijven van ivermectine en HCQ. Het werd Rogger al snel duidelijk dat dit werd gedaan om de covid-injecties te legitimeren.

“Als er een andere erkende behandeling zou zijn, konden ze de vaccins niet op de markt brengen onder een noodprocedure. Dit, en andere volstrekt onlogische zaken in het coronabeleid, opende mij de ogen: de reguliere geneeskunde is de slaaf van de farmaceutische industrie. Artsen moeten zich gedragen zoals de farmaceutische industrie dat wil. Hierdoor, en door de erg protocollaire zorg, stapte ik uit de huisartsenopleiding.”

Hij zegt dat hij van de gezondheidsinspectie wel tegenwerking had verwacht, omdat hij ivermectine en HCQ voorschreef, “maar niet dat ze het zo op de spits zouden drijven. De inspectie kwam op controlebezoek, ik kreeg boetes en dreigbrieven en er werden verschillende rechtsprocedures tegen me aangespannen. Als uitoefenend basisarts in mijn praktijk voor natuurgeneeskunde werd ik zo tegengewerkt dat ik mijn vak niet meer kon uitoefenen. Ik was aan handen en voeten gebonden. Dit deed me besluiten naar Zwitserland te verhuizen. Daar bestaat nog steeds medische vrijheid voor artsen. Ik werk nu samen met dr. Andreas Heisler, een bekende huisarts die tijdens de coronapandemie in opspraak raakte, omdat hij zich tegen de maatregelen uitsprak.”

Rogger heeft op dit moment nog drie of vier rechtszaken boven zijn hoofd hangen, plus boetes van bij elkaar iets van 6000 euro.
“Die ga ik niet betalen, want ik heb niets verkeerd gedaan. 28 november moet ik weer naar de rechtbank in Breda. Gelukkig hebben we goede advocaten die ons bijstaan en kunnen we dit alles dankzij crowdfundings financieren.”

Volg je nog steeds het protocol van Zelfzorgcovid19.nl?

“Deels. Omdat inzichten over ziekte en behandeling razendsnel veranderen, is continue aanpassing van het eigen beleid nodig. Protocollen hebben de geneeskunde veranderd en een individuele aanpak veel moeilijker gemaakt – zeker wanneer inspectieprotocollen onterecht als bindend worden gezien. In werkelijkheid zijn ze niet bindend. Het zijn leidraden, waar je als arts altijd vanaf kunt stappen.Neem bijvoorbeeld suikerziekte, hoge bloeddruk, reuma of kanker. Er bestaat niet één werkzaam middel tegen elk van die ziekten. Tegenwoordig kun je als arts kiezen uit ongeveer 120 protocollen die je uit je hoofd kunt leren. Ondertussen worden steeds meer behandelmethoden verboden, waardoor je minder mogelijkheden hebt patiënten echt te helpen.”

Hoe denk je over de covid-injecties?

“Los van de fysieke aspecten zoals de vernietiging van het immuunsysteem, de bloedklonters en neurologische schade, is er ook het effect op de psyche. Als je het lichaam vergelijkt met een orkest, is de pijnappelklier de dirigent. Het orkest kan ook wel spelen zonder dirigent, maar de spelers zijn dan veel minder op elkaar afgestemd. De pijnappelklier heeft een frequentie van 7,83 Hz, dat exact overeenkomt met de Schumannfrequentie, de basisfrequentie van de aarde. Dat is niet toevallig. Nu wijst alles erop dat covidspuiten de pijnappelklier en dus de frequentie van het lichaam verstoren – net als fluoride trouwens. Bij veel mensen is de pijnappelklier rond het 45e levensjaar volledig verkalkt. De dirigent is versteend. Slaapproblemen bij oudere mensen hangen bijna altijd samen met een verkalkte pijnappelklier. Het dag- en nachtritme is verstoord. Dementie heeft hier mogelijk ook mee te maken.
De covid-spuiten hebben invloed op alle essentiële organen van het lichaam, waaronder de testikels en ovaria (kijk naar de geboortecijfers), de bloedvaten, het hart, het zenuwstelsel, de hersenen en het bioritme. Dat laatste, de verstoring van het bioritme, is volgens mij het grootste probleem. Ik link dat aan de zich snel ontwikkelende technocratie, het totalitarisme en het transhumanisme.

Veel mensen hebben de covidprik niet genomen omdat ze het geen zuivere koffie vonden. Maar ze zien nog steeds niet het grotere plaatje, waarvan de ziektekiemtheorie – al bijna 200 jaar fundament van de medische industrie – onderdeel is. Er is geen enkel wetenschappelijk bewijs voor het idee dat besmettelijke virussen en andere ziektekiemen ziekte veroorzaken en overbrengen. Veel artsen geloven dit nog steeds, omdat ze zijn getraind in die denkwijze. Als die theorie onderuitgehaald zou worden, haal je de hele moderne geneeskunde onderuit.”

Ben je weleens bang?

“Nee, angst is een slechte raadgever. Ik ken veel artsen die ook alternatieve behandelmethoden gebruiken, maar ze blijven onder de radar omdat ze geen problemen willen. Dat is begrijpelijk. De zelfuitgeroepen World Health Organisation (WHO) die steeds meer macht naar zich toetrekt, is privé gefinancierd, onwetenschappelijk en onwettelijk. Tedros, de baas van het WHO, is nota bene aangeklaagd voor genocide in zijn geboorteland Ethiopië. Dat baart me zorgen, maar bang ben ik niet. Ook niet voor de rechtszaken die boven mijn hoofd hangen.

Hoe ziet je werk in Zwitserland eruit?

“Ik begeleid nu zo’n 150 mensen met vaccinatieschade, met wisselend succes. De covid-injecties komen terecht op de zwakste plekken in een lichaam en symptomen lopen om die reden enorm uiteen. Twee van mijn patiënten hebben tot mijn grote verdriet euthanasie gepleegd. Enkelen gaan vooruit door de behandeling. Dat is hoopvol. Belangrijker dan de ziektekiemtheorie debunken en de medische maffia ontmaskeren, vind ik dan ook mensen aanspreken op hun eigen verantwoordelijkheid. Laat een cardioloog niet beslissen over wat met jouw hart moet gebeuren. Geef je macht niet uit handen. Een arts zou de trainer moeten zijn die je aanmoedigt, jijzelf moet het doelpunt maken. De basis van de geneeskunde ligt in die eigen verantwoordelijkheid – die je stapsgewijs kunt implementeren. Dat is beter dan een plotselinge omslag. Veel mensen kunnen ook niet zomaar stoppen met medicatie, omdat hun zelfgenezend vermogen te zwak is geworden.”

Hoe zie je de toekomst?

“Ik ben niet blij met mensen die roepen: ‘Over drie jaar zijn alle gevaccineerden dood!’ Daarmee verspreid je eenzelfde soort angstporno – sorry voor het woord – als degenen die roepen: ‘We gaan allemaal dood aan het virus!’ De waarheid over de covid-injecties is dat de langetermijneffecten nog onbekend zijn. We hebben nog onvoldoende data verzameld om hierover uitspraken te kunnen doen. Wel zien we al dat een aantal mensen met vaccinatieschade positief reageert op een natuurlijke behandelwijze die afgestemd is op het unieke karakter van de persoon. Een natuurlijke geneeswijze, toegesneden op de persoon, is de geneeskunde van de toekomst. Nieuwe ontdekkingen, nieuwe energie, nieuwe creativiteit – dat is wat we nodig hebben.”

Sanne Burger
sanneburger.com
deanderekrant.nl

2 Reacties

 1. Baldu

  Sanne; wist je al dat een zekere wetenschapper met zijn team onderzoek heeft gedaan naar de zg covid vaccins, om te achterhalen welke ingredienten erin zitten? Er is een boek over verschenen dat zelfs in het nederlands is vertaald en uitgebracht. Ik heb een verkort rapport gelezen over de vaccins en was wel flabbergasted, vooral omdat het feitelijk mijn vermoeden bevestigde en erger. Het spul doet zijn werk, en wat erin zit is niet van hier. Ik plaats even de link naar het boek, de onderzoeker heeft een antroposofische achtergrond en heet Thomas Mayer. https://nearchus.nl/imprints/het-getij/corona-injecties-13693

  Mocht je interesse hebben in het rapport [inmiddels 2 delen] kan ik het je toezenden

  groet, Baldu

  Antwoord
  • Sanne Burger

   Dankjewel, Baldu. Ben benieuwd naar het rapport!

   Antwoord

Geef een reactie

You might like this too …

Watervasten – deel 1

Watervasten – deel 1

Ik heb het jarenlang uitgesteld omdat het me zo hardcore leek, maar nadat ik de boeken van Herbert Shelton ontdekte...

Nieuwe artikelen direct in je inbox?

Schrijf je in op mijn mailinglist.

Je krijgt een mailtje waarin je je inschrijving moet bevestigen - gemakkelijk!

 

Gelukt! Je hoeft nu alleen nog maar per mail je inschrijving te bevestigen en dan ontvang je elk nieuw artikel direct in je inbox.