Moeten we bang zijn voor een twindemie?

Sanne Burger

29 oktober 2021

Het woord ‘twindemie’ werd 12 oktober jl toegevoegd aan de Dikke Van Dale, naar aanleiding van een artikel in de Volkskrant van 11 oktober, met als titel: “De griepprik lijkt nodiger dan ooit met corona in de lucht. Moeten we vrezen voor een ‘twindemie’?” De Volkskrant had het woord weer overgenomen uit de New York Times, die het woord twindemic al in de herfst van 2020 introduceerde.

Twindemie verschijnsel dat twee pandemieën gelijktijdig optreden.

De Volkskrant schrijft: “Corona mag dan behoorlijk teruggedrongen zijn en minder druk op de ziekenhuizen geven, maar daar staat tegenover dat nu het griepseizoen voor de deur staat. Experts hameren dit jaar extra op het belang van de prik: er bestaat vrees voor een zogeheten twindemie, waarbij het corona- en het griepvirus gelijktijdig toeslaan.”

Dat is op zijn minst opmerkelijk te noemen, want het griepseizoen is nog niet eerder tot pandemie uitgeroepen. Daarnaast wás er vorig jaar helemaal geen griepgolf, omdat alle griepgevallen genoteerd werden als covid. Is de tactiek een jaar later 180 graden omgedraaid? De suggestie dat we een twindemie zouden moeten vrezen is duidelijk angstpropaganda, die niets met realistische verwachtingen te maken heeft. Blijkbaar is de redenatie: als mensen te veel gewend raken aan één pandemie en de angst in die mate afneemt dat ze gaan twijfelen aan de maatregelen, dan maken we er toch gewoon twee van?

‘Eén kind is geen kind, twee kinderen zijn als tien’, zegt een Nederlandse uitdrukking. Zou dat ook gelden voor pandemieën? Nee, natuurlijk niet. We weten allang dat er geen pandemie is, laat staan twee. Het uitroepen van de pandemie op 11 maart 2020 was gebaseerd op computergegeneerde modellen, die ver bezijden de waarheid waren. Er was geen killervirus, toen niet en nu niet. Het is zelfs nog maar de vraag of er wel een virus is!

Bewijs het maar eens
David Parker en zijn vrouw Dawn Lester, een Engels schrijversstel, hebben meer dan tien jaar onderzoek gedaan naar de oorzaak van ziekte. Ze beschrijven in hun 800-pagina’s tellende boek ‘What really makes you ill’ de drie wetenschappelijke voorwaarden om het bestaan van iets te bewijzen:

1. Isoleer het
2. Neem er een elektronen microfoto van
3. Bepaal wat de genetische opbouw is

Tot dusver is niemand daar ooit in geslaagd, noch bij covid, noch bij elk ander virus. Met andere woorden: er is geen wetenschappelijk bewijs voor covid of welk ander virus dan ook. Parker en Lester zijn overigens niet de enigen die dit ontdekt hebben. In zijn twee uur durende lezing ‘The illusion of knowledge’ (De illusie van kennis) die Dr. David Martin – bekend Amerikaans arts en onderzoeker – in juli van dit jaar hield, zet hij de geschiedenis van dit medische bedrog gedetailleerd uiteen. Al sinds het overlijden van Pasteur zijn er meerdere boeken geschreven waarin genadeloos wordt afgerekend met het frauduleuze en onwetenschappelijke karakter van Pasteur’s theorieën.

Geplande genocide?
De virustheorie die nu gebruikt wordt om de maatregelen en vaccinatiecampagnes te rechtvaardigen, is gebaseerd op de theorieën van Pasteur en wordt in stand gehouden door grote multinationals die er miljarden aan verdienen, met name middels de vaccinatie-industrie. David Martin schroomt niet om dit een geplande genocide te noemen.

Een beloning van 1.5 miljoen euro
Samuel Eckert, een Duitse ondernemer en onderzoeker, heeft een beloning van 1.5 miljoen euro uitgeloofd voor iedere viroloog, arts of specialist die het bestaan van het coronavirus kan bewijzen en documenteren. In de afgelopen anderhalf jaar is nog niemand op deze uitnodiging ingegaan.

Virologie is een consensuswetenschap
Viroloog Stefan Lanka kan het niet duidelijker verwoorden: “Alle claims over virussen als ziekteverwekkers zijn onjuist. De beweringen over het bestaan van virussen zijn gebaseerd op historisch verkeerde interpretaties.”
Dr. Tom Cowan, één van de vele artsen die zich uitspreekt tegen de zogenaamde pandemie en de ziekmakende maatregelen, zegt: ‘In plaats van alleen te bespreken hoe gevaarlijk en ineffectief vaccins zijn, moeten we het ook hebben over het feit dat het nooit bewezen is dat bacteriën en virussen welke ziekte dan ook veroorzaken.’
Verschillende onderzoeken onderschrijven dat er geen bewijs is voor Corona of andere vermeende virussen, terwijl het ook in alternatieve, spirituele en zogenaamd ‘wakkere’ kringen nog steeds taboe is om het hierover te hebben. Dat is een gemiste kans, want de implicaties zijn enorm.

Pandemieën zijn een miljardenindustrie
Journalist Torsten Engelbrecht is al jaren bezig met onderzoek naar virussen, in samenwerking met artsen en specialisten. Hij publiceerde onlangs de derde editie van het boek ‘Virus Mania’, met als subtitel: ‘Hoe de medische industrie ieder keer weer pandemieën verzint waarbij ze miljarden verdienen ten koste van ons.’ Het boek is helaas (nog) niet verkrijgbaar in het Nederlands, maar wel in het Duits, Engels en Frans.

De Ierse journaliste Gemma O’ Doherty confronteerde vorig jaar de Ierse regering, die toegaf dat het Sars-Cov-2 virus inderdaad nog nooit geïsoleerd was en het vermeende virus dus alleen in theorie bestond. Het is dus niet zo dat alleen complotdenkers beweren dat covid niet bestaat. Overheden, artsen, wetenschappers en zelfs de CDC geven het allang toe, maar dit komt helaas niet in de publiciteit. Nog niet!

De onzichtbare oorlog
Het is niet de eerste keer dat een dergelijk bedrog heeft plaatsgevonden, maar het is wel de eerste keer dat ze het zo grootschalig hebben aangepakt. De doelgroep is letterlijk de hele wereldbevolking. Gezien het grote aantal slachtoffers en doden, niet door corona maar door de desastreuze maatregelen, de economische ineenstorting, de effecten van de vaccinaties en alles wat nog komen gaat, zou je kunnen zeggen dat we opnieuw in een wereldoorlog verwikkeld zijn. Dit keer is het een oorlog waar het belangrijkste wapen onzichtbaar is. We zien geen tanks, bommen en granaten. We zien geen gewapende soldaten door de straten marcheren. We zien niet dat mensen uit hun huizen gehaald worden en afgevoerd worden naar concentratiekampen. Om die reden worden veel mensen misleid en denken ze dat het allemaal wel meevalt. Ze beseffen niet dat ze onder schot gehouden worden met een onzichtbaar wapen. Dit onzichtbare wapen heeft verschillende namen. Je zou het angst aanjagen, mind control, massahypnose of manipulatie kunnen noemen. Ook dit is niks nieuws, maar door de eeuwen heen wordt het wel steeds effectiever en lijken steeds meer mensen er vatbaar voor te worden.

Het feit dat de media angst aanjaagt middels het woord ‘twindemie’ is wat je noemt een ‘breinverstoring’.

Breinverstoringdoelbewuste prikkeling van de hersenen om de waarnemer te stimuleren aandacht te schenken aan iets in zijn omgeving.

Het creëren van een breinverstoring is een doelbewuste tactiek binnen de reclamewereld, de media en dus ook binnen de politiek en de medische wereld. Hoe trek je de aandacht van mensen die de hele dag doodgegooid worden met reclame en nieuws? Je creëert een breinverstoring: een schok voor het brein, iets onverwachts, iets waardoor mensen even van hun apropos gebracht worden en ze ongewild ergens in gezogen worden.

Het roepen van ‘Twindemie! Twindemie!’ is een typisch voorbeeld van een goed doordachte breinverstoring. Het lijkt op het jongetje dat riep: ‘Gat in de dijk’ of dat andere jongetje dat riep: ‘Wolf! Wolf!’ Breinverstoringen maken deel uit van de mind control ofwel de geestelijke manipulatie van overheden, in samenwerking met de mainstream media. Dit illustreert eens te meer dat we hier niet te maken hebben met medici of leiders die het goed voor hebben met de mensheid, maar met commerciële bedrijven die over lijken gaan om winst te maken en macht te vergaren.

Sanne Burger
sanneburger.com

5 Reacties

 1. Jetty Dijkema

  Zeer helder overzicht. Zou iedereen moeten lezen. Dank.

  Antwoord
 2. Eleonora Balduk

  Toen ik dit woord voor het eerst hoorde, dacht ik aan de Twin Towers en hoe daar al een hele wereldbevolking voorgelogen en in angst is gezet, met als gevolg verschrikkelijk veel doden. En nu vallen er opnieuw verschrikkelijk veel doden, niet door griep of covid, maar door distopische maatregelen, vaccinaties etc. Helaas Sanne, ervaar ik het ook als Wereldoorlog 3. Ik vrees dat die nog wel even duurt.

  Antwoord
  • Sanne Burger

   Ik ook! Twin towers, twindemie… dat is geen toeval.

   Antwoord
 3. Jeroen Berghuis

  Mooi geschreven! Dank voor het delen! En er lijkt inderdaad tot op de dag van vandaag nog geen bewijs te zijn voor het bestaan van het C virus… die dikke van Ranst en gruella Koopmans deden via Twitter lacherig dat zij ook wel ff dat geld zouden opstrijken, maar nog niets van gezien of gehoord!

  Antwoord
 4. Zeester

  Deze twindemie past in de plandemie voor het World Epidemic Forum

  Antwoord

Geef een reactie

You might like this too …

Watervasten – deel 1

Watervasten – deel 1

Ik heb het jarenlang uitgesteld omdat het me zo hardcore leek, maar nadat ik de boeken van Herbert Shelton ontdekte...

Nieuwe artikelen direct in je inbox?

Schrijf je in op mijn mailinglist.

Je krijgt een mailtje waarin je je inschrijving moet bevestigen - gemakkelijk!

 

Gelukt! Je hoeft nu alleen nog maar per mail je inschrijving te bevestigen en dan ontvang je elk nieuw artikel direct in je inbox.