Poep eten

Sanne Burger

2 november 2021

Weet je nog, dat geniepige vriendje of vriendinnetje waar je vroeger weleens kattekwaad mee uithaalde, maar die meteen ging wijzen en roepen: ‘Ik was het niet! Zij heeft het gedaan!’ als jullie betrapt werden?
En dan kreeg jij straf en hij niet.

Dezelfde rotstreek wordt nu op wereldschaal toegepast. De regering is het geniepige vriendje dat iets heel stouts doet, namelijk een ander vriendje overhalen om poep te eten (lees: een experimentele injectie in te laten spuiten) en als dat vriendje dan ziek wordt roept hij: ‘Ik was het niet! Zij heeft het gedaan!’
En vervolgens wijst hij naar mij. Ik die niet mee wil doen met dit stomme spelletje, waarbij ik de groep mensen representeer die weigert poep te eten, dus de ongev@ccineerden.
‘Spelbreker!’ roept hij. ‘Je verpest het voor iedereen!’

Het gaat nog verder, want dat rotjoch roept ook nog: ‘Japie is ziek geworden omdat zij geen poep wilde eten!’
Natuurlijk geloof je eerst niet dat ook maar iemand dat gelooft, maar als je dan in de krant leest: ‘Wij worden gestraft door zij die zich niet laten v@ccineren’ (Nieuwsblad.be, 29 oktober) – met andere woorden: ‘Wij zijn bang om ziek te worden omdat anderen geen poep hebben gegeten’, ga je toch twijfelen aan de geestesgesteldheid van je medemens.
Maar goed, Klaus Schw@b en Bill G@tes, de grootste etterbakken uit de klas, roepen dit al tijden en iedereen roept ze inmiddels na, dus misschien is stupiditeit besmettelijk.

Echt, ik zou zowel Klaus als Bill een rotschop willen geven en zeggen: ‘Doe effe normaal, man! Je gaat toch niet iemand proberen poep te laten eten? Wat is daar nou leuk aan? Straks wordt iedereen ziek!’
Maar het stiekeme stuk stront heeft zich verstopt en zit ergens in een overheidsgebouw te gniffelen over het feit dat mensen zich zo makkelijk laten misleiden.

Geloof jij het? Geloof je nou echt dat mensen ziek worden omdat andere mensen zich niet hebben laten v@ccineren? (Het woord ‘v@ccineren’ klopt niet eens, want de injectie is geen v@ccin, maar voor het gemak gebruik ik het even, omdat ‘experimentele injectie’ zo’n lang woord is.)

Denk even na, joh. Kijk naar de volgende feiten:

1. Inmiddels zijn er meer gev@ccineerde zieken dan ongev@ccineerde zieken.
2. Zelfs mensen met twee spuiten worden nog steeds ziek.
3. Het is tot op heden nog steeds volstrekt onduidelijk in hoeverre het v@ccin werkt, want het is nog steeds een medisch experiment, of je dat nou weet of niet.
4. Het is tot op heden nog volstrekt onduidelijk wat S@rs-C0v-2 ofwel C0V*D-19 is, behalve een computermodel.
5. Er zijn inmiddels meer doden gevallen ten gevolge van het v@ccin dan ten gevolge van wat ze C0V*D-19 noemen, zelfs als je alleen maar kijkt naar de officiële cijfers (zie CDC en RIVM).
6. De talrijke en zeer ernstige bijwerkingen (miskramen, bloedklonters, Bell’s Palsy, neurologische stoornissen, menstruatieproblemen, onvruchtbaarheid, hartaanvallen, etc.) en sterfgevallen ten gevolge van het v@ccin worden wereldwijd verzwegen in de media. Nieuwskanalen die het wel rapporteren worden uit de lucht gehaald. Artsen, vir0l0gen en andere specialisten die de noodklok luiden en alarm slaan, nadat ze gezien hebben wat er in de spuiten zit nadat ze het bloed onderzocht hebben van ingespotenen, worden gecensureerd, belachelijk gemaakt en soms zelfs vermoord.

Denk nog even aan dat stiekeme gastje van vroeger dat altijd riep: ‘Ik heb het niet gedaan! Het was haar schuld!’
Zie je de overeenkomst? De regering laat je poep eten en als je dan gaat stinken zegt hij dat het de schuld is van degenen die geen poep hebben gegeten. En jij gelooft dat?

Kom op zeg. Laat je niet misleiden door de smerige leugens van de overheid, hoe groot en overtuigend ze ook lijken of hoe hard ze ook roepen. De overheid is dat geniepige vriendje van vroeger. Daar wil je gewoon nooit meer mee spelen.

En nee, dit is niet ‘mijn mening’. Het is de waarheid. Je hebt feiten en aannames en dit zijn de feiten. Poep stinkt en je moet het niet eten. Punt.

Sanne Burger
sanneburger.com

5 Reacties

 1. Greet

  Een mooi en duidelijk beeldverhaal!

  Antwoord
 2. Joris P.

  Dit is zo’n tekst die ik wel in grote oplage wil afdrukken om uit delen in de supermarkt en andere plaatsen waar vele mensen passeren.
  Sinds vrijdag is er weer mondkapjesplicht in België in de winkels, na een maand weg geweest te zijn.
  Zondag ging ik met mijn zoon naar de speelgoedwinkel en werd me de toegang geweigerd omdat ik geen mondkapje wilde opzetten. Ik confronteerde de vrouw met de zinloosheid van de regeltjes maar ze hield het been stijf. Ik werd er woest van! Ik bleef respectvol naar haar als persoon, maar zij en iedereen aan de kassa heeft het wel geweten! Ik kan me niet langer inhouden en doen alsof het allemaal wel voorbij gaat.
  Dat zei de vrouw in kwestie ook weer: ‘We moeten dit nog even volhouden, uiteindelijk gaat het wel voorbij’
  ‘Dit stopt pas als we weigeren eraan mee te doen!’ riep ik nog toen ik boos weer naar buiten liep.
  Ik wil ze allemaal wakker schudden, die mensen die zo braaf hun mondmasker weer opzetten.

  Toen ik even bekomen was liep ik terug de winkel in, het was voor mijn zoon zijn halloweenfeestje uiteindelijk, niemand te zien aan de ingang… Ging ik vrolijk zonder mondmasker winkelen.
  Natuurlijk werd ik er na een tijdje weer op aangesproken. Hield ik deze keer maar mijn mond, accepteerde de mondflap en stond ik daar net als die andere schapen met mondmasker aan de kassa…
  Het is omdat het voor mijn zoon was… Dus ja, deze keer deed ik het voor een ander…

  Antwoord
 3. Bart

  Hey Sanne, wat een boude statements, zeg… Met name bij nummer vijf zou ik wel wat onderbouwing bij willen zien. Ik kan dat vooralsnog helemaal niet opmaken uit de cijfers van het RIVM. Ben benieuwd!

  Antwoord
  • Sanne Burger

   Ik zou er weer opnieuw in moeten duiken om je de directe links en overzichten te sturen, Bart. Maar dat kun je zelf ook. Tip: de nieuwsbrieven van Succesboeken.nl. Blckbx.tv. Cafe Weltschmerz. Jorn Luka. Waku Wake Up. Blue Tiger. Isa Kriens. En dat zijn alleen nog maar mensen/kanalen in NL – met tonnen aan informatie. Als je je een tijdje verdiept in de materie, zul je begrijpen dat dit korte stukje nog maar het topje van de ijsberg is.

   Antwoord
 4. Lucy Beugeling-Ramos

  Wat top uitgelegd!

  Antwoord

Geef een reactie

You might like this too …

Nieuwe artikelen direct in je inbox?

Schrijf je in op mijn mailinglist.

Je krijgt een mailtje waarin je je inschrijving moet bevestigen - gemakkelijk!

 

Gelukt! Je hoeft nu alleen nog maar per mail je inschrijving te bevestigen en dan ontvang je elk nieuw artikel direct in je inbox.