De papaja en de geit sparen

Sanne Burger

16 mei 2022

Als mensen een moeilijke naam hebben, is het dan minder erg als ze vermoord worden? Je zou het haast denken, want over de drie presidenten die in de periode juni 2020-juli 2021 plotseling overleden, horen we nooit meer iets.

Wat hadden deze drie presidenten gemeen? Ze weigerden mee te werken met de WHO en riepen hun burgers op om niet mee te gaan in de angstpropaganda, de maatregelen te negeren en vooral geen prik te nemen.

Pierre Nkurunziza, Burundi. Dood: juni 2020, hartklachten – 55 jaar

De eerste was Pierre Nkurunziza, president van Burundi. Hij gooide begin 2020 de WHO-delegatie het land uit en mei van dat jaar zei hij tijdens een toespraak tegen het volk: ‘Negeer de Covid-19 pandemie! Wees niet bang, kom dicht bij elkaar!’ Juni 2020 stierf hij een plotselinge dood. ‘Hartklachten, vermoedelijk veroorzaakt door Covid-19’, luidde de verklaring. Hij werd 55 jaar oud. Drie maanden later kocht de opvolger van Nkurunziza voor 470 miljoen dollar Corona-vaccins in bij de farmaceutische industrie, aanbevolen door de WHO.

John Magufuli, Tanzania. Dood: maart 2021, hartklachten – 61 jaar

De tweede was John Magufuli, president van Tanzania. Hij kwam nog het meest in het nieuws, want hij ontmaskerde op humoristische wijze de WHO door testmonsters op te sturen van een papaja (die ze ‘Elisabeth Ani, 26 jaar’ noemden), een geit, een konijn, een ‘kware’ (soort kwartel), een schaap en een jackfruit (Durian).
‘Alle tests kwamen positief terug, behalve die van het konijn’, zei Magufuli in een toespraak van mei 2020. ‘Het konijn was onbeslist. Moeten we nu alle papaja’s en geiten gaan isoleren? Nee. Er wordt een smerig spel gespeeld met deze tests.’ Hij verbood de PCR-test in zijn land en stelde een onderzoek in. Ook verbood hij de vaccins. In februari 2021 kopte The Guardian: ‘Het wordt tijd om de anti-vaxxer president van Tanzania te beteugelen.’ In maart 2021 overleed Magufuli plotseling aan hartcomplicaties, aldus de media. Hij werd 61 jaar oud. Zijn opvolger draaide het beleid van Magufuli snel terug en verwelkomde de WHO met open armen.

Jovenel Moïse, Haïti. Dood: juli 2021, doodgeschoten – 53 jaar

De derde was president Jovenel Moïse van Haïti. In februari 2020 weigerde hij het aanbod van Astra-Zeneca om vaccins te leveren aan het land. In mei 2020 zette hij net als Nkurunziaza vier WHO-functionarissen het land uit, met de mededeling: jullie inmenging hier is ongewenst. In juli 2021 werd hij in zijn huis doodgeschoten. Hij was 53 jaar.

En nu we het toch over mysterieuze overlijdensgevallen hebben – al heeft deze niet zo’n moeilijke naam:

Kary Mullis, uitvinder PCR-test, USA. Dood: augustus 2019, longontsteking – 74 jaar

Kary Mullis was ‘Fauci’s meest opvallende criticus’, aldus de media. Hij was de uitvinder van de PCR-test, die door de WHO wereldwijd is aanbevolen om de pandemie te promoten. Echter, wat zei Mullis zelf? In een interview dat hij gaf, lang voor de zogenaamde coronapandemie, zei hij: ‘De PCR-test is niet bedoeld om ziektes te diagnosticeren. Je kunt er geen virus mee detecteren. Als de test daar wel voor gebruikt zou worden, zou dat misbruik en fraude zijn.’ Mullis stierf plotseling aan een longontsteking in augustus 2019. How convenient voor de WHO.

In dit rijtje ontbreken nog veel andere namen van artsen, politici en klokkenluiders die de afgelopen jaren ‘plotseling’ overleden zijn. Kunnen we op grond hiervan constateren dat de WHO bloed aan haar handen heeft?

Sanne Burger
sanneburger.com

5 Reacties

 1. Monique

  Helemaal mee eens!

  Antwoord
 2. Marc

  Het is inmiddels een lange lijst van moorden op politici, wetenschappers en anderen, die in de weg stonden van de Cabal. Als ze niet vermoord worden zijn er andere maatregelen om lastige individuen uit te schakelen. Kleinigheden, als je bedenkt dat ze bezig zijn miljarden mensen uit te roeien. Intussen is de meute niet bereid deze feiten onder ogen te zien. Reeds gemerkt voor uitroeiing, halen ze de schouders op, of roepen dat het allemaal samenzweringstheorieën zijn, tot hun laatste snik …

  Antwoord
 3. Birgitte

  Beste Sanne, het boek “Confessions of an Economic Hitman” geeft een goede inkijk in de werking van de VS via de organisaties die zij aansturen en hoe presidenten onder druk gezet worden. Blij met je bijdragen 🙏

  Antwoord
  • Sanne Burger

   Dank je, Birgitte. Ik ken het boek, nog niet gelezen. Dank voor de tip!

   Antwoord
 4. Corry

  Dit moet in aĺle kranten.

  Antwoord

Geef een reactie

You might like this too …

Watervasten – deel 1

Watervasten – deel 1

Ik heb het jarenlang uitgesteld omdat het me zo hardcore leek, maar nadat ik de boeken van Herbert Shelton ontdekte...

Nieuwe artikelen direct in je inbox?

Schrijf je in op mijn mailinglist.

Je krijgt een mailtje waarin je je inschrijving moet bevestigen - gemakkelijk!

 

Gelukt! Je hoeft nu alleen nog maar per mail je inschrijving te bevestigen en dan ontvang je elk nieuw artikel direct in je inbox.