Nog even volhouden

“Medische wetenschap is een vorm van waanzin
waarvan maar weinig medici ooit herstellen.
Gesteund door de commercie regeert deze waanzin
over het leven en de gezondheid van de mensen.”

— Herbert M. Shelton (1895 – 1985), arts

De macht van de medische maffia is aan het instorten. De term ‘medische maffia’ wordt hier niet ijdel gebruikt. De medische wereld gebruikt al meer dan 100 jaar dezelfde tactieken als de drugskartels in Sicilië, Italië en Zuid Amerika. Het enige verschil is dat ze het legaal gemaakt hebben.
Om te begrijpen hoe de medische maffia werkt, moeten we terug in de tijd:

Het is 1911, de vaccinatie-industrie is flink op gang gekomen en de macht van het medische establishment neemt exponentieel toe. Sinds de duistere middeleeuwen is langzaam maar zeker een medische dictatuur ontstaan waarbij de kunst van het genezen steeds meer beperkt wordt tot één klasse, namelijk artsen die opgeleid zijn binnen het medische establishment. Andere genezers wordt dit privilege ontzegd. Sinds de oprichting van de A.M.A. (American Medical Association) in 1847 is de macht van de medische maffia steeds groter geworden. Deze medische wurggreep zorgt voor het onnodig lijden en sterven van miljoenen mensen, tot op de dag van vandaag.

Waarom 1911? In dat jaar geeft dr. W.A. Evans, een van de medische topbazen in Chicago, een speech tijdens de jaarlijkse conventie van de American Medical Association, waarin hij zegt:

“Wat wij binnen het medische vak moeten doen, is elke gezondheidsbeweging infiltreren en bemannen. We moeten doordringen tot gezondheidsafdelingen, tuberculoseverenigingen, huisvestingsmaatschappijen, kinderopvang, etc. De toekomst van ons vak hangt ervan af … Wij artsen kunnen het ons niet veroorloven om deze plaatsen in te laten nemen door andere dan onze eigen vaklui.”

Annie Riley Hale zegt hierover in haar boek Medical Voodoo (1935) (vrij vertaald):

Deze instructies van Evans kunnen worden geïnterpreteerd als een bekentenis dat ze óf heel goed wisten dat ze de medische wereld niets van waarde te bieden hadden, óf dat ze een leidende functie binnen de geneeskunde niet met eerlijke middelen konden winnen, en daarom hun toevlucht moesten nemen tot politieke intriges.

Een van de tactieken van de medische maffia was het aangaan van contracten met verzekeringsmaatschappijen die waren ontworpen om artsen te verdedigen bij rechtszaken die tegen hen waren aangespannen wegens wanpraktijken waarbij ze hun patiënten ziek gemaakt, verminkt of gedood hadden. In The Medical Trust Unmasked van John Louis Spivak staat dat er 70.000 artsen waren die destijds deze overeenkomsten aangingen. Hij schreef het boek in 1935. Waarschijnlijk zijn het er nu veel meer. Hij schrijft ook:

“Lidmaatschap van de A.M.A. alleen is voldoende om de arts ervan te verzekeren dat hij zal worden verdedigd door dit broederschap, mocht hij ooit worden vervolgd voor wanpraktijken.”

Ook werden in die tijd bij rechtszaken medische getuigen geleverd om namens de beschuldigde te getuigen. Ze wisten niets van de zaak af, behalve wat ze betaald werden om te zeggen. De patiënten of overlevenden van een medische misdaad werden ondertussen geïntimideerd en bedreigd, om ze te ontmoedigen om een rechtszaak aan te spannen. De meesten trokken zich terug als ze de hopeloosheid van hun situatie inzagen en begrepen dat ze nooit konden winnen van een dergelijke organisatie.
Hoe is dit anders dan de methoden van de maffia, de criminelen van de onderwereld?

Een andere tactiek van de medische maffia was hun infiltratie in regeringen, waarbij ze wetten afdwongen die in hun eigen voordeel werkten. Neem bijvoorbeeld de wet waarbij de A.M.A. haar concurrenten op grond van valse beschuldigingen en zonder juryrechtspraak kon laten arresteren.
Voormalig inlichtingenofficier van de regering van de Verenigde Staten, majoor Robert H. Williams, schreef in een nieuwsbrief uit 1955:

“Gezonde mensen worden gearresteerd en vastgehouden voor observatie zonder proces. Ik zou het nauwelijks hebben geloofd als ik het niet zelf had gezien.”

Dit was een van de methoden van de medische maffia om eerlijke concurrentie uit te schakelen. Genezers die als concurrentie werden gezien, werden gedwongen opgenomen in psychiatrische inrichtingen, waar ze gedwongen gemedicaliseerd werden en al snel niet meer in staat waren tot rationeel denken of coherent spreken. Vervolgens werden ze voor verhoor voor de rechtbank gebracht, krankzinnig verklaard en permanent opgesloten in de inrichting. Een kogel in de rug zou minder laf geweest zijn dan dit.
Zouden dit soort praktijken tegenwoordig nog steeds plaatsvinden? You tell me.

Een derde tactiek van de medische maffia om haar macht te vergroten was het zich toe-eigenen van bepaalde medische termen, waaronder het woord dokter, maar ook de woorden genezing, gezondheid, medicijnen en geneeswijze (cure).
Genezers die geen allopathische medicijnen gebruikten en kennis overbrachten over hoe de natuur geneest, mochten deze woorden niet langer gebruiken. Er werden wetten aangenomen die ervoor zorgden dat onafhankelijke genezers vervolgd konden worden als ze deze woorden toch durfden te bezigen.
Dr. Herbert M. Shelton, arts en hoofd van de Hygienic Movement in New York, werd verschillende keren gearresteerd omdat hij deze wetten aan zijn laars lapte en doorging met het uitoefenen van zijn vak, namelijk mensen helpen hun ziekten te overwinnen. Het weerhield hem er niet van door te gaan en hij zat vele keren in de gevangenis.
Het redden van levens en het herstellen van de gezondheid werd blijkbaar als een misdaad beschouwd als dit werd gedaan door iemand buiten de medische kringen. Deze opvatting leeft voort tot op de dag van vandaag, maar er beginnen barsten te ontstaan in het bolwerk van de medische maffia.

Daarnaast was er natuurlijk de spreekwoordelijke boekverbranding. Boeken die de waarheid over genezing bevatten werden gecensureerd, bekritiseerd en aangevallen. Dat gebeurt nu nog steeds. In deze tijd gaat het niet meer alleen om boeken, maar ook om websites, social media kanalen en tv-programma’s.
Rond 1950, in de tijd dat Eleanor McBean haar boek The Poisoned Needle schreef, ging het als volgt: wanneer een goed gezondheidsboek teveel concurrentie opleverde, werd er een ‘fraude-order’ uitgevaardigd en hadden de auteur en uitgever niet langer toegang tot de post. Het overkwam ook McBean.
Wie had dat ooit gedacht? Het postkantoor als handlanger van de maffia. Zou dat de reden zijn dat zoveel oude postkantoren in prachtige gebouwen gehuisvest zijn?
In onze tijd is het wellicht moeilijk voor te stellen hoe groot de impact geweest moet zijn van buitengesloten worden van de post. Het betekende dat zowel de auteur als de uitgever volledig afgesneden werden van hun lezers en klanten en het betreffende boek nauwelijks gelezen werd – wat natuurlijk precies de bedoeling was. Het is vergelijkbaar met de huidige censuur op genezers door middel van het censureren van hun mediakanalen.

Bovenstaande tactieken illustreren duidelijk dat de term ‘medische maffia’ op zijn plek is als we het hebben over de reguliere geneeskunde, die allang het woord ‘geneeskunde’ niet meer verdient. We geloven graag dat misdaad niet loont, maar als je kijkt naar de talloze zieken en doden als gevolg van de onnodige operaties en behandelingen, de ontelbare vergiftigde patiënten door zinloze medische behandelingen en de miljarden winst van de medische industrie, dan is duidelijk dat de medische maffia vanuit haar oogpunt zeer succesvol is geweest.
Zo succesvol, dat ze overmoedig geworden zijn. Ze zijn zo gewend geraakt aan hun machtspositie, dat ze zichzelf als onoverwinnelijk zijn gaan beschouwen. Niets is echter minder waar. Wat ze onderschat hebben, is de intelligentie van de mens en zijn liefde voor zijn medemens. Ze hebben te laat doorgehad hoe steeds meer mensen zijn gaan zien dat hun behandelingen niet leiden tot gezondheid, maar tot steeds meer ziekte en dood.

De medische maffia dacht in 2020 dat ze zoveel macht hadden dat ze een wereldwijde pandemie konden uitroepen, zonder dat ze ook maar iets hoefden te bewijzen. Daarin hebben ze hun hand overspeeld. Ze werden te slordig. Ze kwamen met zo’n slap verhaal dat zelfs de meest volgzame burger nog zijn wenkbrauwen optrok. Dat was het begin van het einde.
De macht van de medische industrie is in rap tempo aan het instorten. Het is niet meer te stoppen en het is hoog tijd. Er zijn ondertussen genoeg slachtoffers gevallen.

Sanne Burger
sanneburger.com

Bron (onder meer): The poisoned needle, Eleanor McBean

10 Reacties

 1. Fokke

  Sanne, je versterkt mijn wantrouwen jegens de medische ‘wetenschap’. Vertrouwen is goed, maar controle is beter. Vertrouw ze voor geen cent.

  Antwoord
 2. Diana

  Sanne bedankt voor je enorme interessante nieuwsbrieven. Elke keer weer kom je gewoon met feiten… hoop dat bij steeds meer mensen het kwartje gaat vallen.

  Antwoord
 3. Harrie Braam

  Een geweldig steekhoudend artikel, waarvoor alle lof Sanne! Ja, de medische wereld wordt op zijn kop gezet en daar is niet alleen moed voor nodig, maar meer nog inzicht!!!

  Ik heb ook met belangstelling de reacties op jouw vorige artikel gelezen en heb hierbij af en toe schamper moeten lachen. De meningen van mensen, die heilig overtuigd zijn van het gelijk van het medische establishment laten zich leiden door begrijpelijke emoties, maar kunnen een weerwoord niet weergeven, omdat een heilig huisje omver wordt geschopt, onderbouwd door zoals hierboven geschreven, met steekhoudende argumenten.

  En wat inzicht betreft het volgende: “Hoe dieper inzicht, hoe ruimer het uitzicht” en dat werkt bevrijdend!

  Ik ben blij, dat er in dit landje, waar de normen en waarden continu worden aangepast t.b.v. de actuele wettelijke regelgeving, die door wijsneuzen (bestuurders?) legitiem is verklaard d.m.v. bijvoorbeeld de Spoedwetgeving, mensen zijn die niet omkoopbaar zijn en hun mening niet onder stoelen of banken steken! Het geeft echter wel aan, dat bestuurders bang zijn om te worden ontmaskerd en hun macht bezig zijn te verliezen. Prima!

  We zullen de komende tijd hier nog veel voorbeelden van te zien krijgen, want dat een tijdperk is afgesloten en een nieuw begin is gemaakt om een volledig vredig en liefdevolle waarachtige samenleving wereldwijd te creëren, is een feit!

  Hartegroet uit het Oosten van NL,
  Harrie

  Antwoord
 4. Delilah

  Met een witte jas en een stethoscoop om de nek kan iemand heel veel macht pakken, omdat de mensen het hem in handen geven. Ze studeren medicijnen, geen geneeskunde. Het is een ziekenhuis, geen beterhuis.

  Antwoord
  • Willemijn

   Zo waar dit Delilah.
   Zelf werk ik 24 jaar in het reguliere circuit, maar 20 jaar geleden bij een huisarts ontslagen omdat ik mijn nadere visie over cholesterol deelde. En ik werk nu nog in het ziekenhuis,( stop daar binnen een jaar) en ook hier ben ik gevraagd te zwijgen. Ik heb ook orthomoleculaire geneeskunde gestudeerd, dus weet teveel. Mag niks zeggen over vitamines, voeding, het gevaar van de cojona spuit, etc. Al meerdere berispingen gehad. Het moeten gezondheids huizen worden, waar echte geneeskunde wordt uitgeoefend.
   Dit komt, dit weten wij en steeds meer mensen haken af binnen het reguliere wereldje.

   Antwoord
 5. beukenwoud

  Maar… àlle facetten van het leven zijn toch doordrongen van de principes die je hier uitlegt wat betreft de medische wereld. Dit hele universum is toch : de groten eten de kleintjes. Eten en gegeten worden plus de voortplanting. Er zijn maar twee onderwerpen.

  Antwoord
  • Sanne Burger

   Je vergeet de liefde.

   Antwoord
   • Michel

    Het gebrek er aan? Of het te verwachten? Of het kennen maar niet ervaren?
    Ik ervaar juist liefde uit de tekst door het brengen van vertrouwen door inzicht. De moeite die Sanne doet ons te informeren. Dat is liefde. Zij vergeet de liefde niet in mijn ogen. De vraag is wat jij meent te delen met jouw tekst.

    Antwoord
    • Sanne Burger

     Dankjewel, Michel. Ik reageerde zelf op Beukenwoud met ‘Je vergeet de liefde’, omdat hij stelde dat het leven draait om eten en gegeten worden.

     Antwoord
 6. Helga Verhoeven

  Lieve Sanne,

  Ook ik kijk altijd uit naar je nieuwsbrieven. Ik ben iedere keer weer geraakt door de manier waarop je zaken helder omschrijft én je geweldige kennis van feiten. Ik ben ervan overtuigd dat er een totaal andere kijk op ziekte, gezondheid en herstel gaat ontstaan. Wanneer lichaam en geest weer als één zien worden, worden onverklaarde klachten verklaarbaar. Wanneer mensen leren hoe ze hun onbewuste kunnen aansturen verdwijnen chronische klachten. Wij mensen hebben zo’n ongelooflijk grote invloed op ons leven, onze gezondheid en welzijn. Dit is niet mee te stoppen, en ik draag hier graag mijn steentje aan bij!

  vanuit liefde,
  Helga

  Antwoord

Geef een reactie

You might like this too …

Watervasten – deel 1

Watervasten – deel 1

Ik heb het jarenlang uitgesteld omdat het me zo hardcore leek, maar nadat ik de boeken van Herbert Shelton ontdekte...

Nieuwe artikelen direct in je inbox?

Schrijf je in op mijn mailinglist.

Je krijgt een mailtje waarin je je inschrijving moet bevestigen - gemakkelijk!

 

Gelukt! Je hoeft nu alleen nog maar per mail je inschrijving te bevestigen en dan ontvang je elk nieuw artikel direct in je inbox.