Twee handen op een buik

Sanne Burger

11 juli 2023

Weet je wat ik raar vind?
Veel mensen hebben inmiddels wel door dat de covidvaccinaties, ofwel de experimentele mRNA-injecties, geen goed idee zijn.
Ze snappen dat het je laten inspuiten met grafeenoxide en technologie die nog niet eerder op mensen is getest, door een industrie die niet aansprakelijk is voor de gevolgen, geproduceerd door bedrijven die miljarden schadevergoeding en boetes hebben moeten betalen, geen goed idee is.
Dat vind ik niet raar.
Veel mensen hebben inmiddels ook door dat alle vaccinaties verboden zouden moeten worden, omdat ze geproduceerd worden door een corrupte industrie die uit is op winst en niet op gezondheid, en omdat er geen cijfers zijn die bewijzen dat ze ziekte voorkomen of genezen. Deze mensen hebben goed onderbouwde argumenten om zichzelf en hun kinderen NIET te laten vaccineren, noch tegen covid, noch tegen iets anders.
De vaccinatiegraad in Nederland gaat heel hard omlaag.
Dat vind ik ook niet raar. Dat vind ik goed nieuws.
Maar wat ik wél raar vind, is dat diezelfde mensen toch nog steeds heilig in virussen geloven.
Hoe kan het dat deze mensen niet zien dat de vaccinatie-industrie zwaar leunt op de ziektekiemtheorie, die stelt dat ziektekiemen, waaronder virussen, ziekte veroorzaken?
Bij veel mensen zijn inmiddels de schellen van de ogen gevallen wat betreft vaccinaties, maar ze hebben nog steeds oogkleppen op wat betreft het vermeende bestaan van virussen.
Weten ze niet dat de medische wereld zwaar gesponsord wordt door de vaccinatie-industrie?
Weten ze niet dat de vaccinatie-industrie het onderzoek naar de werking van vaccinaties sponsort?
Snappen ze niet dat de medische wereld en de vaccinatie-industrie twee handen op een buik zijn?
Ze hebben elkaar nodig. Ze houden elkaar de hand boven het hoofd.
Ze houden elkaar uit de wind.

Zonder virussen en andere ziektekiemen zouden vaccinaties volledig overbodig en zinloos zijn.
Als mensen niet in virussen zouden geloven, als ze niet bang zouden zijn voor ziektekiemen, dan zouden ze ook niet bereid zijn om zichzelf of hun kinderen te laten vaccineren. Het zou nergens voor nodig zijn!
Pfizer, Moderna, Johnson & Johnson en andere vaccinatieproducenten hebben de afgelopen jaren miljarden winst geboekt.
De coronapandemie was zeer lucratief voor hen – en niet alleen voor hen.
Ik vind het raar dat mensen deze correlatie tussen de vaccinatie-industrie en de virustheorie niet zien, terwijl het zo voor de hand ligt.
De meeste mensen zijn toch wel bekend met Hegels dialectiek?
Creëer een probleem of tekort, waardoor de behoefte ontstaat aan een oplossing, en kondig dan met veel trompetgeschal de oplossing aan.
Het is een veel beproefde marketingsstrategie.
Waarom zou die hier niet van toepassing zijn?
Probleem: we hebben een virus! Een onzichtbare vijand! Gevaar! Pandemie!
Oplossing: iedereen moet gevaccineerd worden. Wij komen u redden!
Als het probleem er niet zou zijn, in dit geval een vermeend virus, dan zou de oplossing ook niet nodig zijn, in dit geval een vaccinatie.
Veel mensen lijkt deze logica te ontgaan.
Ze zeggen: “Nee joh, natuurlijk laat ik me niet vaccineren, maar ik heb wel covid gehad, hoor.”
Of: “Nee joh, ik laat me niet vaccineren, mijn immuunsysteem kan het virus wel aan.”
Het komt gewoon niet in ze op om te twijfelen aan het bestaan van virussen, terwijl ze wel twijfelen aan de werking van vaccinaties.
Hoe kan dat?
Als de FDA, het RIVM en andere instituten die geacht worden objectief onderzoek doen naar de werking van vaccinaties zwaar gesponsord worden door de vaccinatie-lobby, dan is de belangenverstrengeling toch duidelijk?
Er is helemaal geen objectieve wetenschap als het gaat over de werking van vaccinaties, noch over het bestaan van virussen!
De medische wetenschap is in de afgelopen eeuw de bitch geworden van de medische industrie, omdat ze financieel afhankelijk is geworden van hun onderzoeksgelden.
Dat weten we toch, inmiddels?
Dat hebben we toch meer dan eens bewezen gezien?

Als je de vaccinatieleugen doorziet, waarom doorzie je dan niet de virusleugen?
Als je ziet dat de vaccinatie-industrie corrupt is, waarom zie je dan niet dat de medische wereld dat ook is?
Als duidelijk is dat de ziektekiemtheorie de rechtvaardiging is van de vaccinatie-industrie, dan ligt het toch voor de hand om de ziektekiemtheorie op zijn minst in twijfel te trekken?
Waarom leggen mensen die link niet?
Waarom is het geloof in virussen zoveel meer diepgeworteld dan het geloof in vaccinatie?
Wat is het verschil?
Is het omdat ze ergens de afgelopen drie jaar symptomen hadden die ineens covid genoemd werden?
“Nou, ik ben anders wel heel ziek geweest hoor”, zeggen ze dan.
Maar sinds wanneer bewijst het resultaat de oorzaak?
Het feit dat je bepaalde symptomen had, bewijst toch niet per se dat je covid had?
Als 30 potvissen op het strand aanspoelen, dan bewijst dat toch ook niet dat ze een virus in hun hersenen hadden?
Als de blaadjes van de bomen vallen, dan bewijst dat toch ook niet dat ze een virus hadden en allemaal tegelijk besmet werden?
Als jij koorts en spierpijn hebt, of je reuk kwijt bent, of anderszins ziek, zwak en misselijk bent, dan bewijst dat toch niet dat je covid, griep of een ander virus hebt?
Misschien spoelden die potvissen wel aan omdat ze door elektronische storingen in de zee niet langer goed konden navigeren.
Misschien vielen de blaadjes wel van de bomen omdat het herfst was.
Het resultaat bewijst niet de oorzaak, zei Aristoteles al.
De resultaten, de blaadjes die van de bomen vallen, de potvissen die aanspoelen of jouw zieke lijf, kunnen een heel andere oorzaak hebben dan wat we in eerste instantie aannemen of wat ons verteld wordt.
Dat is toch logisch?
Hoe kan het dat mensen zich niet afvragen of het wel klopt dat virussen ten grondslag liggen aan ziekte?
Dat is toch een logische vraag?
Kan het zijn dat ziekte een andere oorzaak heeft?
Is het wellicht een natuurverschijnsel?
Is het wellicht het gevolg van pesticiden, chemicaliën, straling, vermoeidheid, stress, negatieve overtuigingen en angst, of een combinatie daarvan?
Ik vind het raar dat veel mensen zich dit nog steeds niet afvragen.

Sanne Burger
sanneburger.com

11 Reacties

 1. Mark Ligthart

  Mensen reageren ook raar. Zeker als er drommen psychologen en gedragsdeskundigen ingezet worden om verhalen te verkopen waardoor mensen makkelijker te peoplen (Piepelen) zijn.

  Antwoord
 2. Carola

  Juist, Sanne, wij worden ziek gemaakt door allerlei (wel of niet ingespoten) externe factoren, zoals parasieten, dood genetisch restmateriaal (RNA), landbouwgif, straling, chemtrails etc., maar vergeet vooral niet de enorme tekorten aan vitaminen en mineralen die wij oplopen door gedegenereerd non-voedsel te eten. De voedingswaarde van groente en fruit is nog maar 4% (!!!) van wat het vóór de tweede wereldoorlog was. Met andere woorden: ons lichaam komt steeds te kort, hoeveel wij ook eten, en hunkert dus ook steeds naar méér. Mijn tip: koop een boek over ‘wildplukken’ en pluk regelmatig wat uit de ‘wilde’ natuur. Eén stengeltje hondsdraf, brandnetel of kleefkruid heeft tig keer meer voedingsstoffen en antioxidanten dan een kilo gif-andijvie of aardappels uit de ‘conventionele’ teelt. Wel altijd goed reinigen voor consumptie, maar ja, dat geldt voor alles. En ga vooral regelmatig detoxen.

  Antwoord
 3. Annelous

  Hi sanne,
  Goed artikel! In Duitsland wordt al jaren 1 mln euro geboden aan de wetenschapper die een geisoleerd stukje virus kan tonen.

  Ook de besmettingstheorie is een zorgvuldig geplande illusie van de medische raddraaiers.
  Diverse ondezoeken wijzen uit dat besmetting van mens op mens niet plaatsvindt.Laat staan van dier op mens.

  Een logischere verklaring is dat cellen met elkaar communiceren in trilling. Dat zou ook verklaren dat meisjes die samenleven (bijvoorbeeld in een studentenhuis) na verloop van tijd steeds meer gelijktijdig menstrueren.

  Groetjes, Annelous

  Antwoord
 4. Wanda

  Als ik even voor mezelf spreek: ik vind het niet raar. De schellen vallen bij de meeste mensen niet in 1 keer helemaal, op alle terreinen, af; het gaat stapje voor stapje. Zo ben ik er zelf 6 jaar geleden achter gekomen dat de hele kankerindustrie gebaseerd is op leugen(s). Maar in het virussen-verhaal geloofde ik nog wel omdat ik daar nog niet de logica op had losgelaten. De meeste kans om zelf tot inzicht te komen, is wanneer het persoonlijk wordt en wanneer je al de nadelen hebt ondervonden – helaas. Overigens zitten we nu wel in een unieke situatie dat meerdere (alle?) terreinen van de westerse ‘geneeskunde’ onder de loep komen te liggen dus we kunnen enorm groeien in inzicht en geloof achter ons laten.

  Antwoord
 5. Age Bos

  Wat een goed artikel, zo treffend en duidelijk geschreven. Schrijven is echt je talent Sanne, zeker met zulke goede inhoudelijke info. Dank je wel.

  Antwoord
 6. beukenwoud

  Ik sta helemaal achter de uitroeiing van de mensheid. Weg met dat zootje ongeregeld.
  We zijn heel goed bezig, we zitten op schema. Nog even hard ons best doen, nog even volhouden en het is van dattum. Hoera !

  Antwoord
 7. Saskia

  Ik heb hier al wel eens eerder iets geplaatst over de Germaanse Geneeskunde. Er bestaan ook geen ziekteverwekkers, althans niet dat bacteriën of schimmels ons ziek maken. Wij leven juist in symbiose met deze organismen. De veronderstelling dat bacteriën ons ziek maken omdat ze gevonden worden bij bepaalde genezingsprocessen in ons lichaam waarbij we ons ziek voelen, wil niet zeggen dat ze de oorzaak zijn. Dat is hetzelfde als brandweermannen beschuldigingen dat ze de brand hebben veroorzaakt omdat ze iedere keer worden gezien bij een brand. Zo heeft Louis Pasteur ons voorgelogen door te beweren dat de bacteriën de oorzaak moesten zijn. Want was er “ziek” weefsel dan waren er altijd microben te zien dus waren zij de oorzaak. Hij heeft op z’n sterfbed een dagboek aan z’n nabestaanden nagelaten waarin hij heeft toegegeven dat het een leugen was. Nog steeds volgt de reguliere (maar ook alternatieve) gezondheidszorg/”geneeskunde” deze leugen en blijven volhouden dat bacteriën de oorzaak zijn van infecties. Maar ze zijn met opruimwerk bezig. En ze ruimen ook gewoon kanker op. En vullen zelfs sommige weefsels weer aan. En kanker is altijd een speciaalprogramma van de natuur. De natuur zorgt niet voor kwaadaardigheid in ons lichaam. Waarom zou ze?

  Antwoord
  • Sanne Burger

   Hoi Saskia, dank voor je reactie en aanvulling. Je verhaal klopt niet helemaal. Pasteur zei niet dat bacteriën de oorzaak waren van ziekte, maar dat ziektekiemen de oorzaak van ziekte waren, ofwel micro-organismen, ofwel microben. Bacteriën zijn microben, schimmels ook – die bestaan en hebben idd een hele andere functie dan beweerd wordt, nl. de functie die jij beschrijft. Het zijn helpers en opruimers. Virussen worden ook microben genoemd, maar zijn dat niet, want ze bestaan niet. Pasteur was niet de eerste die die theorie poneerde, maar door hem en zijn samenwerking met regeringen en de medische lobby werd het wel vanaf die periode (1850-1900) algemeen aanvaard als waarheid, wat de vaccinatie-industrie de mogelijkheid gaf om ongekend uit te breiden, tot op de dag van vandaag. Het was dus niet allemaal de schuld van Pasteur. Hij was eerder een UI: Useful Idiot. Het dagboek waar je het over hebt bestaat inderdaad, maar dat heeft hij niet op zijn sterfbed aan zijn nabestaanden gegeven. Hij liet het na en zei dat het pas generaties later gepubliceerd mocht worden, maar ondertussen is het door een kleinkind toch uitgegeven. Hij geeft daar idd toe dat hij veel fouten heeft gemaakt.
   Het verhaal gaat dat hij op zijn sterfbed (1895) toegaf dat het allemaal een leugen was (‘Le microbe n’est rien, le terrain est tout.’ – De microbe is niets, het terrein is alles.’) Dit kan echter niet geverifieerd worden – het is een mooi verhaal, maar niemand weet of het echt gebeurd is. De uitspraak is wel heel kernachtig. Met ‘het terrein’ refereert Pasteur aan Béchamp, een tijdgenoot en grote rivaal, die zei dat de oorzaak van ziekte gezocht moest worden in de omstandigheden en de omgeving, incl. het lichaam.

   Antwoord
 8. Monique

  Hey Sanne! Je had dit niet beter kunnen verwoorden! Ik ben het 100% met je eens! Ik weet al heel lang, dat zelfs ‘de griep’ veroorzaakt wordt, door het gemis van vitamine D, het donkerder worden van de dagen, het korter worden van de dagen enz. Het lijkt dan op een virus, omdat iedereen er last van heeft, maar… het komt daardoor! Prachtig artikel! En ja, ik ben die mensen ook meer dan zat!

  Groetjes Monique

  Antwoord
  • Gayano

   Heel veel gelezen en het is ontluisterend: van virussen die inert zijn, als zaden, niet kwaadaardig of besmettelijk tot regelrechte verzinsels vd vaccin idustrie…
   Dat laatste houdt in dat bv HIV-aids ook nooit virusgerelateerd was. How about that!
   Party drugs,die je afweer slopen?
   Wij vreeën in de 80-er jaren met rubber gloves, condooms en desinfecteerden de glazen in de spoelbak in de disco Zorba de Boeddha …
   Allemaal voor niks.

   Antwoord
   • Shirley

    Lieve Sanne, bedankt voor je bijdrage mbt de besmettingsleugen.
    Ik probeer mensen al jaren uit te leggen dat wij onszelf ziek kunnen denken en middels frequentie.
    De uitspraak “Ik heb wel corona gehad hoor en da’s heeeel erg” kan ik niet meer horen.
    Als ik goed in mijn vel zit is mijn antwoord “Weet je wat elektromagnetische straling met onze cellen doet en dat “angst” onze cellen ook vergiftigen?”
    Ik verwijs hen vervolgens naar Dr. M.Pall, Dr. G. Hamer en Dr. Thomas Cowan.
    Ben ik in een rotbui dan zeg ik heel kortaf “Het is de “kroon!”.
    Mijn moeder heeft een (lieve) huishoudelijke hulp welke 3 prikjes heeft genomen.
    Haar zoon studeert medische wetenschappen en het is dan ook geen wonder dat zij niet wil horen dat de medische studies zijn gefundeerd op leugens.
    Vreemd genoeg begint zij zelf (ooit gevlucht uit voormalig Joegoslavië) steeds over de kolonisatie en over de stupiditeit van mensen die blindelings geloven in een zgn. leider cq. zgn. autoriteit.
    Help!! Waar gaat het mis bij deze mensen?

    Antwoord

Geef een reactie

You might like this too …

Watervasten – deel 1

Watervasten – deel 1

Ik heb het jarenlang uitgesteld omdat het me zo hardcore leek, maar nadat ik de boeken van Herbert Shelton ontdekte...

Nieuwe artikelen direct in je inbox?

Schrijf je in op mijn mailinglist.

Je krijgt een mailtje waarin je je inschrijving moet bevestigen - gemakkelijk!

 

Gelukt! Je hoeft nu alleen nog maar per mail je inschrijving te bevestigen en dan ontvang je elk nieuw artikel direct in je inbox.