De geschiedenis herhaalt zich – getuigenissen van vaccinatieschade

Sanne Burger

23 juli 2023

Eleanor McBean schreef in 1952 een boek met de titel The poisoned needle. De titel spreekt voor zich. Het boek gaat met name over de effecten van de wereldwijde vaccinatiecampagne tegen de pokken. Die begon in 1920, dus precies een eeuw geleden. De overeenkomsten met de effecten van de wereldwijde vaccinatiecampagne tegen corona, die begon in 2020, zijn ronduit griezelig. De geschiedenis herhaalt zich. Dezelfde leugens, dezelfde winsten, dezelfde schade.

Bij deze een aantal getuigenissen uit het boek The poisoned needle:

“Mijn vrouw was in goede gezondheid, totdat ze werd gevaccineerd op 1 november 1922. De vaccinatiewond begon in drie dagen te etteren en de arm zwol op. Rond 9 november brak ernstige huiduitslag uit over haar hele lichaam. Op 29 november werd ze ernstig ziek. Zweren verschenen op haar lichaam. De arts zei dat het de pokken waren. Op 5 december overleed ze.”

“Mijn dochter, zes jaar oud, was in perfecte gezondheid tot zaterdag 3 december 1921, toen we door onze huisarts werden geadviseerd om haar te laten vaccineren, wat we deden. Rond de derde dag na de vaccinatie begon haar arm pijn te doen, maar ze bleef tot vrijdag naar school gaan.
Zaterdag klaagde ze over keelpijn. Ze werd misselijk en moest overgeven. Haar toestand verslechterde. De artsen konden niets doen om haar te redden en ze overleed dinsdag 13 december.”

“Mijn zoon was in perfecte gezondheid toen ik hem maandag naar school bracht. Hij kreeg te horen dat hij gevaccineerd moest worden om naar school te kunnen, dus ik heb hem de maandag daarop laten vaccineren. Zijn knie begon al snel na de vaccinatie pijn te doen, maar hij ging de volgende ochtend toch weer naar school. Dat was de laatste dag dat hij ooit weer naar school zou gaan. De pijn ging naar elk gewricht in zijn lichaam en hij leed intens gedurende drie weken; toen overleed hij.”

“Rond 13 november 1922 liet mijn vrouw zich vaccineren om haar functie bij de telefoonmaatschappij te behouden. Tot het moment van de vaccinatie was ze in goede gezondheid. Op 8 december werd ze ernstig ziek met vergrote lymfeklieren onder haar armen. Op de 10e overleed ze.”

“Mijn vrouw werd gevaccineerd op 27 oktober 1922. Op het moment van de vaccinatie was ze niet in zeer goede gezondheid. Ze overleed een paar uur na de vaccinatie bij ons thuis. De dokter gaf als doodsoorzaak hartfalen.”

“Wij hadden een gezond, robuust kind. Ongeveer 9 dagen nadat hij gevaccineerd werd later begon hij stuiptrekkingen te krijgen. De dokter werd gebeld, maar ons kind stierf voordat hij arriveerde. Na autopsie werd als doodsoorzaak darmontsteking vastgesteld. Over de recente vaccinatie werd met geen woord gerept.”

“In de herfst van 1922 ging ons enige kind, een klein meisje, naar school. Ze verkeerde op dat moment in uitstekende gezondheid, maar na twee maanden kregen we te horen dat ze zich moest laten vaccineren of van school gestuurd zou worden. Wij waren ertegen, maar moesten ons onderwerpen. Kort nadat ze was ingeënt, kreeg ze overal zweren en kon ze zes weken niet naar school. Ze begon opnieuw op school, maar was te ziek om door te gaan. We belden onze huisarts, Dr. Gillett, en hij zei dat ze gordelroos had. Ze overleed ongeveer 9 dagen later.”

“Onze baby werd in de herfst van 1921 gevaccineerd. Vier dagen na de vaccinatie werd haar arm erg pijnlijk en gezwollen. De ontsteking verspreidde zich over de schouder en langs de nek naar de achterkant van haar oor. Het werd steeds erger en op de zesde dag zei de arts dat het middenoorontsteking was. De volgende dag kreeg de baby stuiptrekkingen en ze overleed op de 9e dag na de vaccinatie.”

6 december 1952, artsenrapport: “Deze vrouw was ongeveer drie maanden zwanger toen ze werd ingeënt tegen de pokken. Ze had een ernstige reactie en drie maanden later beviel ze spontaan van een zwakke, waterzuchtige premature baby, bedekt met ernstige uitslag over zijn hele lichaam. Het kind stierf 18 uur na de geboorte.”

“Dit meisje was bij de geboorte een gezond, normaal kind. Toen ze anderhalf jaar oud was werd ze gevaccineerd, waarna haar ogen begonnen te etteren. Binnen een week sloten ze zich en sindsdien is ze blind. Omdat haar vader de vaccinatiewet tartte en weigerde zijn andere kind te laten vaccineren, werd hij vervolgd. Hij droeg zijn blinde kind naar de rechtszaal en toonde haar ogen en haar arm die vergroot, misvormd en pijnlijk was, van de schouder tot aan de vingertoppen. Het tastbare bewijs en de publieke verontwaardiging beïnvloedden de rechters en ze stelden de vader vrij van het laten vaccineren van zijn andere kind.”

Bij deze een aantal getuigenissen van een recent social media platform met de naam ‘Bijwerkingen na mRNA’:

19 juli 2023: “Vandaag uitvaart gehad van 51-jarige. Ze was volledig gevaccineerd. Tien maanden geleden werd bij haar een agressieve vorm van mondkanker gediagnosticeerd.”

29 oktober 2021: “Een week na de vaccinatie begon ik wazig te zien. Twee weken na de vaccinatie begonnen mijn armen en benen te tintelen en te slapen. Ik was ontzettend moe, kreeg hoofdpijn, spierpijn, concentratieproblemen en was duizelig. Drie weken na de vaccinatie verloor ik de controle over mijn blaas, ik kreeg diarree, de kilo’s vlogen eraf, mijn coördinatievermogen was weg, ik had koortsaanvallen, krachtverlies en mijn kortetermijngeheugen was verdwenen. Vier weken na de vaccinatie zat ik spastisch in een rolstoel op de EHBO. Ik stotterde, mijn smaak en geur waren weg en ik had oncontroleerbare spasmen over mijn hele lijf. Mijn ledematen waren gevoelloos en functioneerden niet meer. Ik was een bijrijder in mijn eigen lichaam geworden.”

6 juli 2023: “Een vriendin van 55 kreeg na de prik ineens last van hoge bloeddruk. Ze zegt dat iedereen om haar heen ook ineens aan de bloeddrukverlagers is.”

15 juli 2023: “Een kennis van mij heeft al maanden zwaar ontstoken ogen. Hij loopt overal tegenaan en is niet meer de oude. Een dierbare vriend heeft een paar maanden met enorme open wonden en zware netelroos gelopen. Het pus liep er letterlijk uit, zo enorm triest om te zien.”

8 april 2023: “Een zwangere vriendin heeft alle spuiten en boosters gehad. Nu moet de bevalling ingeleid worden met 37 weken omdat de placenta niet kan voldoen aan de voedingsbehoefte van de foetus. Het kindje groeit niet meer.”

7 november 2021: “Een kennis liet zich vaccineren tijdens haar zwangerschap. Het kindje groeide goed en alles leek in orde. Met 37 weken is het kindje overleden in haar buik. Na onderzoek kwamen er geen afwijkingen naar voren waardoor het kind overleden zou zijn. Mama van het kindje is er helemaal kapot van. Zij denkt dat het door het vaccin komt.”

11 november 2021: “Mijn petekind van 18 jaar was altijd heel gezond. Omdat ze op stage ging naar het buitenland heeft ze de eerste twee prikken gehad. Sindsdien heeft ze last van steken in haar hart en sinds enkele weken heel veel jeuk over heel hele lichaam. Haar voet is sinds drie weken dik en paars en voelt zo koud als een lijk. Haar doorbloeding werkt niet meer. Ik ben bang dat het slecht afloopt en ze haar voet moeten amputeren.”

27 november 2021: “Voor de vaccinatie geen enkel probleem met menstruatie gehad, deze was regelmatig en zonder pijn. Heb er nu ontzettend veel last van. Ben zelfs opgehaald met de ambulance omdat ik 2 dagen na de 2e prik hevige buikpijn kreeg. Nu sta ik elke maand een week op de kop van de buikpijn.”

11 januari 2022: “Mijn zoon, een gezonde jongen van 20 jaar, kreeg twee maanden na zijn vaccin een plotselinge hartontsteking.”

24 januari 2022: Een gynaecoloog van het NW ziekenhuis te Alkmaar vindt dat het verplicht zou moeten worden om zwangere vrouwen te vaccineren tegen corona. Hij durft 100% te garanderen dat het veilig is. Gelukkig heeft mijn dochter haar eigen onderzoek gedaan en stelt zich en haar kind niet bloot aan dit experiment. Trots op haar.”

Gelukkig is vaccinatie niet meer verplicht, zeg je misschien. Los van de vraag in hoeverre dat alsnog gaat gebeuren en in hoeverre wij dat gaan accepteren, is de reden voor het feit dat het momenteel vrijwillig is, wellicht nog alarmerender: mensen zijn zo goedgelovig geworden, dat ze ook zonder dat het moet hun mouw opstropen. In dit geval kan je goedgelovigheid je je leven kosten – of dat van je kind. Er zijn maar weinig misdaden zo groot, zo sinister en zo door en door slecht als die van de vaccinatie-industrie, die al meer dan een eeuw voor miljoenen zieken en doden zorgen. Daarom: informeer je. Informeer je. Informeer je. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen.

Sanne Burger
sanneburger.com

_________________________________________________

Ook al is The Poisoned Needle een boek uit 1952, het is nog steeds zeer de moeite waard om te lezen. Zoals je hierboven ziet, is het onderwerp nog steeds hoogst actueel.
Er zijn veel andere goede boeken en websites over dit onderwerp, waaronder de website Stichting Vaccinvrij van Door Frankema.
Veel informatie vind je in het boek ‘Vaccins, auto-immuniteit en kinderziekten’ van dr. Tom Cowan. Check ook de begeleidende tekst op de site, met info over de verschillende vaccins die in Nederland gegeven worden en wat er allemaal in zit.

8 Reacties

 1. Tanni Koens

  Hallo Sanne,

  Ook ik was een slachtoffer van de pokkenvaccinatie, ik was 9 maanden toen ik werd gevaccineerd. En ik kreeg erna een ernstige huiduitslag over mijn hele lichaam die men eczeem noemde. Ik weet nu dat het pokken was. Het duurde 1,5 jaar voor ik weer genezen was. Ik heb al die tijd vastgebonden in een bedje gelegen en werd elke dag ingesmeerd met teerzalf en ingewikkeld in windsels van top tot teen, behalve mijn gezicht. Ik heb het overleefd. Mijn moeder heeft mijn drie zussen niet meer laten vaccineren.

  Ik heb overigens een Ebook over vaccins en hun schade uit 1889 het resultaat van 45 jaar onderzoek door Dr Wallace. Als je wilt stuur ik je dit toe.

  Met hartelijke groet, Tanni Koens

  Antwoord
  • Sanne Burger

   Lieve Tanni, dank voor het delen van je persoonlijke verhaal. Wat heftig, vastgebonden in je bedje als baby. Maar ik wil het toch zeggen: je had niet de pokken, je had alleen symptomen die ‘de pokken’ genoemd werden. Het pokkenvirus bestaat niet, zat dus ook niet in het vaccin en de pokken konden dus ook niet via het vaccin op jou overgedragen worden. Wat je had, was een hevige reactie op het smerige, rottende gif dat in het pokkenvaccin zat. De verwarring rondom virussen zit heel diep, dat blijkt maar weer eens. Blij dat je hersteld bent en ja, ik ontvang graag je Ebook. Dankjewel!

   Antwoord
  • Marijke

   Goedeavond Tanni, ik wil graag het e-boek ontvangen. Alvast mijn hartelijke dank, gr. Marijke van de Weerthof

   Antwoord
  • Sterre

   Hallo Tanni, zou ik ook je Ebook mogen ontvangen? Hartelijke groet, Sterre

   Antwoord
 2. Harrie braam

  En wij als mensen maar denken, dat de witte jassen altijd het beste met ons voor hebben. Mensen wees verstandig en ga je informeren bij meerdere medici en therapeuten, want klakkeloos zomaar de ‘witte jas’ vertrouwen is niet verstandig. Vreemd ook, dat mensen zomaar de letter van de wet volgen in het kader van gezondheid. Maar ja, diegene, die zich kuddedier voelt, zal altijd braaf volgen, dat hebben we ook weer gezien na 100 jaar waarin de geschiedenis zich herhaalt.

  En zo worden spoedwetten er bij de mens ingeranseld. Door wie ook weer?

  Hartegroet uit ‘t oosten van NL,
  Harrie

  Antwoord
 3. Sanne Burger

  Hartverscheurende getuigenis van Kim Geiger, 26 juni 2023:

  Hey Sweet Willow,
  Today is the same day that I took you to the doctor to get your 4 month shots.Before we left to go to the doctor I remember taking a picture of you in your green seat as you sat on the counter and watched me cook.It was a normal day.Your appointment was later in the afternoon.This would be the last picture that I would have of you normal.
  Before we left to go to the doctor you were your normal self.Smiling so beautifully!
  I didn’t know that my decision I made this day to take you to the doctor would justify your fate.You were so happy as we left the house.I remember looking in the rear view mirror and watching you play with your toys in your car seat as you smiled so sweetly!As we arrived to the doctor you were weighed.My heart felt happy when the nurse said you were 18 pounds!🥰Growing so perfectly!We were sent back to the waiting room to wait for your name to be called .Moments later we were led to the back.I wont ever forget that room we were in asked to sit in as we waited for the doctor .Georgia Bulldog theme covered the walls.You continued to play with your toys as we waited for the doctor.The doctor arrived and he smiled as he looked at you ! I won’t ever forget him saying “Wow! Her smile just made my day because today has been a rough day”….as he nodded his head.I remember laughing and feeling so proud of you and the affect you had on others.🥲 You would always light any room you were in!
  After the doctor assessed you and went over how healthy you were and how perfectly you were growing he left the room.The nurse arrived.As she arrived she had a tray with your va))ines . 💉 I undressed you and layed you on the table.She proceeded in doing what she came in there to do as she poked you the first time.You screamed, your face turned bloody red and she couldn’t handle you as you fought her to stop.The nurse then asked me to hold you down for your final injections.This haunts me to this day.Your screams replay in my head.I did as I was asked thinking that what I was doing was to protect you! I held you down.You stared at me in agony.You had the Hep B, Prevnar 13, DTAP and rotavirus. The FDA approves 5mcg of aluminum as a safety measure , you were injected with almost 2,000 mcg of aluminum this day along with the aborted fetal cells,antifreeze,formaldehyde,ect…
  As we left the doctor you screamed a high pitch scream for a matter of minutes in the backseat of the car and then fell asleep.This is when I lost you .When you awoke you were never the same,you were very lethargic.You were not yourself.You became very sickly instantly after.I tried to control your screams and your fevers .I thought I was doing the best that I could.You stopped eating and drinking .I kept telling myself you would get better ! I was wrong , I had no idea that your soul was getting ready to leave mine.A few days later I found you.You were lifeless.Your brain hemorrhage.You had a blood snot clot on your nose.I shook you and screamed for you to wake up and look at me.You never did…
  You were gone.You were cold.I was so scared.Your heart had stopped beating as mine continued.The whole world stopped spinning.Your brain hemorrhage from the heavy metals, your liver also.Your body was too weak for the overload of heavy metals and toxins. Everything was a blur ..I remember it felt like forever for a first responder to get there and it was only a matter of minutes , he didn’t know you and I remember watching him from the porch as he tried so hard to bring you back on the back of the bed of the truck when I know in his heart that he knew you had been gone for awhile.I remember the cop stepped forward to walk up the steps of the porch and as he mumbled you were gone I screamed so loud nothing came out of my mouth, I was that scared .I remember having to make a decision so quickly rather to burn your body or bury you.Picking out your tiny dress and your coffin. ⚰️ I was given decisions that no mother should have to make.I miss you baby girl! Please stay with me the next few days because mommy is weak when it comes to you.
  Since you have left Mommy has fought.So has many others ..We have traveled multiple times to the CDC in Atlanta, many meetings at the Capital.Robert F Kennedy Jr also came to educate the legislators on the Bill HB416 that would teach parents the harm of va))ines and the tripled schedule & ingredients.Multiple billboard’s have been put up in your memory to educate others.Your story is world wide along with thousands of other overwhelming stories that are the same as yours.You also have multiple songs that have been released in your honor.Your memory is definitely alive and you have saved so many! I’m so proud of you baby girl and the impact you have made from heaven!Your spirit is strong.
  I’m so sorry for all of this baby, Mommy didn’t know.I do promise you one thing your death will not be in vain!I won’t allow it !You had a purpose and I’m watching it prevail.
  Only one thing changed when you left.. “Everything”.
  #JusticeForTheVoiceless
  #WeepForWillow

  Antwoord
 4. DickKam

  Hallo Tanni, als het kan zou ik ook graag het e-book van dr. Walace ontvangen.

  Antwoord

Geef een reactie

You might like this too …

Watervasten – deel 1

Watervasten – deel 1

Ik heb het jarenlang uitgesteld omdat het me zo hardcore leek, maar nadat ik de boeken van Herbert Shelton ontdekte...

Nieuwe artikelen direct in je inbox?

Schrijf je in op mijn mailinglist.

Je krijgt een mailtje waarin je je inschrijving moet bevestigen - gemakkelijk!

 

Gelukt! Je hoeft nu alleen nog maar per mail je inschrijving te bevestigen en dan ontvang je elk nieuw artikel direct in je inbox.