1 jaar Corona

Sanne Burger

27 februari 2021

Waar was jij een jaar geleden, toen de geplande nep-pandemie door media en overheden werd aangekondigd? Ik herinner me het moment nog precies. Ik was thuis aan het ontbijten met een vriendin. De zon scheen, we hadden net koffie gezet en brood geroosterd, toen zij vanaf haar telefoon voorlas: ‘Er is een uitbraak van een gevaarlijk virus! Oh my God!’

Vandaag is het exact een jaar geleden dat dit onderdeel van Agenda 2030 werd ingezet. Het middel? Angst en verdeeldheid zaaien. Het doel? Meer controle, meer onderwerping en meer macht voor de 1%. Is het gelukt? NO WAY! Er waren nog nooit zoveel mensen wakker dan nu! Met een grote meerderheid kijken we dwars door de leugens en manipulatie heen. Na een jaar van chaos en verwarring is de waarheid lang en breed aan het licht gekomen via artsen en onderzoekers die consequent zeggen: ER IS GEEN PANDEMIE!

Wat is dit dan wel? Dit is een informatie-oorlog, waarin duidelijk wordt hoe groot de macht is die de media over ons heeft en hoe alle grote mediakanalen en kranten de bitch zijn van de machthebbers. Internet is een tweesnijdend zwaard geworden. In nog geen 20 jaar hebben we geleerd hoe we er optimaal gebruik van kunnen maken. De snelheid waarmee we de waarheid kunnen achterhalen en wereldwijd met elkaar kunnen communiceren is ongekend. De slang bijt zichzelf in de staart. We verslaan de elite met hun eigen wapens.

De meerderheid van de mensen weet na een jaar van kritisch onderzoek zonder twijfel dat er geen pandemie is, dat de test niet werkt en dat met name de vaccins levensgevaarlijk zijn. De meerderheid heeft haar vertrouwen in de overheid en media definitief opgezegd. Ieder weldenkend mens bereikt een grens wanneer irrationele argumenten als waarheid gepresenteerd worden. Genoeg is genoeg. De enige vraag is nu: hoe zorgen we ervoor dat de uitrol van Agenda 2030 stopt? Hoe stoppen we het afdwingen van een controlestaat, het verplichte testen en vaccineren, het opleggen van regels en wetten die niet langer democratisch en menselijk zijn, maar technocratisch en fascistisch? Dit is waar we nu mee bezig zijn. Dit zijn de vragen die ertoe doen.

De meerderheid heeft een dikkere huid gekregen en kan er inmiddels beter tegen om voor complotdenker, wappie, aluhoedje of een gevaar voor de samenleving uitgemaakt te worden. In het begin deed het pijn. Nu roept het vooral medeleven op. De compassie voor mensen die in die mate in de angst zitten dat ze niet anders kunnen dan de waarheid ontkennen, is nog nooit zo groot geweest. Ja, het was zwaar en soms verbijsterend en hartverscheurend om mee te maken dat vrienden, familie en dierbaren zich van je afkeerden omdat je probeerde ze te helpen. Maar zelfs dat went. Het hoort erbij.

Er is geen pandemie, maar het is wel een tijd van diepgaande verandering. De samenleving zoals we die kenden, met al haar ups en downs, alle vrijheden, luxe en beperkingen, zal niet meer terugkomen. Regeringen wereldwijd vallen om. De economie stort in. De media heeft haar geloofwaardigheid verloren. Big Pharma, Big Banks, Big Oil, Big Tech… they are no more. Alles wordt anders. De macht en de welvaart gaan anders verdeeld worden. Beter! Wanneer de wereld ontwaakt uit haar massa psychose, haar hypnose, haar diepe slaap, dan komt er een ongekend potentieel vrij. Daarmee kunnen we een eerlijke wereld creëren, voor het eerst in een hele lange tijd. Op dit moment worden we allemaal wakker gekust.

Dit is een mooie tijd om te leven. Het is het einde van een tijdperk van slavernij en uitbuiting. Het is het begin van een compleet nieuwe manier van leven. Voor hen die wakker zijn en het om zich heen zien gebeuren, is het een waanzinnig spektakel. De smart en de vreugde zijn allebei nog nooit zo intens geweest. Veel mensen kunnen er niet van slapen! Andere mensen merken het nauwelijks en proberen het juist zoveel mogelijk bij het oude te houden. Ze weten niet wat ze missen!

Op dit moment zijn er verschillende werkelijkheden tegelijk aanwezig op aarde. Het is mogelijk om van de ene in de andere werkelijkheid te stappen, alsof je van de ene bubbel in de andere stapt – FLOEP – en daarmee een hele nieuwe werkelijkheid aanschouwt. Zo ontdek je in welke werkelijkheid jij je het meeste thuis voelt. We zijn als mensheid aan het leren wat het betekent om wakker te zijn, wat het betekent om vrij te zijn, wat het betekent om accountable te zijn. Alles is nieuw, alles is fris, alle mogelijkheden zijn open. Het is alsof het universum al haar poorten heeft geopend en tegen ons mensen zegt: ‘Kom maar! Jullie zijn vrij!’

En wij, als vogels in een kooi waarvan de poort net opengezet is, kijken nog wat ongelovig om ons heen en proberen voorzichtig of onze vleugels het nog doen. Zou het? Mogen we weer vliegen? Kunnen we het nog? OH YES. We mogen weer vliegen. Zonder wattenstaafjes in onze neus of kont, zonder injectiespuiten in onze arm, zonder testbewijs en vaccinatiepaspoort, zonder verdoofde hersenen, een gesloten hart en een verkrampt lichaam. Die tijd is voorbij. We zijn vrij.

Geloof je het niet? Lees ‘Broodje Corona’, een haarscherpe analyse van het afgelopen jaar, samengevat in ongeveer 40 verhalen, gedichten en essays. Daarna weet je het zeker. Beloofd!

‘Broodje Corona’ is verkrijgbaar bij Uitgeverij Elk. Klik op onderstaande bestellink om het boek direct te bestellen. Vanaf 1 maart worden de bestellingen verzonden. Perfect timing!

Bestellink Broodje Corona

Afbeelding: Patty den Boer – Pattypat Art

Sanne Burger
sanneburger.com

3 Reacties

 1. immy

  Dag Sanne, ik lees je blogs met plezier en ik bewonder je positiviteit in deze blog. Nu de vaccinatiepaspoorten aanstaande zijn en de indirecte dwang tot vaccinatie een feit, ben ik helaas minder positief. Ik vind het onbegrijpelijk hoe een onvoldoende geteste experimentele injectie, waarbij de gevolgen op lange termijn nog onbekend zijn en de vaccinatie tevens niet uitsluit dat men anderen alsnog kan besmetten kan leiden tot een verplicht vaccinatie paspoort. Dit is niet alleen ethisch verwerpelijk maar ook een misdaad tegen de menselijkheid volgens de Code van Neurenberg. Ik kan me nog voorstellen dat er mensen zijn die zo klaar zijn met de lockdowns en alle beperkende levensomstandigheden dat ze de vaccinatie zien als pas naar een vrij leven, maar dat de EU, en straks zonder twijfel ook de Nederlandse regering, zonder een gefundeerde juridische en moreel verantwoorde basis de vaccinatiepaspoorten gaan verplichten vind ik onvoorstelbaar. Daarnaast zijn Angela Merkel en Ursula von der Leyen trouwe volgelingen van Klaus Schwab en zijn Great reset plannen, hun bewondering voor het Chinese dictatoriale systeem is geen geheim en Merkel heeft toegegeven dat ze deze manier van onderwerping als enige methode ziet om de programmapunten van de Great reset succesvol uit te voeren. Ik word hier allemaal niet vrolijk van, er zijn nog zoveel mensen die geen idee hebben van wat er zich afspeelt.

  Antwoord
  • Sanne Burger

   Hoi Immy, dank voor je waardevolle aanvulling. Ben het hartgrondig eens met alles wat je zegt, maar vindt dit niet in tegenspraak met de mogelijkheid om optimistisch te zijn en de toekomst met vertrouwen tegemoet te zien – zonder weg te kijken van de feiten of te doen alsof er niets aan de hand is, want dat is er duidelijk wel! Ik ga ervan uit dat de vaccinatiepaspoorten er niet komen, zo diep doordrongen ben ik zelf van het ‘nooit meer’ dat sinds de Holocaust diep in onze ziel verankerd is. Ik kan me gewoonweg niet voorstellen dat een dergelijk scenario zich zal herhalen. Dus tot het tegendeel bewezen is, is dat waar ik vanuit ga. Ik ben blij dat steeds meer mensen een idee krijgen van wat er aan de hand is. Vandaag komt mijn boek ‘Broodje Corona’ uit! Ook dat is een bijdrage aan de collectieve bewustwording. Het kan me niet snel genoeg gaan!

   Antwoord
 2. Kitty Vromen

  Sanne proficiat met je boek! Ik heb het zojuist besteld. Jouw blogs zorgen voor innerlijke balans. Elke blog brengt me iets van waarde. Deze ook weer. Je blogs hebben zoveel lagen. Eigenlijk is het een muziekstuk. En ik ben blij met een fysiek boek! Deze kan ik leggen op mijn nachtkastje. Dank je wel lieve Sanne en ga door! Als trouwe lezer lees ik alles!

  Antwoord

Geef een reactie

You might like this too …

Nieuwe artikelen direct in je inbox?

Schrijf je in op mijn mailinglist.

Je krijgt een mailtje waarin je je inschrijving moet bevestigen - gemakkelijk!

 

Gelukt! Je hoeft nu alleen nog maar per mail je inschrijving te bevestigen en dan ontvang je elk nieuw artikel direct in je inbox.