Dit is het!

Sanne Burger

23 juli 2021

Een paar keer, sinds het begin van deze crisis, kwamen een aantal moedige mensen met feiten naar voren die zo potent waren, zo onthullend, zo schokkend, dat ik dacht: Dit it het! Nu zal de hele wereld ontwaken!

Zoals toen Rappoport, Bigtree, Buttar en Zach Bush uitlegden dat de PCR test nooit ontwikkeld was om welk virus dan ook te testen.
Zoals toen een Afrikaanse president op een geit en een papaya testte en een positief resultaat kreeg. Nu had een papaya ook covid? Belachelijk!
Zoals toen overheden aankondigden dat mondmaskers weliswaar niet werkten, maar gebruikt werden in een experiment om sociaal gedrag te bestuderen.
Zoals toen overheden openlijk toegaven dat ze een globaal script hadden gevolgd om angst te verspreiden onder de bevolking.
Zoals toen duidelijk werd dat de officiële getallen op geen enkele manier een pandemie bevestigden.
Zoals toen duidelijk werd dat ze gelogen hadden over de veronderstelde sterfgevallen in Italië, India en Zuid Afrika.
Zoals toen duidelijk werd dat de zogenaamde vaccins een medisch experiment waren en de bedrijven erachter niet aansprakelijk gesteld konden worden voor eventuele schade.
Zoals toen verschillende mensen, bijvoorbeeld Amazing Polly, James Corbett en Janet Ossebaard de waarheid onthulden over Bill Gates, Soros en hun naargeestige verleden en heden.
Zoals toen Agenda 2030, Build Back Better en The Great reset ineens wereldnieuws werden. Ze probeerden het niet eens te verbergen! Klaus Schwab schreef er zelfs een boek over!
Toen het glashelder werd dat de instorting van de economie gepland was.
Zoals toen de bijwerkingen van de zogenaamde vaccins erger bleken te zijn dan het zogenaamde virus.
Zoals toen de censuur op social media zo erg werd dat ze iedereen gingen censureren die vragen stelden over de maatregelen. Ik wist zeker dat mensen de vrijheid van meningsuiting zouden willen beschermen!
Zoals toen we @’s en andere leestekens moesten gaan gebruiken op social media, om bepaalde woorden te verbergen voor de zogenaamde fact checkers en algoritmes.
Zoals toen vooraanstaande wetenschappers en meerdere vrienden ‘verbannen’ werden op social media.
Zoals toen alle complottheorieën van vorig jaar uitkwamen, bijvoorbeeld de continu verlengde lockdowns, de vaccinatiepaspoorten en de aangepaste wetten.
Zoals toen ze aankondigden dat kinderen nu ook gevaccineerd moesten worden. Ik dacht dat mensen hun kinderen zouden willen beschermen en razend zouden worden!
Zoals toen gevaccineerden nog steeds geen toestemming kregen om te reizen en zich nog steeds moesten laten testen om ergens heen te gaan.
Zoals toen vier Afrikaanse presidenten plotseling stierven, nadat ze weigerden om met de WHO samen te werken. Ja, ook de papaya president.
Zoals toen duidelijk werd dat vaccins geaborteerd menselijk weefsel bevatten.
Zoals toen duidelijk werd dat de vaccins nanodeeltjes bevatten.
Zoals toen doktoren en wetenschappers zich wereldwijd organiseerden, zoals in de World Doctors Alliance, om mensen te waarschuwen voor deze globale hoax. Waarom luisteren zelfs mensen die heilig in de wetenschap geloven, niet naar wetenschappers?
Mijn hart maakte zelfs een klein sprongetje toen mijn boek ‘Broodje Corona’ uitkwam, omdat ik hoopte dat heel veel mensen het zouden lezen en geïnspireerd zouden raken. Dat hoop ik nog steeds! Daarom ben ik bezig het boek in het Engels te vertalen.

Ja, minstens 20 keer sprong mijn hart op en dacht ik: Dit is het! Hier komen ze niet mee weg!
Maar dat deden ze wel. Tot nog toe. Maar nee, ik heb de moed niet opgegeven. Ik heb vaak gehuild en gevloekt, maar ik ben blijven schrijven, praten en onderzoeken. Ik hield mijn frequentie hoog. Ik weigerde om op te geven.
En gisteren gebeurde het opnieuw. David Martin, wetenschapper en onderzoeker, trad naar voren met De Toespraak. De Waarheid. De onweerlegbare, onvermijdelijke waarheid.
‘Probeer dit maar eens te censureren!’ zei hij tijdens zijn hartstochtelijke toespraak, terwijl zijn ogen vuur spuwden. ‘Dit keer gaat het je niet lukken!’

Oh man, ik juichte hardop en maakte een rondedansje door de kamer aan het einde van zijn speech. Dit is het, mensen! Ik daag je uit om dit te kijken en niet je mening te veranderen, als je nog steeds gelooft dat we in een pandemie zitten en een injectie nemen de enige oplossing it. Kijk, voordat je reageert. Deze toespraak heeft het potentieel om de loop der dingen te veranderen. Ja, er zijn meer van dit soort momenten geweest, maar deze? Wow. Gewoon wow. Je vindt de link naar deze specifieke speech en nog meer links naar hetzelfde onderwerp in de lijst hieronder.

Verlies nooit de hoop. We got this! Help ons onze krachten te bundelen door dit zoveel mogelijk te delen!

Sanne Burger
sanneburger.com

De genoemde speech: David Martin – The Illusion of knowledge

Dr. David Martin Just Ended COVID, Fauci, DOJ, Politicians in ONE INTERVIEW: An excellent interview with David Martin

David Martin and Reiner Fuellmich: Evidence from patents that Fauci, govts and media are lying

Speech by Reiner Fuellmich: Reiner Fuellmich announces his intentions

Reiner Fuellmich in an interview with Jorn Luka: The Trueman Show

Nederlands: Geweldig artikel in wanttoknow.nl: Covid-19 patenten verraden ’t biowapen!

Nederlands: Nog een geweldig artikel van Ella Ster: het coronavirus werd al in 2001 gezien als mogelijk biowapen

Misschien vind je dit ook leuk…

Verzet je niet tegen de pijn

Verzet je niet tegen de pijn

Als je pijn hebt Vecht er dan niet tegen Maar sta het toe Laat de pijn je overspoelen De pijn zoekt naar een veilige...

Genezend water

Genezend water

Dehydratie kan langzaam ontstaan, zonder dat je het merkt. Als je een glas bier drinkt, plas je er twee uit. Als je...

Zelfgenezing

Zelfgenezing

We zijn in een medisch denkkader terechtgekomen waarbij mensen niet langer verantwoordelijk gehouden worden voor hun...

0 reacties

Geef een reactie