De balans opmaken – de stand van zaken, vier jaar na het begin van de pandemie

Sanne Burger

22 december 2023

 

Laten we eerst even alles netjes op een rijtje zetten, zodat de globale tijdlijn duidelijk is, en daarna kijken waar we nu staan (eind december 2023).

Januari 2020:
Eerste ‘corona-uitbraak’ in Wuhan. Beelden op tv en social media van mensen die dood omvallen op straat en gezondheidswerkers in witte maanlandingspakken. ‘Corona-uitbraak’ in Noord-Italië en elders in Europa.
Eind januari 2020: WHO roept de noodsituatie uit.
Februari 2020:
Eerste ‘coronapatiënt’ in Nederland. Quarantaineplicht voor mensen die uit het buitenland terugkeren.
Maart 2020:
11 maart 2020: WHO-baas Tedros, vervolgd in eigen land (Ethiopië) voor genocide, roept de coronapandemie uit.
15 maart 2020: Gedeeltelijke lockdown in Nederland. Alle eet- en drinkgelegenheden, sport- en fitnessclubs, sauna’s, en coffeeshops in Nederland moeten nog diezelfde dag om 18.00 uur hun deuren sluiten.
(Dat weet ik nog. Ik stond in een Thais afhaalrestaurant en de eigenaar zei: “Ja daag, ik heb net alles klaar! Blijf gerust, hoor.”)
19 maart: Minister van volksgezondheid Bruins treedt af. (Waarom?)
Hugo de Jonge volgt hem op.
Maatregelen: Geen handen meer schudden, handen wassen, in elleboog niesen, 1,5 meter afstand houden. Mondkapjes voor zorgpersoneel.
Reisverbod gaat in. EU sluit de grenzen. Niemand erin, niemand eruit.
Verpleeghuizen en scholen gaan dicht. Vliegverbod dat snel uitgebreid wordt. MKB krijgt uitstel belasting betalen. Centrale eindexamens gaan niet door.
Juni 2020:
Verplicht mondkapje in het openbaar vervoer, maar het mag geen medisch mondkapje zijn. Het testen wordt ingevoerd. Medici trekken aan de bel om te waarschuwen voor het feit dat de PCR-test niet geschikt is om op corona te testen.
Eerste grote demonstratie op het Malieveld in Den Haag tegen de coronamaatregelen.
Augustus 2020:
Verplichte quarantaine bij vermoeden van ‘covid’.
September 2020:
Voetbalsupporters mogen niet meer opstaan en juichen bij de wedstrijd.
‘Ze moeten gewoon hun bek houden’, zegt Rutte.
Oktober 2020:
‘Tweede golf’ wordt aangekondigd. Maatregelen worden aangescherpt.
December 2020:
Gedeeltelijke lockdown tijdens de feestdagen.
Januari 2021:
Het kabinet treedt af. Rutte zegt met een grijnzende kop: “We hebben nu meer macht dan daarvoor.”
Invoering avondklok.
Het vaccineren begint. “Je doet het voor de ander”, is de slogan. Eén prik biedt volledige bescherming, zegt De Jonge. Dat blijkt later niet zo te zijn. Sommige mensen hebben ondertussen al 6 vaccinaties gehad.
Maart 2021:
‘Derde golf’ wordt aangekondigd.
Wereldwijd zijn er 1225 gemelde doden in de drie maanden nadat de massale vaccinatie begonnen is, naast de vele bijwerkingen. Dit is nog maar het topje van de ijsberg.
April 2021:
Rochelle Walensky roept zwangere vrouwen op zich te laten vaccineren, terwijl bij Pfizer en de FDA – dus ook bij Walensky – bekend is dat de mRNA-injecties tot miskramen leiden – bij één onderzoek ligt dat cijfer zelfs rond de 80%.
Juni 2021:
Hugo de Jonge kondigt Dansen met Janssen aan: iedereen die zich die avond nog laat vaccineren mag diezelfde avond nog gaan stappen. Onverantwoord volgens de norm, want tot dan toe wordt beweerd dat het minsten 14 dagen duurt voordat een vaccin werkt. Later blijkt dat dit vaccins waren die anders zouden bederven omdat een koelkast ergens in een depot in Nieuwegein kapot was gegaan. De Jonge wordt berispt, koopt nieuwe schoenen en daar blijft het bij.
September 2021:
Begin van de QR-code, die aantoont dat je volledig gevaccineerd bent, hersteld bent van een ‘besmetting’ of negatief getest bent. Alleen met een QR-code kun je deelnemen aan het publieke leven. De horeca, openbare gebouwen, scholen, kantoren en winkels zijn niet toegankelijk voor mensen zonder QR-code. Het grote verdeel- en heers is begonnen.
Biden, Trudeau en vele andere leiders zeggen: “Dit is een pandemie van de ongevaccineerden.”
Ongevaccineerden worden geframed als een gevaar voor de samenleving.
Ondertussen komen steeds meer verontrustende berichten binnen over de vele negatieve effecten van de spuiten: menstruatiestoornissen, hartklachten, miskramen, hersenbloedingen en neurologische stoornissen.
December 2021:
Harde lockdown. Kerst en Oud en Nieuw met maximaal 4 personen.
Januari 2022:
Public Health and Medical Professionals, een groep artsen en specialisten in Amerika, spant een rechtszaak aan waarbij ze Pfizer om de vrijgave van de vaccinatie-onderzoeken vragen. Pfizer stelt voor 500 pagina’s per maand vrij te geven, wat zou betekenen dat het 75 jaar zou duren voordat alles vrijgegeven zou zijn. Dit weigert de rechter. Pfizer verliest de rechtszaak en wordt gedwongen de honderdduizenden papieren vrij te geven.
Naomi Wolf neemt het op zich om samen met 3.250 specialisten deze documenten te onderzoeken, onder de naam WarRoom/DailyClout Pfizer Documents Analysis Volunteers. Dit is de gamechanger.
Maart 2022:
– De WHO doet wederom een gooi naar de wereldmacht met haar ‘pandemieverdrag’-voorstel. Als dat verdrag aangenomen wordt, wil dat zeggen dat de WHO bepaalt welke maatregelen er genomen worden tijdens een pandemie. Tot nog toe waren de adviezen van de WHO niet bindend. Als ze dat wel worden, dan is dat het einde van de democratie en het begin van een dictatuur, met Klaus Schwab aan het roer. Lekker dan. Tot op heden is deze wereldwijde wetswijziging nog niet aangenomen, maar er is sprake van een mogelijke inwerkingtreding in 2024.
– Andrew Kaufman, in samenwerking met een groot aantal artsen, wetenschappers en specialisten, presenteert de eerste aflevering van The Viral Delusion. Uiteindelijk wordt het een serie van vijf afleveringen die viraal gaat (no pun intended) en een belangrijke voice of reason wordt in de psychotische kakofonie die steeds luider gaat klinken.
Mei 2022:
Naomi Wolf publiceert The body of others met daarin de resultaten van het onderzoek van de Pfizerdocumenten. De resultaten zijn schokkend. Een klein overzicht:
– Het is altijd duidelijk geweest, zowel voor de vaccinatieproducenten als voor de regeringen, dat de vaccinaties geen enkele invloed hadden op de overdracht. Dat wil zeggen: het is altijd duidelijk geweest dat de vaccinaties geen invloed hadden op eventuele besmetting. Wel of niet gevaccineerd, het maakte geen enkel verschil. De uitsluiting van de ongevaccineerden van de maatschappij had dus een andere reden. Welke?
– De vaccinaties lijken vooral gericht te zijn op het vernietigen van de menselijke voortplanting.
– De bewering dat het veilig zou zijn voor zwangere vrouwen is gebaseerd op een enkele studie van 44 ratten die 42 dagen gevolgd werden.
– Rapporten van een groot aantal proefpersonen zijn verdwenen.
– Van de 32 zwangere vrouwen die wel gevolgd werden, verloren 28 vrouwen hun baby na vaccinatie.
– De nanodeeltjes en het petroleumproduct PEG komen in moedermelk terecht en maken de baby ziek. Een baby sterft tijdens de proefperiode aan een ontstoken lever.
– Het was vanaf het begin bekend dat de injecties hartschade bij (vooral) jonge mannen veroorzaken. Toch zijn ze doorgegaan met vaccineren.
Eind mei 2023: Dr. Rashid Buttar, voorvechter voor medische vrijheid en klokkenluider met betrekking tot de coronaleugens, sterft op 57-jarige leeftijd nadat hij in een video laat weten dat hij vergiftigd is.
Augustus 2023:
Goed nieuws! In het tweede kwartaal van 2023 is de omzet van Moderna gekelderd met 93%. De productievraag van Pfizer is ook volledig ingestort. Dit nadat de rapporten van Dailyclout de onderzoeksresultaten van Pfizer en Moderna bekend hebben gemaakt.
September 2023:
De belastingdienst vordert de leningen terug die ze aan het MKB gegeven heeft tijdens de lockdowns. Steeds meer ondernemers komen in de problemen en het begin van een enorme faillisementsgolf wordt zichtbaar.
Oktober 2023:
Reiner Fuellmich, advocaat en vrijheidsstrijder van het eerste uur die al vanaf het begin van de ‘pandemie’ bezig is met het organiseren van een Neurenberg 2.0 om de daders van deze corona-genocide ter verantwoording te roepen, wordt na een smerige lastercampagne samen met zijn vrouw in Mexico gearresteerd. Tot op heden zit hij onterecht gevangen.
November 2023:
Meer dan 60% van de mensen in Nederland hebben ‘de coronaprik’ (1 tot 6 prikken) gehad (als de cijfers kloppen).
Facing the Beast van Naomi Wolf komt uit, met daarin een diepgaande analyse van de gebeurtenissen in afgelopen drie jaar.
Het geboortecijfer is wereldwijd met 13 tot 20% gedaald.
De oversterfte wereldwijd varieert van 5 tot 20%, waarbij de oversterfte onder jonge mensen het meest toeneemt. Zogenaamd oorzaak onbekend.
Kraambedsterfte is met 40% gestegen.
21 november:
De EMA, het Europees agentschap dat verantwoordelijk is voor toelating van geneesmiddelen op de Europese markt, komt in antwoord op een brief van leden van de EU met de volgende feiten:
– De coronaprikken waren nooit bedoeld om besmetting te voorkomen of te verminderen, want ze hebben daar geen enkele invloed op. ‘Je doet het voor een ander’ klopte dus niet.
– De coronaprikken beschermen niet tegen het vermeende virus, ook niet op individueel niveau.
– De vaccinaties die mensen onder de 60 jaar kregen, waren compleet in strijd met waar de vaccins voor waren toegestaan, omdat ze niet noodzakelijk waren.
– De meeste bijwerkingen traden op in de 14 dagen na de prik, maar deze werden niet gemeld, omdat gezegd werd dat de werking pas ná 14 dagen zou optreden. De bijwerkingen werden aan corona toegeschreven.

Kortom, eind 2023, bijna vier jaar na de corona-‘pandemie’, kunnen we op basis van de brief van de EMA, de 84 rapporten van het team van Naomi Wolf over de Pfizerdocumenten en de gegevens van het VAERS (Amerika) het LAREB (Nederland) en het CBS tezamen, concluderen dat:

1. De coronaprikken geen invloed hadden op de overdracht, dus geen bescherming boden tegen mogelijke besmetting, en dat vaccinatieproducenten en regeringen dat vanaf het begin wisten.
2. Dat op grond van bovenstaande de buitensluiting van de ongevaccineerden zinloos en ongegronde discriminatie was en dus een andere reden moest hebben dan ‘het beschermen van de volksgezondheid’.
3. Dat er sinds de uitrol van de coronaprikken een ongekende stijging is van miskramen, kraambedsterfte, baby’s die met afwijkingen geboren worden, menstruatiestoornissen, problemen met de borstvoeding, hartkwalen, kanker en andere ziekten.
4. Dat er sinds de uitrol van de coronaprikken een historische oversterfte en een historische daling van het geboortecijfer is ontstaan – wereldwijd.
5. Dat de meeste media (in de zak van de industrie) dit op alle mogelijke manieren proberen te verdoezelen. Naomi Wolf bijvoorbeeld, werd in 2020 al volledig gecanceld na een tweet over menstruatieproblemen bij vrouwen na de coronaprik.

Belangrijkste conclusie op basis van bovenstaande: De coronaprikken dienen dus een ANDER doel dan bescherming tegen corona. Welk doel? Heeft het te maken met het pandemieverdrag van de WHO?

© Sanne Burger
sanneburger.com

Bronnen:

Naomi Wolf – DailyClout

The Viral Delusion website

The Viral Delusion met Nederlandse ondertiteling

Rijksoverheid

VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System)

CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek)

EMA (European Medicines Agency)

Directe link naar de genoemde brief van de EMA

 

 

6 Reacties

 1. Tosca

  Dankjewel Sanne. Voor je goede artikel. Zo duidelijk, overzichtelijk. Blij dat ik geen vaccinatie heb genomen.

  Antwoord
  • Henk de Reuver

   Onvoorstelbaar, maar goed geschreven! Alleen (nog) niets gelezen over echt medische oplossingen zoals Ivermectine, HCQ en Vitamine C.
   En nu weer Longcovid hetzelfde, het zijn er maar 90.000!

   Antwoord
   • Sanne Burger

    In andere artikelen ga ik uitgebreid in op echte medische oplossingen. Ivermectine en HCQ schaar ik daar niet onder. In andere artikelen ga ik ook in op het niet bestaan van virussen, dus ook het niet bestaan van Longcovid of covid, omdat de zg. ziekteverwekker, Sars-Cov-2, een leugen is. Zoek op ‘corona’ onder categorieën en je vindt bergen met info. Dat neemt natuurlijk niet weg dat er veel mensen zijn met symptomen die de naam covid of longcovid gekregen hebben. Eerder heette het anders. Je kunt het labelen van ziekte opvatten als het uitspreken van een vloek. Maakt deel uit van de medische voodoo.

    Antwoord
 2. Wilma

  Super geschreven Sanne en respect van een wakkere ongevaccineerde.
  Wat een poppenkast in het begin. Je zou je bijna krom lachen om zo’n doorzichtig verhaal, mits het niet zo schrijnend was voor al de slachtoffers die gevallen zijn in deze idioterie. En dan slachtoffers in de breedste zin van het woord, van alles wat zo vreselijk kapot is gemaakt. Denk ook aan de arme oudjes die eenzaam aan de apparatuur stierven in het ziekenhuis, waarbij hun longen opgeblazen werden. Ik kan er nog om huilen …..

  Antwoord
  • Sanne Burger

   En nog steeds (een poppenkast)..

   Antwoord
 3. Harrie Braam

  Sanne een werkelijke openbaring van feiten. Ik ben blij, dat ik ongevaccineerd ben! Maar ja wat wil je als je jarenlang in de ‘geneeskunde’ werkzaam bent geweest en het klappen van de zweep hebt meegemaakt. Mark Hitler en Hugo Mengele hebben bewust een andere agenda (WEF/WHO) gevolgd en interesseert het niet wat de burger ervan vindt, als zij maar zonder schade in welke vorm dan ook kunnen blijven existeren. Nu afwachten wat de Tweede Kamer gaat doen, want beide zichzelf noemende en op de borst kloppende politici zijn narcisten, die een leugen en moord meer niets uitmaakt. Moet je dan ook nog je stem aan dit soort “mensen” geven. ‘Hoogmoed komt voor de val’, en dat lieve mensen staat te gebeuren.
  En vergeet niet al die mooipraters die de burger ook met woorden en daden hebben voorgelogen.

  Ondanks deze uitgeroepen pandemie wens ik jou Sanne en het lezerspubliek een Prettige Kersttijd en een zéér Voorspoedig Nieuwjaar toe, want de wereld heeft ook deze oorlog ondanks vele mensenlevens weten te beëindigen.

  Maar één les is voor de mensheid sterk naar voren gekomen: Nooit klakkeloos een woord en/of daad van een ander volgen, maar altijd jezelf zo goed mogelijk informeren en pas dan je EIGEN weloverwogen besluit nemen!

  Hartegroet uit het Oosten van NL,
  Harrie 🙏😊❤️🕊

  Antwoord

Geef een reactie

You might like this too …

Nieuwe artikelen direct in je inbox?

Schrijf je in op mijn mailinglist.

Je krijgt een mailtje waarin je je inschrijving moet bevestigen - gemakkelijk!

 

Gelukt! Je hoeft nu alleen nog maar per mail je inschrijving te bevestigen en dan ontvang je elk nieuw artikel direct in je inbox.