Bloedstollend

Sanne Burger

29 juli 2021

Sommige mensen zeggen: Virussen bestaan. Het zijn ziekteverwekkers die in allerlei vormen voorkomen in de natuur. Ze kunnen muteren en bij mensen binnendringen, waarop ze die mensen ziek maken. Sommige mensen beweren dat dit wetenschappelijk bewezen is. Daarmee bedoelen ze dat het dus echt waar is.
Andere mensen zeggen: Virussen bestaan niet. Het bestaan van virussen is tot op de dag van vandaag niet bewezen. Virussen zijn nog nooit zichtbaar gemaakt, nog niet onder de meest verfijnde microscoop. Het idee dat virussen besmettelijke, ziekmakende deeltjes zijn is niet realistisch, maar louter een theorie.
Weer andere mensen zeggen: Virussen zijn eigenlijk exosomen. Exosomen zijn kleine eiwitstrengetjes, dood materiaal die het lichaam uitscheidt als het aan het reinigen is, als het zich ontdoet van gifstoffen en dode cellen. Dat gebeurt altijd in meer of mindere mate, maar vooral wanneer er een ontsteking of infectie in het lichaam aanwezig is en het lichaam koorts krijgt om sneller te genezen. Exosomen zijn dus het resultaat van een lichaam dat aan het ontgiften is.
De PCR-test is gebaseerd op het testen van de aanwezigheid van exosomen in het lichaam, waarbij niet vastgesteld kan worden welke infectie, ziekteverwekker, ziekte, emotie of omstandigheden de oorzaak is van de aanwezigheid van die exosomen. Het kan van alles zijn. DE PCR-test is dus geen bewijs voor het bestaan van virussen en al helemaal niet van covid-19, al test de hele wereld positief, inclusief alle papaya’s en geiten op aarde.

Hoe weet je dat?
Wat ik nu graag wil weten is: hoe weten al die mensen dat allemaal zo zeker?
Hoe kunnen al die mensen zo overtuigd zijn van hun gelijk, terwijl het enige wat echt duidelijk is dat niemand het met elkaar eens is, ook wetenschappers niet?
Er is domweg geen wetenschappelijke consensus over het al dan niet bestaan van virussen, laat staan over het bestaan van covid-19, of Sars, of zelfs HIV, for that matter. Er bestaat geen eenduidige definitie van wat virussen eigenlijk zijn, of ze überhaupt bestaan en zo ja, wat in dat geval hun functie is, wat hun plek is in het grotere geheel en hoe ze precies werken. Er is geen duidelijkheid over hoe ze een rol zouden spelen in het ziek worden van de mens, of we onszelf tegen ze zouden kunnen of moeten beschermen en zo ja, hoe dan.

Gesponsorde leugens
Ik weet daar ook het antwoord niet op, maar uit mijn onderzoek blijkt wel dat een heleboel beweringen uit de wetenschap leugens zijn. Pure leugens. Sinds de wetenschap in handen is van de elite en geneeskunde een verdienmodel is geworden, kun je de gesponsorde wetenschappers niet langer vertrouwen. Gelukkig zijn er ook nog echte, onafhankelijke wetenschappers; onderzoekers en artsen die hun eed van Hippocrates nog steeds trouw blijven en werkelijk in dienst staan van de gezondheid van hun patiënten. Er zijn er legio en ze hebben zich verzameld in groepen zoals ‘Artsen voor vrijheid’ en ‘The World Doctors Alliance’.

Vleermuizen en wetenschap
Eigenlijk kan het me op dit moment geen moer schelen of virussen wel of niet bestaan, want we worden hoe dan ook voorgelogen. Covid-19 is geen natuurlijk virus dat op een vieze Chinese markt is overgesprongen van een vleermuis op een mens en vervolgens de hele wereld overging. Kom nou toch. Dat verhaaltje heeft geen enkele wetenschappelijke validiteit, maar wel een enorme marketingswaarde, dat eens temeer bewijst dat de massa alles gelooft en alles koopt als het eenmaal bang is. Misschien bestaat covid-19 wel als een gif (de etymologie van het woord ‘virus’ is gif) dat in een lab in Wuhan is ontwikkeld. Dat zou verklaren waarom Fauci daar zoveel geld in heeft gestopt en waarom sommige mensen ineens hele rare symptomen kregen. Het zou ook de naam verklaren: Certificate Of Vaccination-AI. Maar het kan ook dat dit fake nieuws is, zoals we de afgelopen jaren steeds vaker voorgeschoteld krijgen, zowel vanuit de reguliere als vanuit de alternatieve nieuwskanalen. Dus nogmaals, ik weet het niet. Ik weet niet of virussen bestaan en ik weet niet wat covid-19 is. En jij weet het ook niet. Kunnen we dus deze vraag parkeren en teruggaan naar de vraag die echt belangrijk is: Waarom worden we voorgelogen? Want dat is wél een onomstotelijk feit.

Iedereen een spuitje
Het antwoord: We worden voorgelogen omdat het plan is om de hele wereld massaal te vaccineren. Of covid-19 nu een verzonnen verhaal is, een natuurlijke ziekteverwekker of een man-made gif, het wordt gebruikt om de hele wereld in lockdown te krijgen, de economie te vernietigen en iedereen te vaccineren. De meest dringende vraag is daarom natuurlijk: Waarom? Waarom wordt ons een vaccin opgedrongen?

De elite gaat over lijken
Ik ga ervan uit dat de wetenschap de afgelopen 200 jaar of langer gekaapt is door de elite en allang niet meer uitgeoefend wordt met de gezondheid, levenskwaliteit en het welbevinden van de mensheid in gedachten. Ik ga ervan uit dat de wetenschap die we nu bezigen de elite dient, niet de mensheid. En de elite schroomt niet om leugens te verspreiden. Sterker nog, de elite gaat over lijken. De leugen van een gevaarlijke pandemie die bestreden moet worden met vaccins komt rechtstreeks van de onzichtbare elite die de touwtjes in handen heeft en banken, overheden en multinationals als marionetten aanstuurt.

Wetenschap is de nieuwe religie
De virus-theorie is ook in handen van de elite en ze gebruiken deze als verdien-en controlemodel. Omdat ook alle grote universiteiten in handen zijn van de elite wordt het verdienmodel van virussen ook daar gepredikt als waarheid en worden dokteren dus opgeleid om te geloven dat virussen echt bestaan en dat vaccins ertegen helpen. Want wat je op de uni leert is immers de meest hoogstaande waarheid, nietwaar? Dat geloven we. Wetenschap is de nieuwe religie. Onze dokters en wetenschappers zijn ook geïndoctrineerd door de elite, wellicht zonder dat ze zich daar bewust van zijn. Wellicht geloven ze echt in wat ze geleerd hebben en schrijven ze met de beste bedoelingen pillen, chemo en vaccins voor, waarin de olie-industrie, ook in handen van de elite, hun restproducten verwerkt. Ik kan me daar niets bij voorstellen, want ik denk ook nog steeds dat doktoren mensen zijn met een ongebruikelijke intelligentie, maar goed.

Waar het op neerkomt is dat we dus absoluut niet aan kunnen op de verhalen van reguliere doktoren, wetenschappers, virologen en specialisten. Gelukkig zijn er nog steeds onafhankelijke wetenschappers die wél gedegen onderzoek doen en waar we veel van kunnen leren.

Een paar feiten
Wat we inmiddels wel zeker weten is dat vaccins schadelijk zijn. Daar is inmiddels overweldigend bewijs voor, zowel van onafhankelijke wetenschappers als van ouders die zonder dat te willen ervaringsdeskundige zijn geworden, omdat ze de effecten van vaccins op hun kinderen zagen. En wat we ook zeker weten is dat wat ze nu aan het pushen zijn iets heel nieuws is dat je geen vaccin kunt noemen, omdat het heel anders werkt dan een ‘gewoon’ vaccin. Wat we ook weten is dat we voorgelogen worden over de sterftecijfers, bijwerkingen en besmettingsaantallen van zowel covid-19, wat dat dan ook is, en de ‘vaccins’. Wat we ook zeker weten is dat de vaccinindustrie door en door corrupt is, dat er heel veel geld in omgaat en dat deze industrie nauw samenwerkt met overheden, politiek en media.

Agenda 2030
Waarom is dat? Waarom worden we voorgelogen? Wat zit daarachter?
Een mogelijk antwoord ligt voor de hand: GENOCIDE. De grote wereldleiders spreken al decennia lang over Agenda 2030 en een nieuwe wereldorde. Op de Georgia Guidestones staat dat de wereldbevolking met 90% moet worden verminderd om een ideale wereld te creëren. Is het mogelijk dat er allang een plan klaarligt om de mensheid zodanig te verzwakken dat we straks allemaal bij bosjes neervallen? Is het mogelijk dat dat de reden is van oorlog, corruptie, armoede, uitbuiting en een maatschappij waar mensen steeds zieker, zwakker en afhankelijker worden? Zou het de oorzaak zijn van de onmenselijke verdeling van de welvaart en de ziekmakende reguliere geneeskunde, waarbij natuurlijke geneeswijzen verboden zijn? Zou deze zogenaamde pandemie deel uitmaken van het plan om de mensheid uit te roeien?

Hoezo hysterisch?
Op dit punt haken de meeste mensen af en gaan ze roepen dat ik een hysterische complotdenker ben. Het is ook geen fijne gedachte. Maar het is zeker niet onmogelijk. Er zijn wel meer misdaden tegen de mensheid begaan. Er zijn geesten op aarde die dit soort sinistere plannen bedenken en uitvoeren. Kijk naar de geschiedenis. De feiten spreken voor zich. Het zou in ieder geval wel verklaren wat er op dit moment gaande is. Het lijkt er heel erg op dat het een georganiseerde genocide is die ze zo netjes en ongemerkt mogelijk willen laten plaatsvinden.

Goede bedoelingen
Ik denk dat 80% van alle artsen en verpleegsters die op dit moment de vaccins ofwel de dodelijke injecties toedienen, geen idee hebben en echt tegoedertrouw zijn. Ik denk dat ze de leugens van hun opdrachtgevers geloven en om die reden gehoorzamen. Ik denk dat ze zelfs denken dat ze goed bezig zijn. Het kan ook dat ik hopeloos naïef ben en me om die reden niet kan voorstellen dat mensen aan een genocide zouden meewerken, omdat ik denk dat de meeste mensen deugen. Maar als je naar WWII kijkt, om maar iets te noemen wat nog vers in het geheugen ligt, zie je dat dat niet zo is. Veel mensen zijn opportunistisch, kortzichtig en denken alleen maar aan zichzelf.

Alfa, Delta, Lambda
De elite heeft overheden, universiteiten en alle grote industrieën in hun binnenzak. Dat is op dit moment het grootste probleem. Het grootste probleem is niet dat we een antwoord moeten vinden op de vraag of virussen wel of niet bestaan. Het grootste probleem is dat we een antwoord moeten vinden op de vraag hoe we de elite kunnen stoppen in het creëren van een globale angstpsychose met behulp van een niet-kloppend virusverhaal over een verzonnen nieuw virus met een heel alfabet aan varianten, waardoor ze hun gifspuiten makkelijk kunnen verspreiden en mensen letterlijk in de rij staan om platgespoten te worden.

Onzichtbare wapens
Zijn de ‘vaccins’ ofwel de gif-injecties het onzichtbare wapen van deze wereldwijde genocide? Eerst jagen ze mensen angst aan met een onzichtbare vijand, namelijk het virus, en vervolgens doen ze alsof ze de oplossing hebben: een gifspuit. Het is van een geniale, bloedstollende kwaadaardigheid. Letterlijk, want het bloed van de mensen die de spuit krijgen stolt ook. En daarmee is het verhaal rond. En omdat het zo’n logisch verhaal is, ben ik geneigd om het te geloven. Dit hele pandemieverhaal heeft helemaal niets te maken met gezondheid, met een virus, met ziekte of met de bestrijding van ziekte. Het pandemieverhaal is de cover story, maar the real story is dat de elite bezig is met het opruimen van de mensheid. En de mensheid is bezig met ontwaken, met het zich losmaken van de eeuwenlange indoctrinatie van de elite.

Twijfel aan alles!
Om je los te maken van deze indoctrinatie, is twijfel enorm op zijn plek. Twijfel aan alles! Twijfel aan autoriteiten, aan leiders, aan regels. Twijfel aan de verhalen, de beweringen, de zogenaamde bewijzen. Wie beweert wat en waarom? Wie heeft er baat bij? Wie verdient eraan? Wie krijgt meer macht? Wat is de motivatie? Twijfel aan het bestaan van virussen, aan alles wat je ooit geleerd hebt, aan de oorzaak van ziekte en aan alle zogenaamde medicijnen. Twijfel aan de cover story dat we allemaal gevaccineerd moeten worden om het virus de wereld uit te helpen en allemaal weer vrij en gelukkig te kunnen leven. Twijfel aan wat ik hier schrijf. Twijfel is je weg uit dit moeras.

Sanne Burger
sanneburger.com

9 Reacties

 1. Eleonora

  Beste Sanne, wat je schrijft, is me uit het hart gegrepen. Ik denk dat jij je langs dezelfde alternatieve sites informeert als ik. Ik bid: velen met ons en ook dat we de juiste keuzes durven blijven maken. Overigens, je boek broodje corona is een en al herkenning. Fijn dat ik je nieuwsbrief mag ontvangen. Liefs, Eleonora

  Antwoord
 2. Hans

  Geweldig uitgelegd. Zo zit het.

  Antwoord
 3. Andre Anuvida Romeyn

  Dankjewel voor je niet aflatende, gepassioneerde manier van schrijven, Sanne. De waarheid zal zich gaan ontvouwen. Diep in mij blijft er een vast vertrouwen.

  Antwoord
 4. Jonna

  Nix hysterisch aan in mijn ogen. Dat het een gemaakt product is weet ik al sinds voor het begin van de uitbraak.
  “Ze” proberen het al een poosje, maar omdat Ebola, hiv, etc. niet deden wat de powers that were verwachtten, hebben “ze” geoefend op konijnen. Die nu dus bijna uitgestorven zijn.
  Sinds het lezen van dit stuk begrijp ik dus ook waarom zij niet herstellen… 😢

  Hoe kunnen wij licht zijn in een dimensie zó duister ?
  Ik hoop zo dat het allemaal niet waar is, dat wij gewoon -al dan niet- hysterische complot denkers zijn…

  Liefs ❤

  Antwoord
 5. Ermanno ricci

  no sono un risvegliato che faccio verifiche e traduzioni in tutto il mondo da molto tempo non si può ancora avere dei dubbi , non vi è bisogno di scienziati e di virologhi, ( tutti corrotti) e non c’è bisogno di essere dei coplottisti o negazionisti ,basta la propria coscienza e libertà mentale,la parola vi rus andrebbe abolita per il miserabile uso propagandistico e di terrore al quale vengono menzionati,fuori in natura non esistono , verrebbero polverizzati dal sole e dalla luce,sono dentro di noi come ,microbi e batteri essenziali per la vita stessa,dal greco= veleno frammenti cellulari di scarto infiammato morti senza DNA punto…….!!!!! poi se li chiamano esosomi sono nel giusto,sempre all’interno dell’organismo, ora non fanno pensare questi nomi diversi ogni due anni da 103 anni tutti brevettati ,come i test -tamponi PCR ( IGNOMIA TOTALE ), solo i batteri sono micro organismi viventi, che a livello naturale creano l’influenza stagionale ,bronchiti, asma, polmoniti, ma quelli si isolano e abbiamo la cura non certo le va ccci na zioni, se poi ci dicono che i laboratori possono alterare e modificare i vi rus naturali ,allora è meglio che li chiamano col loro vero nome armi battereologiche ,armi militari di distruzione di massa,anche il CDC AMERICANO ritirando i test pcr entro il 31 dicembre 2021, si è accorto che la farsa non funziona più, ora però tutto questo è una megalomane buffonata per nascondere il vero fine la vacci na zione di massa, usando Ossido di grafene Il vettore per il democidio del Covid-19 “GRAPHENE” = ” DEMOCIDE “, Questi non sono mai stati “vaccini” contro un virus, ma per tutto il tempo è stato un progetto nanotecnologico segreto sviluppato per raggiungere e controllare il cervello della popolazione umana. Le persone sono già state magnetizzate con il GRAPHENE che è presente nelle mascherine, nei test Covid, nelle scie chimiche e nei “vaccini” influenzali e Covid. ne parla Ariyana Love una persona molto preparata. sinceri saluti Ermanno

  Antwoord
  • Sanne Burger

   Gracias Ermanno!

   Antwoord
 6. Michiel Maximiliaan

  Geweldige artikel, Sanne, dank je wel! We hebben allemaal filters meegekregen die het zicht op wat er echt gebeurt vertroebelen, waardoor je niet naar ware je spirit en opdracht luistert. Óf dit komt voort uit cognitieve dissonantie en trauma’s, óf je gelooft alles van boven en wentelt in je steeds oncomfortabeler wordende comfort zone. Aan ieder de keuze dit te doorbreken of niet. Ik merk dat ik deze tijd soms ook in cognitieve dissonantie (ver)val omdat het bijna niet te bevatten is hoe erg het is wat er gebeurt. Daar komt nog eens bij dat eerdere (historische) processen in een ander daglicht komen te staan, wat het nog zwaarder maakt: de afgelopen eeuwen is de massapsychose buitengewoon intelligent ingezet als middel om ‘in plane sight’ -zoals je het eens zo mooi hebt geschreven- perifide doelen na te streven. Jij houdt me scherp het beest in de ogen te blijven kijken. En met historische complotdenkers is helemaal niets mis, klein maar essentieel verschil met hysterische op papier ;-). Hartegroet! Michiel

  Antwoord
 7. bertcarstens01

  Dag Sanne,
  Zonder virussen overleven we niet. Er zijn miljarden virussen in onze darmflora die er voor zorgen dat we door vermenigvuldiging van onze bacteriën in onze darmen niet uit elkaar ploffen. Er zijn echter een paar ziekmakende virussen.
  Het zelfde proces vind plaats in stilstaand water waar virussen het allemaal weer leefbaar maken. Er is evenwicht in de natuur, ook bij ons. Van een dialoog worden we gelukkig wijzer.
  Liefs Bert

  Antwoord
  • Sanne Burger

   Dank voor je uiteenzetting, Bert. Een zinvolle dialoog blijft niet hangen bij de vraag: bestaan virussen wel of niet, maar bij de definitie van wat men dan onder een virus verstaat. Dat het GEEN enge beestjes zijn die ons zomaar aanvallen en waartegen alleen vaccinatie helpt, lijkt me inmiddels voor de meeste mensen wel duidelijk. Wat het wel zijn, dat is een goede vraag!

   Antwoord

Geef een reactie

You might like this too …

Gedachten zijn net olijven

Gedachten zijn net olijven

Als je maar vaak genoeg iets eet, dan ga je het vanzelf lekker vinden. Olijven bijvoorbeeld, hebben best een vreemde...

Nog even volhouden

Nog even volhouden

“Medische wetenschap is een vorm van waanzin waarvan maar weinig medici ooit herstellen. Gesteund door de commercie...

Knobbeltjes zijn niet gevaarlijk

Knobbeltjes zijn niet gevaarlijk

Ik ben nou toch een goed boek aan het lezen! Het heet ‘The poisoned needle’ en is in 1954 (!) gepubliceerd door...

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in op mijn nieuwsbrief om nieuwe artikelen en aankondigingen van nieuwe trainingen direct in je inbox te ontvangen!

 

Je aanmelding is gelukt!