About

 

Mijn naam is Sanne Burger. Ik ben 53 jaar oud en van oorsprong Nederlandse. Ik ben schrijfster, masseuse, Taotraining instructrice, Qigong lerares, moeder, schrijfster, dromer en waarheidsstrijder.

Ancient Thai Massage
Rahul Bharti leerde me in Kathmandu de traditionele healing methode Ancient Thai Massage. Sinds 2000 geef ik individuele sessies Ancient Thai Massage en geef ik ook les in de basis zesdaagse, waarbij je de complete, 2 uur durende massagevorm leert.

Qigong
Van Li Jun Feng, de oprichter van de Sheng Zhen Wuji Yuan Gong school, leerde ik de basis van Qigong.

Taotraining
In 2000 begon ik met Taotraining bij Reinoud Eleveld. De afgelopen 20 jaar heb ik het taoïstische systeem van zelfgenezing en bewustzijnsontwikkeling diepgaand bestudeerd en beoefend. Vanaf 2005 geef ik les, met lange tussenpozen.

Andere leraren en disciplines waren Jacques Balavoine, een Fransman die in Noorwegen leefde en me de basis leerde van meditatie, massage en therapeutisch werk. Daarnaast heb ik veel geleerd van Barry Long en Osho. Dit alles, in combinatie met levenservaring, het moederschap en de wereld over reizen, vormen de basis van mijn werk als lerares en healer.

Schrijven
Naast Ancient Thai Massage, Taotraining, Qigong en coaching, is schrijven ook een grote passie en een tool waarmee ik me uitdruk. De artikelen op mijn blog en verder alles wat je op deze site leest, is daar een uitdrukking van.

Check de Agenda pagina op deze website voor trainingen en andere activiteiten, of schrijf je in op de nieuwsbrief als je op de hoogte wilt blijven.

Sanne Burger @ sanneburger.com

Delen: