Podcasts

Luister naar waardevolle gesprekken!

2023

5 december 2023

Interview met Manfred van Doorn van Double Healix – Deel 2

Hoe kan het dat de wereldwijde bevolking de afgelopen drie jaar zo meegegaan is in de verhalen, waarvan nu blijkt dat ze niet kloppen? Hoe werkt zinsbegoocheling? Hoe kan het dat we onszelf als zo rationeel en ‘wetenschappelijk’ ervaren, terwijl het er eerder op lijkt dat we bijgelovige, mythologische wezens zijn?
Als de feiten aantonen dat ‘Je doet het voor de ander’ een leugen was, waarom is er nu dan geen wereldwijde verontwaardiging? Waarom worden de bedenkers van deze manipulatie niet op het marktplein in het openbaar berecht? Waarom zijn de meeste mensen zo volgzaam? Bestaat goed en kwaad? Kunnen wij mensen de waarheid wel aan? Wat is waarheidsvinding? Kun je het vermogen om de waarheid te dragen trainen?
Manfred beantwoordt al deze vragen met behulp van zijn Double Healix model: een model dat de 12 fasen van ontwikkeling en de 8 niveaus van bewustzijn representeert.
‘Geen enkel model klopt, maar sommige modellen zijn bruikbaar’ hangt in de studio aan de muur. Nou, het Double Healix model is heel erg bruikbaar! Check it out for yourself:

2023

18 juni 2023

Interview met Manfred van Doorn van Double Healix – Deel 1

Wat kunnen we verbeteren aan onze samenleving?

Hoe kunnen we zoveel mogelijk mensen betrekken bij het ontwikkelen van levensgeluk en een betekenisvolle gemeenschap?

2021

11 augustus 2021

Nieuwe podcast met Floris Beukers van Waku Wake Up: ‘De volgende revolutie komt van binnenuit (en deze gaan we winnen)’ Over Broodje Corona, het ouderschap, zingeving, seks, relaties, bewustzijn, boeddhisme, taoisme en nog veel meer.

Juni 2021

Podcast met Ruud Krakers & Co van Zieldingen: ‘Broodje Corona’. Een heerlijk gesprek over de noodzaak van ontwaken en het nut van emoties.

Mei 2021

Een gesprek met Rianne Roes van ‘Alles is Liefde’ over seksualiteit, liefde en bewustzijn, vanuit het perspectief van het traditionele taoisme (in twee delen). Meer informatie over Rianne Roes, haar podcastserie en werkzaamheden vind je op haar website: samenalleen.com

DEEL 1: Rianne Roes van’ Alles is Liefde’ in gesprek met Sanne Burger – Deel 1

DEEL 2: Rianne Roes van ‘Alles is Liefde’ in gesprek met Sanne Burger – Deel 2

April 2021

Een gesprek met Patricia Walstijn van Alwareness TV (Salto) over Sanne’s nieuwe boek (maart 2021) Broodje Corona

Patricia Walstijn van ‘Alwareness TV’ in gesprek met Sanne Burger, auteur van Broodje Corona

2020

Mei 2020

Een boeiend gesprek tussen Sanne Burger en Marcel Lahaije van ‘Unleash the hero within’, over wat er mogelijk achter de schermen gebeurt in relatie tot Corona.

Oktober 2020

Een vervolggesprek van Sanne Burger en Marcel Lahaije. Voortschrijdend inzicht en tips voor hoe je met de huidige wereldcrisis kan omgaan.

Ik ben ook beschikbaar voor