Nieuwe artikelen en activiteiten direct in je inbox!

Als abonnee van de nieuwsbrief ontvang je mijn nieuwe artikelen direct in je inbox. Zo omzeilen we de censuur op social media. Je vragen, commentaar en feedback zijn van harte welkom! Onder elk artikel kun je een reactie geven.

Ook krijg je bericht als ik ergens een lezing of workshop geef, of als ik weer les ga geven in Taotraining of Ancient Thai Massage. Op dit moment is er niks gepland.

Ik verstuur niet vaak nieuwsbrieven, hoogstens eens per week en vaak minder.

Welkom!
Sanne Burger

Over de nieuwsbrief

Heel simpel, je blijft up-to-date 🙂

Laatste artikel meteen in je inbox

Ik deel al jaren mijn visie op de werkelijkheid middels artikelen en verhalen. Deze deel ik gratis op mijn website, ter inspiratie en informatie. Soms is de frequentie hoog, soms laag, maar het gemiddelde is 2 tot 4 artikelen per maand.

Verhalen geschreven met een scherpe pen

Le Bon schreef in 1895 in het voorwoord van ‘De psychologie van de massa’: “Ik maak nergens deel van uit. Tot een school behoren, betekent dat je genoodzaakt bent om de vooroordelen en vooringenomenheid van die school moet omarmen. Ik ben niet met een dergelijke verplichting belast.”

Ik sluit me daar van harte bij aan.

Content waar je van gaat nadenken

Het verschil tussen AI en de mens is dat wij het vermogen hebben om onafhankelijk te denken. Wij zijn originele wezens, terwijl AI alleen maar kan imiteren en pretenderen. Hoe groot de tegenkrachten ook zijn die ons bewustzijn proberen te kapen, tegen onze originaliteit kunnen ze niet op!

Treffende vergelijkingen met heden en verleden

De geschiedenis herhaalt zich. Wellicht een open deur, maar daarom niet minder belangrijk. De Coronapandemie was niks nieuws – het was alleen grootschaliger dan ooit. Corruptie, misleiding, onrecht en ontkenning is van alle tijden, maar daarom is het nog niet gerechtvaardigd.

Lees mijn laatste artikelen!

Over genieten en verslaving

Over genieten en verslaving

Zou er zoveel verslaving zijn in onze maatschappij omdat we een ongezonde relatie hebben tot genieten? Af en toe een beetje genieten, met mate - dat mag, maar heel erg genieten wordt vaak veroordeeld. Als je heel erg geniet van koffie, of van seks, of van wijn, dan...

Lees meer
De hemel is een herinnering

De hemel is een herinnering

  “Wij zijn een levensvorm met geheugenverlies” – Graham Hancock Wat we verloren zijn, is de herinnering aan hoe het was. De herinnering aan onze tijd op aarde toen het nog steeds vredig was. Toen de originele blauwdruk nog steeds actief was. De aarde werd...

Lees meer
Wie stemt stemt toe

Wie stemt stemt toe

- Wat, ga jij niet stemmen? Nee, joh. Stemmen is opium voor het volk. Het geeft de illusie van inspraak, terwijl het één grote poppenkast is en het hele systeem door en door verrot is. Alleen door massaal niet te stemmen, zal er iets veranderen. Met iedere stem voed...

Lees meer