Ancient Thai Massage

IMG_1336-Editar

Ancient Thai Massage

NIEUW!

In onze online SHOP kun je nu de complete, 2 uur durende Ancient Thai Massage instructievideo kopen, voor € 50,-. Ideaal voor zelfstudie en verdieping van je ATM training. Studenten die al eerder bij mij de Ancient Thai cursus deden krijgen 50% korting!

Ancient Thai Massage is meer dan massage

Het is een reis door het innerlijk landschap van je lichaam. Dit landschap is gevormd door je ziel en door je levensverhaal. Alle ervaringen, vooral de intense, emotionele ervaringen, zijn opgeslagen in je lichaam. Iedere spanning, ieder gevoel van discomfort in het lichaam reflecteert een ervaring in je leven, wat je ervan leerde en hoe het je levensmissie ondersteunt of juist tegenwerkt. Veel van ons dragen zinloze overtuigingen met zich mee, zoals ‘het leven is moeilijk’ of ‘ik kan niemand vertrouwen’. Deze beperkende overtuigingen maken dat je je ware zelf terug houdt, je passie, wijsheid en levenslust.

Kracht, vreugde en vertrouwen zijn je ware natuur

Ancient Thai Massage creëert de ruimte en beweging om deze beperkende overtuigingen te laten gaan, door geblokkeerde herinneringen en gevoelens te laten opkomen en vervolgens los te laten. Daardoor krijg je opnieuw de kans om verbinding te maken met je ware natuur en contact te maken met je kracht, vertrouwen en vreugde. Dit zijn natuurlijke kwaliteiten en veel dichterbij dan je misschien denkt.

Complete vorm van lichaamswerk

Er zijn veel variaties van Thai massage, waarvan heel vormen fantastisch zijn. Deze vorm wordt ‘ancient’ genoemd omdat het de oudst bekende vorm is, ongeveer 2 eeuwen geleden ontwikkeld door Dr. Jivakar Kumar, die sindsdien niet of nauwelijks veranderd is. In mijn ervaring is dit de meest complete vorm van lichaamswerk die op dit moment beschikbaar is in de wereld. Het werkt op ieder gewricht, iedere spier en meridiaan. Het heeft een flow die ik nooit ergens anders heb meegemaakt. Na de massage ga je naar huis met een gevoel van heelheid, begrip en liefde – en dit alles gebeurt zonder inspanning.

Veel van ons zijn vergeten hoe te ontspannen en te ontvangen

Veel van ons zijn bang om te vragen om waar we behoefte aan hebben – vaak weten we niet eens waar we behoefte aan hebben! Met Ancient Thai Massage leer je opnieuw hoe je over te geven en hoe in die mate van jezelf te houden dat je jezelf kunt toestaan liefde te ontvangen, via de zorgvuldige aanraking en aanwezigheid van de masseuse. Dit is waarom we het soms ‘yoga for the lazy man’ noemen, omdat Ancient Thai Massage je leert om controle, inspanning, wilskracht en ‘je best doen’ los te laten. Ware genezing vindt plaats wanneer je los laat, niet wanneer je iets probeert te forceren.

Over Sanne Burger

Ik heb Ancient Thai Massage geleerd van Rahul Bharti in Kathmandu. Ik begon mijn training in het jaar 2000 en het verveelt me nog steeds niet! Rahul Bharti woont nu in Pondicherry, India. Je kunt hem bereiken via zijn website: www.ancientmassage.com. Hij komt twee keer per jaar naar Nederland om een training te geven. Sinds 2000 heb ik een groot aantal Ancient Thai Massage behandelingen gegeven aan mensen over de hele wereld. Mijn vaardigheden hebben zich verdiept door mijn persoonlijke spirituele pad, mijn reizen over de wereld en mijn training in Qigong en Taotraining. De afgelopen 4 jaar heb ik in Pisac gewoond, in de Sacred Valley van Peru, 3000 meter hoog in het Andes gebergte. Naast individuele sessies geef ik ook de 6-daagse basiscursus, waar je leert hoe je een complete Ancient Thai Massage geeft. Momenteel woon en werk ik in Spanje, maar ik ben nog regelmatig in Nederland om massages te geven!

Delen: