Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

26 november: De Tao van de Zeven Sluiers

26 november 2022

€120

 

De Zeven Sluiers zijn de afgelopen jaren voor veel mensen een begrip geworden. Het is een eenvoudig ritueel dat je met je partner kunt doen om op een nieuwe manier met intimiteit om te leren gaan. In deze eendaagse workshop gaan we in op vragen van deelnemers over de Zeven Sluiers, maar we maken ook kennis met de achtergrond van de Zeven Sluiers, namelijk de Taotraining! Het verloop van de dag zal aangepast worden aan de wensen en het trainingsniveau van de deelnemers.

De Zeven Sluiers maken deel uit van de training van de seksuele energie, wat weer deel uitmaakt van de Taotraining. De Taotraining is een spiritueel pad waar gezondheid, emotionele balans en bewustzijnsontwikkeling voorop staan. Bewustwording op het gebied van seksualiteit is daarin een voorwaarde, met name de ontwikkeling van veiligheid en verantwoordelijkheid op dat gebied.

Iedereen is welkom deze dag, met of zonder partner, met of zonder ervaring met Taotraining  (enige uitzondering: zie hieronder). Of je nu wel of niet ervaring hebt met de Zeven Sluiers maakt ook niet uit, maar interesse in bovengenoemd thema is wel een voorwaarde. We gaan deze dag geen partneroefeningen doen, maar we gaan aan de slag met de basis van de basis uit de Taotraining: Qigong, de I-kracht, de Kringloop en de Drie Tantiens. Er is ruimte voor maximaal 8 deelnemers. De workshop wordt geleid door Sanne Burger.

Dagindeling:

10.00: Start

13.00 – 14.00: Lunchpauze

17.00: Eind

Het wordt een intensieve, maar ook ontspannende dag met veel fysieke oefeningen (Qigong), meditaties en kennisoverdracht. Deze kennismakingsdag zal worden vervolgd door meerdere zaterdagworkshops, die binnenkort op deze site aangekondigd zullen worden.

Opgeven: Stuur een mail naar sanne@sanneburger.com om je op te geven. Als ik je al ken, volstaat dit. Als ik je nog niet ken, stuur dan alsjeblieft in de mail je telefoonnummer mee, dan bel ik je ter kennismaking.

Kosten: 120 euro, inclusief thee en koffie, exclusief lunch. Neem je eigen lunch mee om samen in Osher te lunchen, of je kunt op verschillende plekken in de Biltstraat lunchen of iets kopen.

Locatie: De workshop vindt plaats in de groepsruimte van Centrum Osher, een rustige plek in hartje Utrecht. Makkelijk bereikbaar met het OV, parkeren kan ook voor ca. 4 euro per uur.

LET OP: Als je onlangs een Covid-injectie gehad hebt of als je na Covid-injecties die je meer dan 6 maanden geleden hebt gehad klachten hebt gekregen, dan kun je helaas niet meedoen aan deze workshop. Als je twijfelt of je wel of niet mee kunt doen, neem dan alsjeblieft contact met me op. De Covid-injecties zijn een enorme aanslag op je gezondheid en je energetische systeem, en moeten om die reden heel serieus genomen worden.

 

Gegevens

Datum:
26 november 2022
Kosten:
€120
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Locatie

Centrum Osher
Poortstraat 32
Utrecht, Utrecht 3572HJ Nederland

Organisator

Sanne Burger
E-mail
sanne@sanneburger.com