Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

17 december: De Tao van de Vijf Elementen

17 december 2022 / 10:00 - 17:00

€150

 

De Vijf Elementen representeren de vijf seizoenen (nee, niet vier), de vijf yang organen, de vijf basisemoties en kwaliteiten, de vijf basiskleuren en nog veel meer. Een korte opsomming:

Metaal: Herfst, longen, verdriet, moed, zilverwit

Water: Winter, nieren, angst, stilte, blauw

Hout: Lente, lever, woede, daadkracht, groen

Vuur: Zomer, hart, irritatie, vreugde, rood

Aarde: Nazomer, milt, bezorgdheid, tevredenheid, goudgeel

Deze zaterdag staat in het teken van de vijf elementen. Je maakt kennis met een van de basis-oefeningen uit de Taotraining: De Helende Klanken.

‘De Helende Klanken’ is een gecombineerde bewegingsoefening, visualisatie en meditatie. De voornaamste functie van deze eeuwenoude techniek is het harmoniseren van de emoties. Als je emoties oververhit zijn, heb je koelte nodig. Als je emoties onderkoeld zijn, heb je meer hitte nodig. De Helende Klanken helpen je om contact te maken met alle vijf emoties en deze in balans te brengen. Het is een heerlijke oefening om dagelijks of in ieder geval een paar keer per week te doen

Iedereen is welkom deze dag (als enige uitzondering: zie hieronder), met of zonder ervaring met Taotraining. Behalve met de Helende Klanken zullen we ook veel Qigong en I-kracht meditaties doen. Er is ruimte voor maximaal 8 deelnemers. De workshop wordt geleid door Sanne Burger.

Dagindeling:

10.00: Start

13.00 – 14.00: Lunchpauze

17.00: Eind

Het wordt een intensieve, maar ook ontspannende dag met veel fysieke oefeningen (Qigong), meditaties en kennisoverdracht. Deze kennismakingsdag zal worden vervolgd door meerdere zaterdagworkshops, die binnenkort op deze site aangekondigd zullen worden.

Opgeven: Stuur een mail naar sanne@sanneburger.com om je op te geven. Als ik je al ken, volstaat dit. Als ik je nog niet ken, stuur dan alsjeblieft in de mail je telefoonnummer mee, dan bel ik je ter kennismaking.

Kosten: 120 euro, inclusief thee en koffie, exclusief lunch. Neem je eigen lunch mee om samen in Osher te lunchen, of je kunt op verschillende plekken in de Biltstraat lunchen of iets kopen. Aanmelding op volgorde van betaling.

Locatie: De workshop vindt plaats in de groepsruimte van Centrum Osher, een rustige plek in hartje Utrecht. Makkelijk bereikbaar met het OV, parkeren kan ook voor ca. 4 euro per uur.

LET OP: Als je onlangs een Covid-injectie gehad hebt of als je na Covid-injecties die je meer dan 6 maanden geleden hebt gehad, klachten hebt gekregen, dan kun je helaas niet meedoen aan deze workshop. Als je twijfelt of je wel of niet mee kunt doen, neem dan alsjeblieft contact met me op. De Covid-injecties zijn een enorme aanslag op je gezondheid en je energetische systeem, en moeten om die reden heel serieus genomen worden.

 

Gegevens

Datum:
17 december 2022
Tijd:
10:00 - 17:00
Kosten:
€150
Evenement Categorie:

Locatie

Centrum Osher
Poortstraat 32
Utrecht, Netherlands

Organisator

Sanne Burger
E-mail
sanne@sanneburger.com