3 Replies to “Laten we het vooral bij de feiten houden”

  1. Heel mooi geschreven en een bevestiging van hetgeen ik gelezen heb. Als ik mensen om mij heen stukjes “voer” van het bovengenoemde schrik ik er van hoe weinig dit impact op ze heeft en hoe ze liever terugvallen op de MSM en hun geprogrammeerde angst.
    Uiteindelijk begint het de verandering bij mijzelf en dat is me niet schamen uit te komen voor het feit dat ik “anders denk”. Ik geen nut zie in covid vaccinaties, PCR testen of het dragen van een mondmasker.

  2. Wat zou nou toch het verschil veroorzaken tussen mensen die nooit zulke vragen zullen verzinnen en mensen die niet anders kunnen dan dóórzoeken naar de redenen achter alle inconsistenties, misstanden, onrecht en daarbij bereid zijn hun paradigma’s binnenstebuiten te keren en te trsansformeren. Is het iets dat een mens meegemaakt moet hebben? Is het een aangeboren karaktertrek? Een spirituele blauwdruk?

    Fijn te lezen dat je in jouw zoektocht op dezelfde vragen bent gekomen als ik! Ik heb mijn hoop nog niet opgegeven dat de antwoorden ooit wereldkundig worden. Ik hoop ook dit nog mee te mogen maken!

Geef een reactie