3 Replies to “Het gewassen brein”

 1. Dank je voor deze heldere uiteenzetting over ons brein. Heerlijk is dat douchen van je brein. Ik heb dat afgelopen zaterdag kunnen ervaren tijdens een liquid breath sessie. Die raakte me zo diep, dat ik voelde of ik herboren was. Mijn brein is schoon gewassen en is nu zuiver van alle Brain poisoning die de laatste jaren over ons is uitgestort. Daarnaast is mijn geluk in mijn buik ook opgestart. Ook zoiets belangrijks waar we bijna niets over horen.
  Thnx💖

 2. Je geeft weer een heldere uitleg van een begrip, dat inderdaad volkomen verkracht is.
  Ik heb mijn hersens opgeschoond door ruim 20 jaar geleden in Duitsland darmspoelingen te ondergaan. Alle rotzooi, die zich in de loop van toen 40 jaar had opgebouwd en zich als steenvorming in de darmen had vastgezet werd door de darmspoeling verwijderd. Resultaat: een enorme bevrijding van ballast, zowel materieel als psychisch met als gevolg een helderder denken en handelen hetgeen me op een ander pad heeft gezet en ik mezelf weer heb leren kennen.
  Dat niet iedereen het begrip darmspoeling omarmt is heden ten dag een stuk minder als destijds, maar de reguliere gezondheidszorg heeft zichzelf zoveel macht toegeëigend, dat er in dat beperkte denkmodel van gezondheidszorg weinig tot geen plaats is voor dergelijke behandelingen. Geen nood, de mens, die gelukkig verder kan kijken dan het puntje van zijn/haar neus lang is, weet altijd een voor hem passende oplossing te vinden.
  Dus mensen niet wanhopen, want dit geldt voor alles wat op iemands levenspad komt. EN DAT KOMT NIET VOOR NIETS, want alles gebeurt met een reden!
  Afijn Sanne je ziet, dat ook dit artikel inspireert. Ja, we komen er wel!

  Groetjes, Harrie

Geef een reactie