3 Replies to “1 jaar Corona”

  1. Dag Sanne, ik lees je blogs met plezier en ik bewonder je positiviteit in deze blog. Nu de vaccinatiepaspoorten aanstaande zijn en de indirecte dwang tot vaccinatie een feit, ben ik helaas minder positief. Ik vind het onbegrijpelijk hoe een onvoldoende geteste experimentele injectie, waarbij de gevolgen op lange termijn nog onbekend zijn en de vaccinatie tevens niet uitsluit dat men anderen alsnog kan besmetten kan leiden tot een verplicht vaccinatie paspoort. Dit is niet alleen ethisch verwerpelijk maar ook een misdaad tegen de menselijkheid volgens de Code van Neurenberg. Ik kan me nog voorstellen dat er mensen zijn die zo klaar zijn met de lockdowns en alle beperkende levensomstandigheden dat ze de vaccinatie zien als pas naar een vrij leven, maar dat de EU, en straks zonder twijfel ook de Nederlandse regering, zonder een gefundeerde juridische en moreel verantwoorde basis de vaccinatiepaspoorten gaan verplichten vind ik onvoorstelbaar. Daarnaast zijn Angela Merkel en Ursula von der Leyen trouwe volgelingen van Klaus Schwab en zijn Great reset plannen, hun bewondering voor het Chinese dictatoriale systeem is geen geheim en Merkel heeft toegegeven dat ze deze manier van onderwerping als enige methode ziet om de programmapunten van de Great reset succesvol uit te voeren. Ik word hier allemaal niet vrolijk van, er zijn nog zoveel mensen die geen idee hebben van wat er zich afspeelt.

    • Hoi Immy, dank voor je waardevolle aanvulling. Ben het hartgrondig eens met alles wat je zegt, maar vindt dit niet in tegenspraak met de mogelijkheid om optimistisch te zijn en de toekomst met vertrouwen tegemoet te zien – zonder weg te kijken van de feiten of te doen alsof er niets aan de hand is, want dat is er duidelijk wel! Ik ga ervan uit dat de vaccinatiepaspoorten er niet komen, zo diep doordrongen ben ik zelf van het ‘nooit meer’ dat sinds de Holocaust diep in onze ziel verankerd is. Ik kan me gewoonweg niet voorstellen dat een dergelijk scenario zich zal herhalen. Dus tot het tegendeel bewezen is, is dat waar ik vanuit ga. Ik ben blij dat steeds meer mensen een idee krijgen van wat er aan de hand is. Vandaag komt mijn boek ‘Broodje Corona’ uit! Ook dat is een bijdrage aan de collectieve bewustwording. Het kan me niet snel genoeg gaan!

  2. Sanne proficiat met je boek! Ik heb het zojuist besteld. Jouw blogs zorgen voor innerlijke balans. Elke blog brengt me iets van waarde. Deze ook weer. Je blogs hebben zoveel lagen. Eigenlijk is het een muziekstuk. En ik ben blij met een fysiek boek! Deze kan ik leggen op mijn nachtkastje. Dank je wel lieve Sanne en ga door! Als trouwe lezer lees ik alles!

Geef een reactie