Alle mogelijkheden voor individuele sessies

Ancient Thai Massage, Noorderlichtmassage, coaching, astrologie, qigong, Taotraining, voedingsadvies, wandelcoaching

Qigong: Bewegingsleer uit de traditionele Chinese geneeskunde. Oefeningen om het lichaam te ontspannen, sterker en soepeler te maken, de circulatie te verbeteren, het lichaamsbewustzijn te ontwikkelen en de vitaliteit te verhogen.

Voeding: Er is er niet één voedingswijze die de beste of enige juiste is, maar er zijn wel bepaalde universele regels. Samen zoeken we uit wat voor jou het beste werkt en wat er ontbreekt of tegen je werkt in je huidige voedingspatroon. Kruiden, natuurlijke supplementen en ontgiften horen hier ook bij.

Psychosomatiek/astrologie: Hoe werken je overtuigingen en gevoelens in op je lichaam? Hoe werken jouw lichaam, gedachten en gevoelens samen? Iedereen heeft zijn eigen levensloop/verhaal. Het in kaart brengen van je persoonlijkheid, karakter, overtuigingen, patronen, talenten, kracht en missie in het leven kan rust, richting en helderheid geven. Als je wilt, kan ik je geboortehoroscoop duiden in relatie tot het heden (transits).

Taotraining omvat het leren omgaan met stress, het harmoniseren van je emoties middels de Helende Klanken, bewustwording ten aanzien van seksualiteit (hoe sta je ten opzichte van seks, van je seksuele relatie(s) – klopt het allemaal, of heb je daar nog dingen uit te werken?), energetische zelfbescherming, aarding en nog veel meer.

Ancient Thai massage ofwel traditionele Thaise massage is een eeuwenoude massagevorm die oorspronkelijk uit India komt, maar in Thailand bewaard gebleven en gecultiveerd is. Deze massagevorm is gebaseerd op het meridaanstelsel, net als acupunctuur, en omvat beweging, acupressuur en aanraking (palm pressing). Het wordt ook wel Yoga for the lazy man genoemd, omdat je je laat bewegen zonder dat je zelf iets hoeft te doen. Ancient Thai massage helpt om te ontspannen, blokkades los te laten, opnieuw te leren voelen, emoties vrij te maken en het lichaamsbewustzijn te vergroten.

Noorderlichtmassage: ontspanningsmassage met essentiële oliën. Verstillend, verzachtend en ontspannend.

Wandelcoaching, een fijne manier om in gesprek te gaan over je levensverhaal, je problemen, je vragen en andere onderwerpen. Veel mensen hebben vragen over de afgelopen vier jaar (wtf happened?), over hun ziekte of behandeling, over de medische industrie, relaties of andere thema’s. Het is fijn om de tijd te hebben daar met een deskundige over te praten.

Als je bij mij voor het eerst een sessie wilt boeken, weet je de eerste keer misschien niet precies wat je wilt of nodig hebt van bovenstaande opties. Dan is een live kennismakingssessie van een uur misschien handig. Bellen kan eventueel ook. Mail me voor mijn telefoonnummer (om spam te voorkomen): sanne@sanneburger.com

Individuele sessies in Utrecht

Weet je niet precies wat je wilt? Massage, gesprek, oefeningen, wandelen of een combinatie? Boek een introductiesessie van een uur ter kennismaking, of mail of bel om te overleggen.

Mail me voor mijn nummer op sanne@sanneburger.com. In verband met spam zet ik mijn telefoonnummer niet online.

Heb je een specifiek doel?

Wil je genezen van een ziekte, wil je meer weten over mogelijke behandelingen, wil je leren ontspannen, wil je meer voelen, wil je leren hoe je beter kunt aarden, wil je een bepaald probleem oplossen? Laat het me weten!

 

Interesse in een sessie?

Tijden

Maandag t/m vrijdag (niet op woensdag) tussen 11.00 en 17.00 uur.

Tarief

1 uur:                     €   80,-

1 ½ uur:                 € 120,-

2 uur:                     € 150,-

2 ½ uur:                 € 180,-

3 uur (VIP treatment):       € 210,-

Sessie boeken of meer info?

Stuur een mailtje naar sanne@sanneburger.com.
Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op (meestal binnen 24 uur, maar niet in het weekend).

I am also available for

Ancient Thai Massage

Interviews/podcasts